*Resultaterne kan variere fra individ til individ. Læs vores fulde ansvarsfraskrivelse her.
Hjem > Kløe
Køb behandling af hudinfektioner online - billede

Kløe

De kradser og klør og hæver og irriterer – hudsygdomme og hudinfektioner er noget de fleste har stiftet bekendtskab med på et tidspunkt i deres liv. Men nu er det slut med at lide. Find en behandling til din hudsygdom på denne side og få dit almindelige liv tilbage igen.

PyratineXR® inflammatorisk creme

PyratineXR Creme en hurtigt absorberende, allergi venlig creme, som har klinisk bevidst at kunne reducere inflammatorisk hud. Egnet til rosacea, akne, eksem, melasma, karsprængninger og alvorligt irriteret hud.

 
489,00 kr.
Naturasil Sulfur-Lavender Sæbe (svovlsæbe)

Naturasil Sulfur-Lavender sæbe indeholder vulkansk svovl og æteriske olier fra bl.a. lavendel, som er kendte for deres svampe- og antibakteriel effekt. Ideel til at reducere bl.a. fnat, ringorm og akne.

 
199,00 kr.
EmuaidMAX® Salve mod kløe og eksem

Endnu hurtigere og mere intens: EmuaidMAX® er den intensive version af Emuaid® salve til eksem. Den indeholder en højere koncentration af aktive ingredienser og er især effektiv til genstridige hudsygdomme. Inden for en kort tid kan salven lindre...

 
399,00 kr.
Emuaid® Salve mod kløe og udslæt

Emuaid® Salve mod kløe, infektioner og eksem er en nærende creme, der hjælper og virker nærende mod mange hudinfektioner. Salven indeholder kun naturlige ingredienser, der kan helbrede huden på blid og effektiv vis.

 
349,00 kr.
Naturasil Ringworm™ mod ringorm
Køb Dermisil Ringworm ™ behandling af ringorm

Naturasil mod Ringorm er et testet middel, som er kendt for at behandle den svamp, som er årsag til ringorm hurtigt og effektivt. Produktet er lavet af 100 % naturlige planteekstrakter som behandler ringorm meget effektivt.

 
199,00 kr.
Naturasil Jock Itch™ mod lyskesvamp (tinea cruris)

Naturasil Jock Itch er et 100 % naturligt produkt, som kan hjælpe med til at eliminere lyskesvamp. Lyskesvamp er en svampeinfektion i lysken og omkring kønsdelene (også kendt som Tinea Cruris).

 
279,00 kr.
PyratineXR® Soothing Antioxidant Cleanser

PyratineXR Soothing Antioxidant Cleanser er en dermatologisk testet ansigtsrens, som er specielt udviklet til folk med irriteret hud, herunder rosacea og inflammatorisk akne. PyratineXR Cleanser anvender beroligende antioxidant som fremmer en sund og...

 
249,00 kr.
Naturasil ™ mod helvedesild

ZymaDerm for helvedesild, hjælper mod smerter og ubehag. Med det unikke, patenterede og naturlige formel, er det klinisk bevist, at ZymaDerm udtørre og helbreder helvedesild. Helvedesild kan forårsage smertefulde blære og ardannelser. ZymaDerm...

 
189,00 kr.
PyratineXR® Anti-rødme Salve

PyratineXR Intensive Anti-Redness & Healing Ointment er en helende salve, udviklet til meget tør, irriteret og rød hud. Denne formular er klinisk testet for dens evne til at reducere inflammatorisk hud, herunder rosacea, akne, eksem og solskoldning.

(Eller betal 38,00 kr./mdr.)  
629,00 kr.

Hudinfektioner og behandling

Her på siden finder du nyttig information omkring diverse hudinfektioner og behandling af dem. Vi får løbende nye produkter, for at sikre os at vi kan tilbyde dig den bedste naturlige behandling til din hudsygdom. Læs med herunder for at blive klogere på de mest almindelige hudlidelser, eller tryk på de enkelte produkter for at læse mere om dem.

Typiske hudsygdomme

Der findes desværre rigtig mange forskellige hudinfektioner og hudsygdomme, men det er ikke alle der er lige alvorlige eller svære at behandle. Du har måske hørt om hudinfektioner såsom svamp, vorter og eksem, som er nogle af de mest almindelige lidelser, der kan ramme stort set alle mennesker på et tidspunkt i deres liv. Når vi taler om egentlige hudsygdomme kan nævnes f.eks. psoriasis og rosacea, som for det meste er kroniske lidelser og derfor kan være meget svære at holde nede. Herunder kan du se en beskrivelse af nogle af de mest almindelige hudinfektioner og hudsygdomme og længere nede kan du læse om generel og alternativ behandling af hudsygdomme.

Candida

Dette er en af de mest almindelige svampeinfektioner i kroppen. Det er en form for gærsvamp, som findes i munden og i tarmene. Når den kommer i overvækst kan den forårsage adskillige typer hudinfektioner og svamp i f.eks. underlivet, på neglene og huden. Candida kan derfor være årsagen bag forskellige hudinfektioner såsom svamp, og det er derfor vigtigt at man får den behandlet. Vi fører bl.a. den populære Candidate candida kur, som er en homøopatisk behandling af denne hudsygdom.

Vorter

De fleste kender til vorter og du har måske selv prøvet at have dem. Det er små (eller til tider store) gevækster typisk på hænder og fødder, som kan være ømme og irriterende. De skyldes en virusinfektion som er meget smitsom imellem mennesker, så det handler om at finde en hurtig og effektiv behandling til denne hudsygdom. På siden her, finder du et bredt udvalg af naturlige vortemidler.

Rosacea

Rosacea er en hudsygdom, som kan opstå primært i ansigtet. Det kan ofte forveksles med hudinfektioner såsom svamp, men det er ikke en svampeinfektion. Rosacea viser sig i form af konstant eller pletvis rødmen i ansigtet, mest omkring kinderne og næsen. Hos nogle kan der også forekomme karspringninger og hævelser. Det er en meget ubehagelig lidelse, som ofte er kronisk, så det er vigtigt at finde en effektiv behandling af hudsygdommen, som kan holde symptomerne nede.

Behandling af en hudsygdom

Alt efter hvilken hudsygdom du har, så findes der stort set altid en behandling. Når man taler om behandling til hudsygdom, skal man starte med at spørge sig selv om man vil behandles med medicin eller mere skånsomme naturlige produkter. Du kan altid gå til din læge og få en behandling på recept, men disse indeholder ofte meget kraftige kemiske ingredienser, som kan være potentielt skadelige for dit helbred og ikke mindst miljøet. Her hos ShytoBuy tilbyder vi derimod naturlige og homøopatiske behandlinger, så du kan få en behandling til hudsygdom, som hverken er til skade for din krop eller dine omgivelser. De fleste produkter er baseret udelukkende på effektive og nærende ingredienser fra naturen, som er kendte for at have en helende og antibakteriel effekt på den enkelte hudsygdom.

Køb trygt hos os

Her hos ShytoBuy har vi mange års erfaring med at sælge behandling til hudsygdomme. Vi er altid på forkant med de nyeste behandlinger og vi udvider jævnligt vores sortiment. Så er du blevet ramt af hudinfektioner såsom svamp, vorter eller rosacea, så har vi alt hvad du har brug for her på siden. Vores hjælpsomme kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på alle hverdage mellem kl. 10 og 19, hvis du skulle have nogle spørgsmål omkring produkterne, vores service eller levering. Er der nogle bestemte produkter du savner på siden, eller har du forslag til andre hudinfektioner eller behandling, så hører vi også gerne fra dig. Vi glæder os til at handle med dig og hjælpe dig med en behandling til din hudsygdom.