Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

After Glow Gloss

Af: Skinny Tan

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Din tan synes altid at se bedst ud, og modtage flest komplimenter, efter du har været væk på ferie, men at genskabe udseendet derhjemme kan være farligt, hvis du bruger UV-stråler til at gøre det. Når du anvender selvbruner ser det flot ud i starten, men efter et par korte dage, har du brug for at toppe det op endnu en gang. Der er derfor en anden måde at holde din selvbruner kørende i længere tid, og det er ved hjælp af Skinny Tan After Glow i stedet for din sædvanlige fugtighedscreme. Dette kan reducere mængden af gange du nødt til at genanvende din tan og derved risikere at gå et par nuancer mørkere end du ville have ønsket at.

 • Bevar den brune kulør længere
 • Giver blød, glat og silkeagtig hud
 • Ingen udtørring eller irriterende kemikalier
 • Indeholder nærende olier som giver blød og smuk hud
 • Kan bruges på alle hudtyper

Skinny Tan After Glow indeholder en rig fugtighedscreme, der vil pleje din hud, så du ikke mister den ønskede tan så hurtigt. Efter brug bliver din hud glat og føles ikke så stram som den ellers kan være, når du forsøger at forsinke eksfoliering og undgå fugt for at holde din tan. At være i stand til brusebad og bad så ofte som du ønsker, og stadig bevare din tan vil betyde, at du kan efterlade en længere afstand mellem at tilføje mere selvbruner til din hud, hvilket kan være tidskrævende. Skinny Tan After Glow Gloss giver dig derfor mulighed for at bibeholde din fugtige og smukke hud, samtidig med at du opretholder din tan!

Læs mere
Type: Lotion
Størrelse: 125 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Skinny Tan After Glow Gloss?

Når du benytter selvbruner, handler det tit og ofte om at finde den korrekte balance, så du ikke ser alt for mørk ud, og samtidig bibeholder din tan i tilpas lang tid, til det virker naturligt. Du kan dog undgå dette, hvis du bruger Skinny Tan After Glow, da det vil hjælpe dig til at bevare det solbrændte udseende endnu længere! Når du mister din tan, er det fordi huden fornyes. Dette går ekstra hurtigt, hvis huden er tør og ru. Der for er det vigtigt at holde den fugtig med Skinny Tan After Glow Gloss.

Hvordan virker det

Du kan holde din hud i god stand efter brug af selvbruner, som vil betyde, at du har mindre chance for at få resultater, der er for mørke eller ujævne. Alle hudtyper har brug for fugt, men mennesker, der bruger selvbruner vil ofte vaske enhver overskydende fugtighedscreme væk, efter at de har været i bad et par gange. Du behøver ikke at bekymre dig om din tan med Skinny Tan After Glow; du kan altid ligne dit mest solbrune jeg, ved at bytte din fugtighedscreme ud med dette fremragende produkt. Det har ikke glitrende partikler, det bare hjælper din hud til at se naturligt sund ud.

After Glow Gloss bodylotion forlænger din brune kulør effektivt efter, at du har fået sol eller, hvis du har påført selvbruner.

Denne fantastiske creme er i stand til at fugte huden i dybden og gøre din hud blød og skinnende, hvilket giver dig en ung og frisk, men også sund hud.

Takket være den behagelige duft af kokos, når du bruger After Glow Gloss, så slipper du for at lugte af selvbruner, som mange gange godt kan afgive en bestemt kunstig duft.

Dokumenterede resultater

At få en tan ved hjælp af solens UV-stråler, kommer ofte med komplikationer, som kan føre til hudkræft i værste tilfælde. Dette er grunden til at så mange mennesker er nu “forfalsker” en solbrun kulør med tanningprodukter.. Når denne tan svinder er det almindeligt for folk at tilføje flere af deres produkt og gå for mørkt, indtil den balancerer ud, men med Skinny Tan After Glow har du ikke længere denne bekymring. Din oprindelige tan vil være i stand til at holde i længere tid, og du behøver ikke at gå tilbage til din oprindelige farve, indtil du har tid til at genanvende produktet.

Hvornår kan jeg se resultater?

Du vil straks kunne mærke fugten i din hud, som du anvender lotionen, og din tan vil se ud som om det netop er blevet påført. Du behøver ikke længere se dig tilfreds med en middelmådig tan - med Skinny Tan After Glow Gloss får du en perfekt tan, hver gang!

Hvordan bruger jeg Skinny Tan After Glow Gloss?

For optimale resultater skal du bruge Skinny Tan After Glow hver dag og efter badning, brusebad og svømning. Du kan bruge det så mange gange som du har brug for, takket være de naturlige ingredienser. Du behøver altså ikke bekymre dig om bivirkninger.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (86.67% baseret på 3 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * After Glow Gloss fik min Skinny Tan selvbruner til at holde endnu længere end beskrivelsen. Gør virkelig noget ekstra og er helt klart værd at anvende!
 • * Fungere virkelig godt - værd at prøve!
 • * Brugte After Glow Gloss en gang om dagen sammen med min normale 7 days selvbruner - fik den til at holde en hel dag ekstra, og det så hele tiden ud som om den lige var påført!
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev