emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Andropenis Gold

Penisforlænger

Andropenis

1,199 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Andropenis Gold er en simpel og diskret metode til penisforlængelse, som virker gennem strækning af vævet i penis. Den er foruden dens simple design og lette anvendelighed, lavet af Kirurgisk aluminium belagt med 24 karat guld, for at forhindre irritation. Denne penisforlænger er anbefalet af EU's sundhedskommission.

 • Stor effektivitets- og succesrate verden over
 • Mulighed for at opnå synlige resultater uden brug af piller og dyr kirurgi
 • Testet for sikkerhed og effektivitet
 • Studier har vist markante gennemsnitlig vækst i længde og omkreds
 • Kan muligt rette op på skævheder i penis (Peyronies sygdom)
 • CE-certificeret og bakket op af læger
 • Andropenis Gold kan give langvarige og permanente resultater
 • Førsteklasses medicinsk udstyr, som er særligt velegnet til sensitiv hud på grund af den 24 karat guldbelægning.
 • Kommer med 2 års garanti

Frem for at bruge tid på penispumper som kræver tid hver dag, kan du i stedet prøve Andropenis Gold penisforlænger. Denne forlænger er lille og slank og sættes nemt fast på din penis uden at du behøver gøre mere. Den sidder diskret under tøjet, så du uden problemer kan fortsætte dine daglige rutiner.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Andropenis Gold?

Andropenis Gold er et penisstrækker sæt, der forlænger din penis gennem strækning af vævet. Selve produktet er en plastikring med to metalstivere med guldbelægning, en plasticstøtte og et silikonebånd der holder spidsen af penis på plads. Strækmetoden bruges traditionelt indenfor plastikkirurgi til at strække væv. Her anvendes det væv man strækker f.eks. til at dække defekter, brandsår eller områder med hårtab. Den samme teknik bliver anvendt på hvilken som helst kropsdel for at forstørre den.

Hvordan virker Andropenis Gold?

Penisforlængeren kan forlænge og tilføje størrelse til din penis ved hjælp af stræk. Når den er sat på, kan den bæres diskret under tøjet, hvad enten du står, sidder eller går. Vedvarende stræk ved brug af denne penisforlænger, får cellerne i vævet i penis til at dele sig, hvilket øge chancerne for at penis gradvist bliver større og længere. Du kan læse mere om hvordan man bruger en penisforstørrer her. Andropenis Gold har en særdeles høj effektivitetsrate, hvilket bekræfter at du ved regelmæssigt brug af produktet, muliggør en chance for at få en større penis, men også kan få rettet op på en eventuel skævhed. Du kan læse mere om de forskellige kliniske undersøgelser nederst på siden.

Hvordan bruger jeg Andropenis Gold for at få en større penis?

Ved køb modtager du en grundig instruktionsmanual samt en udførlig instruktionsvideo. For at opnå det bedste resultat, bør strækkeren bæres i 10 timer per døgn. Penis bør have nået sin maksimale størrelse efter ca. 6 måneders brug. Synes du at 10 timer per døgn er for meget for dig, kan du reducere til 5 timer og opnå samme resultat på ca. 12 måneder. Andropenis Gold er så diskret, at den kan bruges under tøjet. De angivne resultater og varighed er fastlagt på baggrund af diverse undersøgelser, men vi gør vores kunder opmærksom på at resultater og varighed vil variere ved hver enkelt bruger.

Hvor lang tid går der før jeg får en større penis ved brug af Andropenis Gold?

Andropenis Gold fungerer ved hjælp af celledeling. Dette betyder at vævet udvides kontinuerligt, ved brug af penisstrækkeren, hvilket får cellerne til at dele sig og dermed muligt gør penis større. Derfor kan det være svært at se en drastisk forandring i størrelsen fra dag til dag. Ifølge producenten kan brugere forvente at se en forskel allerede efter få måneders brug og efter 6 måneder kan den have nået sin maksimale størrelse. Ligesom ved vægttab, skal du huske at måle størrelsen (både længde og omkreds) inden du begynder at strække. På denne måde kan du følge din penis' vækst og du vil tydeligere kunne se at din penis bliver større.

Gør det ondt at bruge Andropenis Gold?

Du kan opleve en smule ubehag i stil med vokseværk, eller den ømhed der følger efter en hård muskeltræning. Dette betyder blot at strækkeren gør hvad den skal og at du vil opnå en penisforstørrelse. Ved brug af Andropenis Gold kan din penis vokse i længden og omkredsen. I modsætning til de resultater man får med mange andre produkter til penisforstørrelse, vil resultatet af brugen af Andropenis Gold i de fleste tilfælde være permanent. Når først vævet er blevet strukket, trækker det sig ikke tilbage igen. Vær dog opmærksomme på at resultater kan variere fra person til person, afhængig af dit udgangspunkt samt penisvæv.

Hvad får jeg i boksen?

 • 1 x Andropenis Gold strækker
 • 2 x Androcomfort bands
 • 2 x Androtop til Androcomfort bands
 • 2 x Androsilicone
 • 2 x Androtop til Androsilicone
 • 2 x Androring
 • 1 x Androshafts (Gold)
 • Instruktions DVD på 27 sprog
 • Intrukstionsmanual på 8 sprog

Er der nogen bivirkninger?

Der er ingen kendte bivirkninger ved brugen af Andropenis Gold. Produktet er CE-certificeret og klassificeret som et førsteklasses medicinsk udstyr. Skulle du opleve store gener ved brug, er det muligvis fordi du bruger den forkert. Sørg altid for at læse instruktionsmanualen grundigt igennem før brug. Ellers kan du læse mere om naturlige måder at forstørre din penis her.


Hvordan bestiller jeg Andropenis Gold?

Du Det er enkelt og diskret at bestille din Andropenis hos ShytoBuy. Vi prioriterer diskretion meget højt, hvilket betyder at alle vores produkter bliver sendt i en diskret hvid æske uden hverken produktets navn eller vores hjemmesides navn omtalt på pakken. Husk at hvis du vælger levering med UPS og bestiller inden kl. 16, kan du modtage dit køb allerede i morgen (gælder bestillinger placeret mandag-torsdag).