Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Acnegen™ Complet acne protection system

Af: Acnegen®

799 kr.
907 kr.
Du sparer:  108 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Acnegen™ Complet acne protection system er et komplet sæt til dig som har uren hud og gerne vil have det under kontrol så hurtigt som muligt. Dette hudpleje system mod akne er et af de bedste på markedet, da det renser, korrigerer, kontrollerer og beskytter din hud.

 • Akne behandling hjemme
 • Hud terapi
 • 4 lette steps som renser, korrigerer, kontrollerer og beskytter din hud
 • Klinisk bevist at give en renere og sundere hud
 • En flaske af ACNE SOLAR PROTECTION SPF 30
 • En flaske af ACNE CLARIFYING CLEANSER
 • En bøtte med ACNE CLEANSING PADS (60 servietter)
 • En flaske af ACNE MANAGEMENT SERUM
 • Den bedste akne behandling hjemme

Acnegen™ Complet acne protection system er en hurtigt og effektiv måde, at få styr på sin hud. De 4 enkelte og lette trin gør det nemt for dig, at rense, korrigere, kontrollere og beskytte din hud.

Læs mere
Type: Ansigtsrens, Vatrondeller, Serum, Solcreme
Størrelse: 199 ml., 60 stk., 30 ml., 114 ml.
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad gør Acnegen™ Complet acne protection system?

Få en ren og sund hud hurtigt og effektivt og forhindre fremtidige udbrud af urenheder. Alt dette får du på én og samme tid med dette hudpleje system mod akne.

Acnegen™ akne behandling hjemme er klinisk bevist, at give en renere og sundere hud. Den specielle formular er nemlig speciel designet til mennesker med uren hud.

Produkternes hovedformål er at dræbe bakterierne i huden som forårsager akne. De stærkt koncentrerede ingredienser giver maksimale resultater. Hudpleje systemet mod akne indeholder rene og naturlige ekstrakter, æteriske olier og vitaminer, som beskytter og nærer huden. Anvend Acnegen™ Complet acne protection system som daglig rutine og få en frisk og klar hud med akne behandling hjemme!

Hvordan virker akne behandling hjemme fra Acnegen™?

ACNE CLARIFYING CLEANSER:
Renser i dybden , fjerne urenheder og forbygger mod fremtidige bumser. Ansigtsrensen virker en afbalancerende og dybderensende og er designet til at penetrere dybt ind i hudens lag og rense forstoppede porer. Den dræber bakterierne i nuværende bumser og hjælper med at forhindre fremtidige bumser. Rensen indeholder 2% salicylicsyre, naturlige olier og 15 forskellige nærende ekstrakter som efterlader din hud ren, næret og forfrisket.
ACNE CLEANSING PADS
Disse servietter er en af de mest effektive dele af din akne behandling hjemme. Den fjerner bumser hurtigt og effektivt. Den eksfolierer huden skånsomt og forbygger mod fremtidige urenheder. Den unikke formular kombinerer salicylicsyre, glycolicsyre og lacticsyre som skånsomt renser og peeler huden og korrigerer problem hud. Den hjælper samtidig med at forbygge og forhindre fremtidige bumser. De mange ingredienser i disse rense servietter vil nærer dig hud samtidig med at den renser og gør din hud bumse fri.
ACNE MANAGEMENT SERUM
Denne serum fra dette hudpleje system mod akne kombinerer Micronized Benzoyl, glycolicsyre og ekstrakter som med det samme går ind og kontrollerer og dræber akne bakterier, reducerer produktionen af sebum og renser dybt ud i porerne. Denne serum giver dig den fulde kontrol over din hud og efterlader den blødere og renere indenfor 24 timer.
ACNE SOLAR PROTECTION SPF 30
Beskytter akne og problem hud mod solens stråler. Den beskytter din hud mod solskader og farlig UV lys fra skolen. Den højt koncentrerede, olie fri solcreme er designet så den ikke tilstopper dine porer, hvilket gør den ideel til akne og problem hud. Den efterlader din hud blød på grund af de mange vitaminer og mineraler og vil ikke efterlade din hud fedtet eller skinnende.

Hvordan anvender jeg Acnegen™ Complet acne protection system?

ACNE CLARIFYING CLEANSER:

Påfør rensen på dit våde ansigt og masser i runde bevægelser. Skyl derefter med vand og tør huden. Brug rensen som en del af dit hudpleje system mod akne to gange om dagen – om morgen og aften.

ACNE CLEANSING PADS

Påfør servietter i ansigt og på hals, men undgå øjenområdet. Tillad de fugtige ingredienser fra servietter at blive absorberet i huden, inden du påfører andre produkter. Produktet skal ikke renses af efter brug og kan anvendes to gange om dagen, både morgen og aften. Husk at lukke låget ordentligt efter brug, så servietterne ikke tørrer ud.

ACNE MANAGEMENT SERUM

Påfør i ansigtet og på halsen som en del af din akne behandling hjemme. Tillad produktet at blive absorberet i huden, inden du påfører andre produkter. Brug din serum to gange om dagen, både morgen og aften.

ACNE SOLAR PROTECTION SPF 30

Anvend solcremen i ansigtet og på halsen, men undgå øjenområdet. Vent mindst 30 minutter efter påføring, før du går ud i solen.


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (75% baseret på 4 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * Elsker disse produkter. Det er det eneste jeg kan bruge til min hud, og som holder min acne nede. Virkelig gode produkter
 • * Super godt til voksenakne. Min hud er blevet meget pænere siden jeg begyndte på det. Kan klart anbefale det
 • * Endelig kan man købe dette mærke i Danmark. Jeg har brugt det i flere år, men har købt fra udlandet til noget dyrer priser.! fedt endelig at kunne få det i dk
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev