Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

24 Hour Bronzer

Skinny Tan

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Skinny Tan 24 timers bronzer er et godt alternativ til foundation og solarie-tanning. Dette produkt giver dig en hurtig og smuk solbrun kulør, som du kan fjerne med et hurtigt bad. Dette produkt er ikke kun godt for ansigtet, men også for andre dele af kroppen, hvilket giver dig en ensartet tan. Formuleringen er alle naturlige, hvilket betyder, at mennesker med følsom og tør hud også kan drage fordel af dettee selvbruner produkt..

 • Ensartet bronze glød til brug på hele kroppen
 • Naturlig finish - ingen glans eller skinnende tekstur
 • Velegnet til både mænd og kvinder
 • Vaskes let væk i brusebadet
 • Indeholder kun 100% naturlige ingredienser

De ingredienser, som normalt findes i tanning produkter der indeholder kemikalier, findes ikke i dette produkt. Dette betyder, at du kan nyde godt af en 100% naturlig tan. Du vil få en smuk glød lige som en naturlig tan ville give dig. Det kan endda være med til at camouflere ufuldkommenheder, herunder pletter og ar.

Læs mere
Type: Lotion
Størrelse: 125 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Skinny Tan 24 timers bronzer?

I modsætning til andre selvbrunerprodukter er der ingen dihydroxyacetone, hvilket gør det til et effektivt selvbruneralternativ for dem, der oplever at deres hud tørrer ud med deres sædvanlige produkt. Som det tørrer efterlader det dig med en ensartet tan i 24 timer (medmindre du vælger at vaske det væk hurtigere). Ingen pore tilstoppes, og du kan nyde godt af en komplet naturlig og smuk tan. Et all-round sundere alternativ til eksponering mod UV-stråler.

Hvad gør Skinny Tan 24 timers bronzer så effektiv?

Skinny Tan 24 timers bronzer er så effektiv, fordi den ikke forstyrrer hudens naturlige balance. Det går på ensartet og dækker en række skønhedsfejl uden at forårsage hudproblemer. Samtidig kan bronzeren være behjælpemde med at fjerne og reducere cellulite og akne. De naturlige ingredienser tillader dig at opleve en blødere, strammere og brunere hud, uden at skulle under kniven og have dyr og ubehagleig kirurgi. Formlen er egnet til alle hudfarve, og det kan være lagdelt for mørkere effekter, hvis du ønsker.

Fordele ved Skinny Tan – 24 Hour Bronzer

24 Hour Bronzer er en fantastisk god selvbruner, som giver dig en flot naturlig brun hudfarve. Den kan anvendes på hele kroppen og i ansigtet.

En af de største fordele ved 24 Hour Bronzer er, at den indeholder Guarana. Guarana er et af planterigets mest energigivende substanser. Det aktive virkestof giver dig en naturlig reducering af appelsinhud og væskeophobninger i kroppen.

24 Hour Bronzer gør dig brun uden sol, har en behagelig tropisk duft, som ikke vil gøre dig gå ubemærket hen. Den indeholder kun naturlige ingredienser, så du ingen bivirkninger vil opleve.

Det er altid en god ide at vaske kroppen inden brug af selvbruner. Hvis du endda også har en eksfolierende sæbe, så er det rigtig smart at få fjernet de døde hudceller på kroppen først, så du ikke får huller i din kulør. Hvis du ikke har sådan en eksfolierende sæbe, så kan du sagtens anvende en svamp eller lignende og skrubbe din hud forsigtigt.

Når du har vasket og tørret din hud, så er du klar til at påføre din 24 Hour Bronzer. Cremen er meget drøj, men spar endelig ikke for meget på det, da man gerne skulle undgå huller i din farve. Smør det ønskede område godt ind i selvbruneren og smør gerne indtil den tørres ind.

Efter 24 timer eller før kan du nemt og bekvemt vakse selvbruneren af med varmt vandt og eventuelt en make-up fjerne eller lignende produkt.

Dokumenterede resultater

Anmeldelserne af Skinny Tan 24 timers bronzer, lader vi tale for sig selv. Mange mennesker, der var ude af stand til at bruge selvbruner før har nu en mulighed for at opleve en smuk og solbrun hud året rundt - selv dem, der har lidt af allergiske reaktioner. Guaraana, som er en af hovedingredienserne, er videnskabeligt bevist at kunne opstramme huden, hvilket giver en øjeblikkelig forøgelse i hudens stramhed og kontur.

Hvornår kan jeg se resultater?

Når du først anvender lotionen, skal du ikke være foruroliget, at det ser så mørkt ud. Grunden til dette er at sikre, at du får alle dele af huden med. Blot et par minutter efter produktet er påført, vil det tørre ud, og give dig en smuk og ensartet tan på det anvendte område. Du kan endda anvende make-up, når det er tørret, så du ikke behøver at foretage et valg mellem make-up og en naturlig, smuk tan.

Sikkert og naturligt

Takket være den naturlige formular, bør du ikke opleve nogen form for bivirkninger. Det er tilrådeligt ikke at bruge produktet på hud, der er øm eller forbrændt.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (86.67% baseret på 3 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.69% baseret på 960 )

 • * Fantastisk god selvbruner! Holder mega godt og er nem at vaske af :)
 • * Bestilte 24 timers bronzer i går og har lige modtaget og prøvet den. Den ser godt ud i huden og er ikke som discount selvbrunere.
 • * Meget tilfreds med denne selvbruner! Holder rigtig godt.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev