Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Acnegen™ Acne Cleansing Pads | 60 Stk

Af: Acnegen®

239 kr.
289 kr.
Du sparer:  50 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Acnegen™ Acne Cleansing Pads er stærkt udrensende servietter, som fungerer som en kemisk peeling hjemme. De små servietter er en 5% glykolsyre peeling som er en medicinsk behandling af akne.

 • Få en renere hud
 • Bekæmper slem akne
 • Eksfolierer huden skånsomt
 • 5% glykolsyre peeling
 • Kemisk peeling hjemme
 • Indeholder salicylic syre og glykolsyre
 • Virker forbyggende mod akne
 • Korrigerer en udjævn hudtone
 • Et af de mest effektive acne cleansing pads
 • Indeholder naturlige ingredienser
 • Klinisk bevist at kunne hjælpe med at opnå en renere, sundere og friskere hud

Acnegen™ Acne Cleansing Pads er en effektiv og kompleks formular som med sine naturlige ingredienser fungerer som en kemisk peeling hjemme. Anvend 1-2 gange dagligt og dine bumser vil udtørre og din hud kan blive ren og fin på ingen tid!

Læs mere
Type: Rensende Vatrondeller
Indhold: 60 stk.
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Acnegen™ Acne Cleansing Pads?

De runde servietter er fugtige med de mange naturlige ingredienser. Acnegen™ fungerer som en 5% glykolsyre peeling og renser, eksfolierer problemhud og hjælper med at forbygge fremtidige urenheder. De naturlige ingredienser er samtidig med til at gøre din hud blød.

Hvordan fungerer kemisk peeling hjemme?

Med tre samarbejdende syrer; salicylicsyre, glykolsyre og lacticsyre i Acnegen™ acne cleansing pads er det bevist at fungere som en kemisk peeling. Syren er skånsom mod huden men er så effektiv, at den renser hudens overflade og fjerne døde hudceller. Acnegen™ fremmer en naturlige cellefornyelse, så din hud vil blive lysere, mere skinnede og finere. Hver acne cleansing pad renser hudens porer i dybden og sørger for, at de ikke længere er tilstoppet. Ingredienserne hjælper med at kontrollere produktionen af sebum, som er årsagen til en fedtet hud. Den bekæmper de akne forsagede bakterier og sørger derved for at minimere forekomsten af fremtidig uren hud.

Akne og uren hud kan ofte føre til irriteret og rødslået hud. Denne 5% glykolsyre peeling er naturlig blødgørende og beroligende for huden. De naturlige ekstrakter i huden er årsagen for dette og kan reducere disse symptomer og kan efterlade din hud blødere, finere og renere.

Acnegen™ Acne Cleansing Pads er klinisk bevist at kunne give en renere og sundere hud. For de alle bedste resultater anbefales det at anvende alle Acnegen™ produkterne sammen som sæt.

Naturlige og effektive ingredienser i Acnegen™ Acne Cleansing Pads

Salicylsyre (2%) og Glycolsyre (5%)
Naturlig afledt af forskellige planter, herunder bark, sukkerrør, ananas og mælk. Disse syrer hjælper med at eksfoliere huden, fjerne døde hudceller og hjælper med at fremme cellefornyelsen.
Grapefrugt ekstrakt
Indeholder anti-inflammatoriske, antiseptiske og antioxiderende komponenter. Derfor kan grapefrugt ekstrakt naturligt fungere som en kemisk peeling hjemme. Den renser huden, reducerer inflammation og afbalancerer pH-niveauet.
Kamille blomst ekstrakt
Kamille som olie anvendes til at lindre inflammation og hjælper med at rense fedtet hud.

Sådan anvender du Acnegen™ 5% glykolsyre peeling

Påfør en acne cleansing pad jævnt henover ansigtet og halsen. Undgå øjenområdet. Tillad de fugtige ingredienser at trænge ind i huden før du påfører andre produkter i ansigtet.

Din kemisk peeling hjemme kan anvendes to gange om dagen – både morgen og aften. Når du anvender acne cleansing pad skal det ikke renses af bagefter. Lad blot behandlingen sidde.

Husk at lukke låget godt efter brug, så servietterne ikke udtørre.

Undgå kontakt med øjnene. Hvis dette sker, så skyld grundigt.


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (100% baseret på 1 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * Efter et par ugers brug ser min hud på kæbelinjen meget bedre ud. Det virker faktisk, men er måske lidt dyrt i det lange løb.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev