Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Acnegen™ acne clarifying cleanser

Af: Acnegen®

239 kr.
289 kr.
Du sparer:  50 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Acnegen™ Acne Clarifying Cleanser er en ansigtsrens mod akne og fedtet hud i ansigtet. Den effektive rens indeholder 2% salicylsyre. Acnegen™ renser huden i dybden og bekæmper 99% af de akne forsagede bakterier i huden.

 • Acne Clarifying Cleanser
 • 2% salicylsyre behandling
 • Dæmper irritation og rødme i huden
 • Ansigtsrens mod akne og fedtet hud i ansigtet
 • Indeholder naturlige olier og botaniske ekstrakter
 • Efterlader din hud blød og forfrisket
 • Renser huden i dybden
 • Bekæmper betændelsestilstanden
 • Hjælper med at forbygge mod kommende urenheder

Acnegen™ Acne Clarifying Cleanser er en effektiv rens som dræber bakterierne i huden, så din hud kan blive akne fri! Alle fortjener en smuk hud og urenheder kan tage stærk på selvtilliden. Bekæmp uren hud hurtigt og effektivt med denne 2% salicylsyre behandling.

Læs mere
Type: Ansigtsrens
Størrelse: 199 ml.
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Acnegen™ Acne Clarifying Cleanser?

Denne ansigtsrens mod akne og fedtet hud i ansigtet er en afbalanceret, rengørende rens designet til at penetrere dybt ind i hudens lag, ind i porer og fjerne den betændte akne. Den behandler uren hud og kan hjælpe med at forekomsten af nye bumser. Den 2% salicylsyre behandling er kombineret med naturlige og rene olier og hele 15 forskellige nærende ekstrakter, som arbejder sammen for at give dig en smuk, blød, forfrisket og ikke mindst en ren hud.

Hvordan fungerer Acnegen™ Acne Clarifying Cleanser?

Mange mennesker lider af stoppede porer som kan fører til uønskede bumser i huden. Den 2% salicylsyre behandling i Acnegen™ Acne Clarifying Cleanser arbejder i huden og forbygger mod forstoppede porer ved at mindske produktionen af sebum i huden mens den også mildt eksfolierer og renser dybt. Med dette er det muligt at bekæmpe 99% af de akne forsagede bakterier. Denne ansigtsrens mod akne og fedtet hud i ansigtet er klinisk bevist at kunne give en renere og sundere hud.

For de alle bedste resultater anbefales det at anvende alle Acnegen™ produkterne sammen som sæt

Naturlige og effektive ingredienser i Acne Clarifying Cleanser:

Salicylic Syre 2%
Denne katalytiske ingrediens anvendes til at eksfolierer, fjerne døde hudceller, rengøre tilstoppede porer og fjerne de akne forsagede bakterier. 2% salicylsyre behandling fremmer en kemisk reaktion i huden og giver en peeling af huden.
Salvie ekstrakt
En naturlig urt medvirker til at reducere betændelse i huden og hjælper med at hele irriteret og rød hud.
Galanga rod ekstrakt
Pakket med sin høje grad af hud-berigende næringsstoffer er Galanga roden et naturlig antibakteriel middel, som renser huden for urenheder. Galanga rod er en effektiv ingrediens i denne ansigtsrens mod akne og fedtet hud i ansigtet.
Lakridsrod ekstrakt i Acnegen™
Lakrids er brugt i traditionel kinesiske medicin i mange årtier. Lakridsroden kan hjælpe med at styrke huden, fremme elasticiteten og bekæmpe betændelse.
Hestekastanje frø
En traditionel urtemedicin, der indeholder et højt niveau af saponiner (anti-inflammatorisk) og hjælper med at rense huden, fremme blødhed og forbedre blodcirkulationen.
Appelsin olie
Appelsin er yderst rig på C-vitamin og kan nære og styrke din hud, beskytte den mod oxideret stress og stimulere en ny cellevækst.
Ingefær olie
En naturlig antibakteriel, antioxidant og anti-inflammatorisk næringsstof. Ingefær kan hjælpe med at rense huden, styrke den mod frie radikaler og bekæmpe akne forsagede bakterier. Ingefær er en sjælden set ingrediens i ansigtsrens mod akne og fedtet hud i ansigtet, men en af de mest effektive naturlige ingredienser.
Pebermynte olie
Pakket med vitamin A og C, omega 3 fedtsyrer og mineraler, herunder kalium, jern, magnesium og kalcium, kan pebermynte olie lysne huden, forbedre kollagen og langsomt forbygge mod ældningstegn.

Hvordan bruger jeg Acnegen™ Acne Clarifying Cleanser?

Acnegen™ ansigtsrens mod akne og fedtet hud i ansigtet skal anvendes på et gennemfugtet ansigt. Påfør en lille klat på størrelse med en 5 krone i det våde ansigt og arbejd i cirkulære bevægelser. Rens derefter dit ansigt med vand og dup det tørt. Anvend din 2% salicylsyre behandling 2 gange dagligt – både om morgen og aften. Det anbefales af afslutte behandlingen med et god dag/nat creme.

Der findes ingen registrerede bivirkninger med denne rens, men man skal være opmærksom på, at huden skal bruge tid på at bekæmpe alle urenheder. Der findes hele 5 lag i huden og derfor kan din akne godt forværres i begyndelsen af behandlingen, af huden udrenses for alle bakterier og disse derfor kommer til overfladen. Vær ydermere opmærksom på, at hvis sæben kommer i direkte kontakt med øjnene, skal dette omgående skylles væk.


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (100% baseret på 1 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * Endnu en positiv kommentar ! tak for produkterne og god service
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev