X
Få 2 % rabat på din ordre

Like os på facebook og få 2 % rabat på hele din ordre. Når du har klikket på ”Like” ikonet nedenfor, vil en rabatkode komme frem i feltet til højre. Kopier denne kode og indsæt ved betaling.

Klik på Facebook knappen
Din rabat kode

Kopier koden og indsæt i checkout

Hjem > Penis forstørrelse > Jes Extender™ Titanium

Jes Extender™ Titanium

1.849,00 kr.
0.0 out of 5

Gratis levering

Gratis levering

Drømmer du om en større penis? Jes Extender Titanium er kommet for at hjælpe dig. Det er en moderne penisforlænger, der benytter trækkraft teknologi, så du i hjemmets trygge rammer muligt kan få den hjælp du mangler, for at øge din penis længde og tykkelse. Denne forlænger er fremstillet af ægte titanium, og kan bæres både nat og dag for at forstørre din penis uden brug af piller, olier eller cremer.

  • 2 års produktgaranti
  • Diskret og nem at bruge
  • Eksklusivt produkt i titanium
  • Opbevares i en stilfuld aluminiumskasse
  • Kan bæres både nat og dag
  • Kan forstørre din penis
  • Kan udrette krumninger
  • Kan give stærkere erektioner

Jes Extender Titanium har et rent titanium design, og kommer i en stilfuld aluminiumskasse. Denne forlænger er perfekt til den moderne mand, der ønsker at tage vare på sig selv. Forlængeren gør brug af trækkraft teknologi, der fungerer ved at øge antallet af celler i penis, og som dermed muliggøre at give en større penis.

Set i:

Hvad er en Jes Extender Titanium?

Jes Extender Titanium er en moderne penisforlænger, der benytter trækkraft til en muliggørelse af naturligt at øge penis' tykkelse og længde. Den er fremstillet af ægte titanium og er en af vores bedst sælgende forlænger – ingen smerter, piller eller kirurgi.

Hvordan virker den?

Jes Extender Titanium kan være behjælpelig med at forøge størrelsen på din penis ved at støtte kroppens naturlige evne til at vokse under fysiske påvirkninger. Med et konstant træk vil cellerne i penis med tiden dele sig og dermed muligt skabe en permanent vækst. Kassen indeholder også forlængerdele og et nøglesæt, så du kan holde øje med fremskridtet.

Kasse Instruktions DVD Nøglesæt Gaze Blødt ophæng Velcro rem Reservedels sæt Garanti Pris
Jes Extender Light Pap 1 år 1375 kr Køb
Jes Extender Original Mahogni 2 år 1649 kr Køb
Jes Extender Titanium Aluminium 2 år 1675 kr Køb
Jes Extender Silver Mahogni 5 år 1909 kr Køb
Jes Extender Gold Mahogni Livstid 2635 kr Køb

Hvorfor købe Jes Extender Titanium?

Jes Titanium er ikke bare en enhed, der kan hjælpe dig med at øge størrelsen på din penis, det er et luksusprodukt, der tilbyder komfort og resultater. Nogle kunder køber Titanium udgaven for at øge deres selvtillid eller for at øge størrelsen på penis for en større seksuel tilfredsstillelse mens atter andre køber den for at få hjælp til Peyronies sygdom.

Hvornår kan jeg forvente at se resultater?

Resultater vil variere fra person til person, men mange brugere af Jes Extender Titanium har oplevet resultater i løbet af de første få uger. For de bedste resultater bør du fortsætte brugen i minimum 2-3 måneder. Vi vil dog gøre opmærksom på at resultaterne af Jes-Extender afhænger af flere forskellige faktorer, så derfor kan vi ikke garantere et givent resultat på forhånd.

Er forlængeren sikker at bruge?

Jes Extender Titanium er en penisforlænger, der er fremstillet af medicinske materialer af høj kvalitet sammen med titanium, hvilket giver en sikker metode for dig til at øge størrelsen af din penis. Ved regelmæssig brug kan den hjælpe dig med at øge størrelsen uden smerterne eller ubehaget, der følger med kirurgiske indgreb.

Hvordan skal jeg bruge den?

Forlængeren kan virke en anelse skræmmende, men du vil hurtigt finde ud af at bruge din Jes Extender Titanium. Den er nem at samle og passer stort set alle penisser. Der medfølger en instruktions DVD, der indeholder præcise anvisninger til, hvordan du kommer i gang med at bruge penisforlængeren samt et træningsprogram.

Hvordan bestiller jeg?

Det er nemt, sikkert og hurtigt at bestille Jes Extender Titanium fra ShytoBuy.dk. Du kan modtage din pakke allerede i morgen, da vi har dag-til-dag levering (gælder alle ordrer placeret mandag-torsdag inden kl.16) Du skal ganske enkelt trykke ’tilføj til indkøbskurv’, fortsætte til kassen og du kan få hjælp til at opnå en større penis.

Jes Extender Reservedel - Forstykke

Jes Extender Reservedel - Cylinder

Jes Extender Reservedel - Cylinder...

Jes Extender Reservedel -...

Jes Extender Reservedel - Gaze

Jes Extender Reservedel - Komfort...

Jes Extender Reservedel - Ring...

Jes Extender Reservedel - Ring...

Jes Extender Reservedel -...

Jes Extender Reservedel -...

Jes Extender Reservedel - Silikone...

Kundernes anmeldelser

Den gennemsnitlige vurdering af dette produkt er:: 0.0/5.0