Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Affiliates - Tjen penge på dit eget website

Hvis du ejer en hjemmeside, en blog eller blot er aktiv og velfulgt på de sociale medier, Twitter eller Facebook, kan vi måske hjælpe hinanden. Vi kan tilbyde dig en god kommission og en række forskellige fordele og muligheder for at følge salget, så du kan få en hurtig udbetaling.

Skab ekstra indtægter med din hjemmeside, blog eller nyhedsbrev

Vores affiliate program belønner dig for at sende besøgende kunder til vores hjemmeside. Tjen op til 50% provision for et hvert kvalificeret salg foretaget gennem dit affiliate link.

 • Nøje udvalgte, unikke og efterspurgte produkter
 • Høj provision på op til 50 % på både nye og gentagne ordrer
 • Vi tilbyder et omfattende udvalg af bannere, professionelle billeder og data feeds
 • 100% risikofri – ingen gebyrer eller omkostninger

Partner Affiliate Netwærk

Vælg dit fortrukne netværk nedenunder og klik på ’Tilmeld’ knappen.

Sådan fungerer det

Choose your affiliate network

Vælg dit affiliate netværk

Tilmeld dig gennem HealthTrader eller Webgains. Du bedes bemærke at alle vores partnernetværk leverer tekst, banner og billeder, men nogle er eksklusiv til HealthTrader.

Integrate advertising

Integrer reklamer

Vælg mellem hundredevis af bannere og tekst links til at placere direkte på din hjemmeside eller e-mail. Vores tilgang er nem og let, så du behøver ikke at være en teknisk ekspert på området. Du skal blot kopiere og indsætte koden og så er det klaret.

Earn your commission

Tjen din provision

Dit valgte affiliate netværk vil spore enhver besøgende du sender til vores hjemmeside, netop igennem dit affiliate link. I mange tilfælde vil dette føre til et salg på ShytoBuy, og i de tilfælde vil du blive godt belønnet.

Eksempler på banners

Vi er altid på forkant med at udvikle og tilføje nye bannere. Men hvis du under formodninger mangler det du kigger efter, vil vi med glæde tage i mod dine design anmodninger.

Widgets

Du har mulighed for at oprette tabeller, sammenligningsskema osv. som automatisk opdateres, så den pris du viser altid vil være up to date. Disse widgets har vist sig at give et merkant øget click-trough-rate sammenlignet med de traditionelle tekst-links. Vores widgets er lette og hurtige at oprette og kan nemt tilpasses til at matche udseendet og funktionerne på din hjemmeside.


Tilmeld i nu

Registreringen er gratis og giver dig øjeblikkelig adgang til ShytoBuy Affiliate Program.

Tilmeld nyhedsbrev