X
Få 2 % rabat på din ordre

Like os på facebook og få 2 % rabat på hele din ordre. Når du har klikket på ”Like” ikonet nedenfor, vil en rabatkode komme frem i feltet til højre. Kopier denne kode og indsæt ved betaling.

Klik på Facebook knappen
Din rabat kode

Kopier koden og indsæt i checkout

Hjem > Hudinfektioner og hudsygdomme
Køb behandling af hudinfektioner online - billede

Hudinfektioner og hudsygdomme

Infektioner kan variere mellem hvilken slags type og hvilket sted på kroppen de befinder sig. De er ofte pinlige, smertefulde og kan efterlade ar. Kløe, svie og hud afskalning som opstår på grund af infektioner er ofte ledsaget af vabler og blærer, som er røde, brune og smertefulde. Flere og flere oplever problemer med kønsvorter eller vandvorter.

Trioxil ™ gele mod akne Kjøp Trioxil ™ gele mod akne

Trioxil® er en ny banebrydende effektiv behandling af akne. Trioxil aktive ingrediens er Bisazulene, som indeholder nanosomer, der trænger dybt ind i huden, og giver en hurtig og effektiv behandling af akne.

 
299,00 kr.
Naturasil ™ Scabies Topical Cream mod fnat

Naturasil mod Fnat har hjulpet tusindvis af mænd og kvinder til at fjerne fnatmider, som kan forekomme over alt på kroppen. Dens naturlige ingredienser er udviklet til at arbejde sammen om at trænge fnat infektioner og samtidig beskytte dig mod...

 
169,00 kr.
Skinception ™ Koldpresset Kosmetisk argan olie

Økologisk koldpresset kosmetisk argan olie til brug på hele kroppen samt hår og negle. Argan olie er et naturligt produkt fra Marokko, som kan afhjælpe diverse hudlidelser og give fugt til hud, hår og negle.

 
329,00 kr.
Skinception ™ Rosacea serum 30 ml.

Naturlig og eksklusiv serum, som kan dulme rødmen og afhjælpe smerter ved Rosacea. Den giver effektiv fugt til øm hud og hjælper med at styrke hudens egen barriere.

 
329,00 kr.
Candidate™ Candida kur

Døjer du med candida svamp? Candidate er et naturligt produkt som kan nedsætte overdreven vækst af candida og fremme den probiotiske flora i tarmen. Produktet er desuden kendt for at kunne give øget energi og reducere sukkertrang.

 
259,00 kr.
Boil-Rx™ behandling af bylder

Dette naturlige produkt fra Native Remedies er en homøopatisk behandling af bylder. Det er FDA godkendt og kan fjerne bylder samt reducere smerte og hævelse som ofte kommer i forbindelse med bylder.

 
299,00 kr.
VaricoGo™ mod åreknuder

VaricoGo er en homøopatisk behandling af åreknuder. Det kan hjælpe med at lindre smerter, hævelser og kramper samt reducere synligheden af overbelastede årer.

 
219,00 kr.
RosaRex™ mod rosacea

RosaRex er et homøopatisk middel mod rosacea. Det kan reducere rødme og stoppe huden i at blusse op, ved at forbedre den indefra og ud og fremme sunde ansigtsblodkar. Pillerne er små og lette at tage.

 
206,00 kr.
Toenail Fungus Zapper™ mod tåneglesvamp

Toenail Fungus Zapper kan bekæmpe misfarvninger og smerter forbundet med neglesvamp. Det er fremstillet af naturlige ingredienser og absorberes hurtigt at huden omkring neglen.

 
225,00 kr.
PyratineXR® Creme

Lider du af Rosacea, eksem, melasma eller betændt akne i ansigtet? PyratineXR er en let allergivenlig creme, som kan hjælpe med at reducere tegnene på disse hudlidelser samtidig med at give vigtig fugtpleje.

 
455,00 kr.
PyratineXR® Soothing Antioxidant Cleanser

Mild ansigtssæbe med plejende antioxidanter. PyratineXR Soothing Antioxidant Cleanser er en dermatologisk testet sæbe specielt udviklet til folk med følsom hud, rosacea og akne.

 
198,00 kr.
PyratineXR® Intensive Anti-Redness and Healing Ointment

Denne helende salve er til brug i ansigtet for folk der lider af irriteret hud forårsaget af f.eks. rosacea, akne, eksem og solskoldning. Den kan tydeligt reducere rødme og irritation. Klinisk testet.

(Eller betal 34,00 kr./mdr.)  
569,00 kr.
PyratineXR® Lotion

PyratineXR Lotion er udviklet til at bekæmpe og lindre betændt og rød hud. Du kan effektivt genvinde din sunde hud med PyratineXR Lotion

 
455,00 kr.
Wartrol ™ mod vorter

Wartrol er et naturligt produkt til behandling af vorter. Det indeholder 17 % salicylsyre, som er kendt for effektivt at fjerne vorter. Wartrol indeholder FDA godkendte ingredienser og er nem at anvende.

 
299,00 kr.
Skin Doctors Capillary Clear™ mod blodsprængninger Køb Skin Doctors Capillary Clear ™ mod blodsprængninger

Ødelagte kapillærer i ansigtet er et almindeligt kosmetisk problem. Blodsprængninger kan opstå på grund af sol, ældning eller kraftig alkohol indtagelse. Capillary Clear fjerner dine blodspræninger effektivt.

 
249,00 kr.
Naturasil Jock Itch™ mod lyskesvamp Køb Dermisil Jock Itch ™ mod lyskesvamp

Naturasil Jock Itch er et 100 % naturligt produkt, som kan hjælpe med til at eliminere lyskesvamp. Lyskesvamp er en svampeinfektion i lysken og omkring kønsdelene (også kendt som Tinea Cruris).

 
399,00 kr.

ShytoBuy har en bred vifte af lokale behandlinger for hudinfektioner og kønsvorter. Fremstillet af 100% naturlige, gennemprøvet og testet ingredienser. Svampeinfektioner påvirker huden, fordi svampe lever af keratin, et protein, der findes i hud, hår og negle. De infektioner spredes relativt hurtigt fra person til person, og mange af dem er nemme at behandle og behandlinger kan nemt bestilles online og leveres hurtigt og diskret. Vores produkter er effektive mod hudinfektioner såsom fnat, hud tags, bløddyr, fodsvamp og ringorm. 100% naturlige og effektive behandlinger mod ubehagelige hunde infektioner kan lindre symptomerne fra inficeret hud, vi også Naturasil Immune Renew, der kan styrke immunforsvaret evne til at bekæmpe sygdommen. Lad ikke din hud infektion generer dig, beskæftige sig med det ret hurtigt og effektivt.Børnesår, ringorm og molluscum er alle svampeinfektioner, som er forårsaget af bakterier, der kan være overført ved blot at røre læsionen eller de inficerede områder. Det anbefales at du ikke deler tøj med nogen, hvis du har en form for hudinfektion. Det tekniske navn for for hud-tags er 'acrochordon', og er små godartede svulster, som især forekommer, hvor huden folder.

Shytobuy tilbyder dig en 100 % naturlig urtebehandling, som er testet, og som bliver leveret diskret næste arbejdsdag, hvis du bestiller før kl. 16.00.