Resultaterne kan variere fra individ til individ. Læs vores fulde ansvarsfraskrivelse her.
Hjem > Hudsygedomme
Køb behandling af hudinfektioner online - billede

Hudinfektioner og hudsygdomme

De kradser og klør og hæver og irriterer – hudsygdomme og hudinfektioner er noget de fleste har stiftet bekendtskab med på et tidspunkt i deres liv. Men nu er det slut med at lide. Find en behandling til din hudsygdom på denne side og få dit almindelige liv tilbage igen.

ZymaDerm™ mod vandvorter og mollusker (vorter i...

Formindsk plagen og irratiation af vandvorter i ansigtet og krop med den helt naturlige og patenterede formel af ZymaDerm. Det er smertefrit og den perfekte løsning for både børn og voksne der lider af Molluscum vorter. Egnet til krop, ansigt og...

 
219,00 kr.
ZymaDerm™ behandling af kønsvorter og kondylomer

Behandling af forskellige typer af vorter smertefrit og enkelt. Om det er på fødder, ben eller andre steder på kroppen.Denne naturlige formel kan krympe og eliminere flade, plantar eller kønsvorter.

 
279,00 kr.
Retenix Advanced™ | Vanddrivende naturmedicin

Retenix Advanced™ Mod Ødemer er vanddrivende naturmedicin når det er bedst. Retenix Advanced™ er vanddrivende piller som fjerner hævelse og oppustning.

 
299,00 kr.
Naturasil Warts™ fjernelse af alle typer vorter

Denne vorte behandling kan anvendes til at typer vorter, mod vorter; kønsvorter, kondylomer, fodvorter, vorter på hænder og krop. Det er en 100% naturlig og sikker behandling, som er særdeles effektiv.

 
289,00 kr.
HemaPro™ 2-i-1 Hæmoride behandling | Håndkøb

Hemapro er en dobbeltvirkende hæmorider behandling. Det topiske salve kan anvendes på det berørte område for at lindre den eksterne klø, mens kapslerne hjælper med at bekæmpe den interne virus og forhindrer fremtidig udbrud af hæmorider.

 
449,00 kr.
RosaRex™ Rosacea behandling

RosaRex er et homøopatisk middel mod rosacea. Disse tabletter reducerer effektivt rødme og den prikkende fornemmelse fra rosacea. RosaRex forbedrer hudens sundhed indefra og ud, ved at fremme sunde ansigtsblodkar. Anvendelse: 2 stk/3 gange dagligt.

 
229,00 kr.
Candidate™ Candida kur mod Svamp

Døjer du med candida svamp? Candidate er et naturligt produkt som kan nedsætte overdreven vækst af candida og fremme den probiotiske flora i tarmen. Produktet er desuden kendt for at kunne give øget energi og reducere sukkertrang.

 
299,00 kr.
Naturasil Molluscum™ mod vandvorter

Mollusker er også kendt som vandvorter, og den latinske betegnelse ’Molluscum Contagiosum’. Naturasil mod vandvorter er et fantastisk produkt, som eliminerer vandvorte lessioner uden smerte, ardannelse eller barske behandlingsmetoder.

 
389,00 kr.
Naturasil Nail Fungus™ mod neglesvamp
Køb Dermisil Nail Infection ™ mod negleinfektion

Dermisil/Naturasil mod negleinfektion kan kurere neglesvamp og negleinfektioner, og er baseret på 100 % naturlige ingredienser. Negleinfektion er ofte forårsaget af en svampeinfektion, også kendt som Onykomykos.

 
279,00 kr.
PyratineXR® Rosacea creme (tør/normal hud)

PyratineXR Creme til tør/normal hud, er en hurtigt-absorberende, allergivenlig creme, som har klinisk bevidst at kunne reducere inflammatorisk hud. Egnet til rosacea, akne, eksem, melasma, karsprængninger og alvorligt irriteret hud.

 
449,00 kr.
Naturasil Internal Parasites™ behandling mod...
Køb Dermisil Internal Parasites ™

Dermisil/Naturasil mod interne parasitter er en naturlig behandling, som er baseret på naturlige planteekstrakter. Mennesker kan være ’vært’ for mere end 100 forskellige slags parasitter – parasitter overføres gennem fysisk kontakt, vand og...

 
249,00 kr.
Skin Doctors Capillary Clear™ | Mod...
Køb Skin Doctors Capillary Clear ™ mod blodsprængninger

Ødelagte kapillærer i ansigtet er et almindeligt kosmetisk problem. Blodsprængninger kan opstå på grund af sol, ældning eller kraftig alkohol indtagelse. Capillary Clear fjerner dine blodspræninger effektivt.

 
279,00 kr.
Varesil™ behandling af åreknuder

Varesil er et naturligt produkt mod åreknuder, som allerede har hjulpet mange mænd og kvinder med forebyggelse. Åreknuder kan være arveligt, men er ofte forårsaget af dårlig blodcirkulation.

 
409,00 kr.
Naturasil ™ Scabies Topical Cream mod fnat

Naturasil mod Fnat har hjulpet tusindvis af mænd og kvinder til at fjerne fnatmider, som kan forekomme over alt på kroppen. Dens naturlige ingredienser er udviklet til at arbejde sammen om at trænge fnat infektioner og samtidig beskytte dig mod...

