Hjem > Hudinfektioner og hudsygdomme
Køb behandling af hudinfektioner online - billede

Hudinfektioner og hudsygdomme

Infektioner kan variere mellem hvilken slags type og hvilket sted på kroppen de befinder sig. De er ofte pinlige, smertefulde og kan efterlade ar. Kløe, svie og hud afskalning som opstår på grund af infektioner er ofte ledsaget af vabler og blærer, som er røde, brune og smertefulde. Flere og flere oplever problemer med kønsvorter eller vandvorter.

ZymaDerm™ mod Vorter

Behandling af forskellige typer af vorter smertefrit og enkelt. Om det er på fødder, ben eller andre steder på kroppen.Denne naturlige formel kan krympe og eliminere flade, plantar eller kønsvorter.

 
189,00 kr.
Candidate™ Candida kur

Døjer du med candida svamp? Candidate er et naturligt produkt som kan nedsætte overdreven vækst af candida og fremme den probiotiske flora i tarmen. Produktet er desuden kendt for at kunne give øget energi og reducere sukkertrang.

 
289,00 kr.
HemaPro™ 2-i-1 Hæmoride behandling

Hemapro er en dobbeltvirkende hæmorider behandling. Det topiske salve kan anvendes på det berørte område for at lindre den eksterne klø, mens kapslerne hjælper med at bekæmpe den interne virus og forhindrer fremtidig udbrud af hæmorider.

 
449,00 kr.
Naturasil Molluscum™ mod vandvorter

Mollusker er også kendt som vandvorter, og den latinske betegnelse ’Molluscum Contagiosum’. Naturasil mod vandvorter er et fantastisk produkt, som eliminerer vandvorte lessioner uden smerte, ardannelse eller barske behandlingsmetoder.

 
389,00 kr.
Naturasil Nail Fungus™ mod neglesvamp Køb Dermisil Nail Infection ™ mod negleinfektion

Dermisil/Naturasil mod negleinfektion kan kurere neglesvamp og negleinfektioner, og er baseret på 100 % naturlige ingredienser. Negleinfektion er ofte forårsaget af en svampeinfektion, også kendt som Onykomykos.

 
279,00 kr.
Skin Doctors Capillary Clear™ mod blodsprængninger Køb Skin Doctors Capillary Clear ™ mod blodsprængninger

Ødelagte kapillærer i ansigtet er et almindeligt kosmetisk problem. Blodsprængninger kan opstå på grund af sol, ældning eller kraftig alkohol indtagelse. Capillary Clear fjerner dine blodspræninger effektivt.

 
279,00 kr.
Wartrol ™ mod vorter

Wartrol er et naturligt produkt til behandling af vorter. Det indeholder 17 % salicylsyre, som er kendt for effektivt at fjerne vorter. Wartrol indeholder FDA godkendte ingredienser og er nem at anvende.

 
329,00 kr.
RosaRex™ mod rosacea

RosaRex er et homøopatisk middel mod rosacea. Disse tabletter reducerer effektivt rødme og den prikkende fornemmelse fra rosacea. RosaRex forbedrer hudens sundhed indefra og ud, ved at fremme sunde ansigtsblodkar. Anvendelse: 2 stk/3 gange dagligt.

 
229,00 kr.
ZymaDerm™ mod vandvorter

Formindsk plagen og irratiation af vandvorter med den helt naturlige og patenterede formel af ZymaDerm.

 
219,00 kr.
Nirena™ Intimpleje Køb Nirena ™ mod kløe, udflåd og infektioner i skeden

Nirena Intimpleje er en mild, allergivenlig intim gele som effektivt kan behandle og forebygge vaginal ubalance, herunder rødme, irritation, kløe, dårlig lugt og overdreven udflåd. Nirena er pH afbalanceret så det beskytter og plejer det sarte område

 
219,00 kr.
Naturasil Jock Itch™ mod lyskesvamp Køb Dermisil Jock Itch ™ mod lyskesvamp

Naturasil Jock Itch er et 100 % naturligt produkt, som kan hjælpe med til at eliminere lyskesvamp. Lyskesvamp er en svampeinfektion i lysken og omkring kønsdelene (også kendt som Tinea Cruris).

 
439,00 kr.
Naturasil ™ Scabies Topical Cream mod fnat

Naturasil mod Fnat har hjulpet tusindvis af mænd og kvinder til at fjerne fnatmider, som kan forekomme over alt på kroppen. Dens naturlige ingredienser er udviklet til at arbejde sammen om at trænge fnat infektioner og samtidig beskytte dig mod...

 
189,00 kr.
PyratineXR® Creme (tør/normal hud)

PyratineXR Creme til tør/normal hud, er en hurtigt-absorberende, allergivenlig creme, som har klinisk bevidst at kunne reducere inflammatorisk hud. Egnet til rosacea, akne, eksem, melasma, karsprængninger og alvorligt irriteret hud.

(Eller betal 31,00 kr./mdr.)  
509,00 kr.
Varesil™ mod åreknuder

Varesil er et naturligt produkt mod åreknuder, som allerede har hjulpet mange mænd og kvinder med forebyggelse. Åreknuder kan være arveligt, men er ofte forårsaget af dårlig blodcirkulation.

 
409,00 kr.
VaricoGo™ mod åreknuder

VaricoGo er en homøopatisk behandling af åreknuder. Det kan hjælpe med at lindre smerter, hævelser og kramper samt reducere synligheden af overbelastede årer.

 
240,90 kr.
Naturasil Warts™ mod vorter

Naturasil mod vorter er en 100% naturlig og sikker behandling, som er særdeles effektiv. Naturasil absorberes ind i huden og blodstrømmen med det samme og angriber viruset, som er årsagen til vortens tilstedekomst.

 
329,00 kr.

ShytoBuy har en bred vifte af lokale behandlinger for hudinfektioner og kønsvorter. Fremstillet af 100% naturlige, gennemprøvet og testet ingredienser. Svampeinfektioner påvirker huden, fordi svampe lever af keratin, et protein, der findes i hud, hår og negle. De infektioner spredes relativt hurtigt fra person til person, og mange af dem er nemme at behandle og behandlinger kan nemt bestilles online og leveres hurtigt og diskret. Vores produkter er effektive mod hudinfektioner såsom fnat, hud tags, bløddyr, fodsvamp og ringorm. 100% naturlige og effektive behandlinger mod ubehagelige hunde infektioner kan lindre symptomerne fra inficeret hud, vi også Naturasil Immune Renew, der kan styrke immunforsvaret evne til at bekæmpe sygdommen. Lad ikke din hud infektion generer dig, beskæftige sig med det ret hurtigt og effektivt.Børnesår, ringorm og molluscum er alle svampeinfektioner, som er forårsaget af bakterier, der kan være overført ved blot at røre læsionen eller de inficerede områder. Det anbefales at du ikke deler tøj med nogen, hvis du har en form for hudinfektion. Det tekniske navn for for hud-tags er 'acrochordon', og er små godartede svulster, som især forekommer, hvor huden folder.

ShytoBuy tilbyder dig en 100 % naturlig urtebehandling, som er testet, og som bliver leveret diskret næste arbejdsdag, hvis du bestiller før kl. 16.00.