 
329,00 kr.
Anasor.E™ Creme mod Psoriasis

Med Anasor.E™ Creme mod Psoriasis kan vi nu tilbyde en effektiv, sikker og 100% naturlig behandling. Da cremen er sammensat af naturlige ingredienser, vil du, i modsætning til lignende behandlinger, ikke opleve yderligere hudirritation som følge af...

 
349,00 kr.
PyratineXR® Soothing Antioxidant Cleanser

PyratineXR Soothing Antioxidant Cleanser er en dermatologisk testet ansigtsrens, som er specielt udviklet til folk med irriteret hud, herunder rosacea og inflammatorisk akne. PyratineXR Cleanser anvender beroligende antioxidant som fremmer en sund og...

 
219,00 kr.

Hudinfektioner og behandling

Her på siden finder du nyttig information omkring diverse hudinfektioner og behandling af dem. Vi får løbende nye produkter, for at sikre os at vi kan tilbyde dig den bedste naturlige behandling til din hudsygdom. Læs med herunder for at blive klogere på de mest almindelige hudlidelser, eller tryk på de enkelte produkter for at læse mere om dem.

Typiske hudsygdomme

Der findes desværre rigtig mange forskellige hudinfektioner og hudsygdomme, men det er ikke alle der er lige alvorlige eller svære at behandle. Du har måske hørt om hudinfektioner såsom svamp, vorter og eksem, som er nogle af de mest almindelige lidelser, der kan ramme stort set alle mennesker på et tidspunkt i deres liv. Når vi taler om egentlige hudsygdomme kan nævnes f.eks. psoriasis og rosacea, som for det meste er kroniske lidelser og derfor kan være meget svære at holde nede. Herunder kan du se en beskrivelse af nogle af de mest almindelige hudinfektioner og hudsygdomme og længere nede kan du læse om generel og alternativ behandling af hudsygdomme.

Candida

Dette er en af de mest almindelige svampeinfektioner i kroppen. Det er en form for gærsvamp, som findes i munden og i tarmene. Når den kommer i overvækst kan den forårsage adskillige typer hudinfektioner og svamp i f.eks. underlivet, på neglene og huden. Candida kan derfor være årsagen bag forskellige hudinfektioner såsom svamp, og det er derfor vigtigt at man får den behandlet. Vi fører bl.a. den populære Candidate candida kur, som er en homøopatisk behandling af denne hudsygdom.

Vorter

De fleste kender til vorter og du har måske selv prøvet at have dem. Det er små (eller til tider store) gevækster typisk på hænder og fødder, som kan være ømme og irriterende. De skyldes en virusinfektion som er meget smitsom imellem mennesker, så det handler om at finde en hurtig og effektiv behandling til denne hudsygdom. På siden her, finder du et bredt udvalg af naturlige vortemidler – vi er bl.a. forhandlere af den effektive vortebehandling fra Wartrol.

Rosacea

Rosacea er en hudsygdom, som kan opstå primært i ansigtet. Det kan ofte forveksles med hudinfektioner såsom svamp, men det er ikke en svampeinfektion. Rosacea viser sig i form af konstant eller pletvis rødmen i ansigtet, mest omkring kinderne og næsen. Hos nogle kan der også forekomme karspringninger og hævelser. Det er en meget ubehagelig lidelse, som ofte er kronisk, så det er vigtigt at finde en effektiv behandling af hudsygdommen, som kan holde symptomerne nede.

Behandling af en hudsygdom

Alt efter hvilken hudsygdom du har, så findes der stort set altid en behandling. Når man taler om behandling til hudsygdom, skal man starte med at spørge sig selv om man vil behandles med medicin eller mere skånsomme naturlige produkter. Du kan altid gå til din læge og få en behandling på recept, men disse indeholder ofte meget kraftige kemiske ingredienser, som kan være potentielt skadelige for dit helbred og ikke mindst miljøet. Her hos ShytoBuy tilbyder vi derimod naturlige og homøopatiske behandlinger, så du kan få en behandling til hudsygdom, som hverken er til skade for din krop eller dine omgivelser. De fleste produkter er baseret udelukkende på effektive og nærende ingredienser fra naturen, som er kendte for at have en helende og antibakteriel effekt på den enkelte hudsygdom.

Køb trygt hos os

Her hos ShytoBuy har vi mange års erfaring med at sælge behandling til hudsygdomme. Vi er altid på forkant med de nyeste behandlinger og vi udvider jævnligt vores sortiment. Så er du blevet ramt af hudinfektioner såsom svamp, vorter eller rosacea, så har vi alt hvad du har brug for her på siden. Vores hjælpsomme kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på alle hverdage mellem kl. 10 og 19, hvis du skulle have nogle spørgsmål omkring produkterne, vores service eller levering. Er der nogle bestemte produkter du savner på siden, eller har du forslag til andre hudinfektioner eller behandling, så hører vi også gerne fra dig. Vi glæder os til at handle med dig og hjælpe dig med en behandling til din hudsygdom.