Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Antarktisk Krill Olie

1000 mg 120 Bløde Kapsler | Rent & bæredygtigt Omega-3

Oversigt

Ønsker du at finde en kraftig og ren kilde til Omega-3? MaxMedix har søgt helt ud til det frysende dyb af det koldeste hav for at finde Antarctic Krill Oil til dig. Dette fantastiske højkvalitetstilskud er udvundet fra uforurenet, ren Euphausia superba, der er grundlaget for alt havliv, og indeholder naturlig EPA og DHA Omega-3, Astaxanthin og Choline. Omega-3 har utallige fordele og disse 1000 mg doser af høj styrke har til formål at genoplive og give energi til dit syn og kognitive styrke.

 • Bæredygtigt udvundet Omega-3 kilde
 • DHA bidrager til normal hjernefunktion og blodtryk
 • Cholin for sund lipidmetabolisme
 • Daglig dosis på 1000 mg kraftig Krill Olie
 • Flydende kapsler der er lette at sluge og absorbere
 • Neutral smag og lugt

Antarktis Krill Oil indeholder unikke forbindelser, der ikke kan udvindes af fiskeolie, samt vigtige Omega-3er i en meget biotilgængelig form, så din krop nemt kan absorbere det og få mest ud af alle Omega-3ernes sundhedsfremmende fordele. Kapslerne med flydende indhold har til formål at genoprette hele systemets følelse af modstandsdygtighed, og støtte dig i at opnå bedre sundhed.

 • Glutenfri
 • Laktosefri
 • UDEN MEJERIPRODUKTER
 • GMO Free

Hvorfor vælge Krill Olie?

De kan ikke have vidst det, men siden hulemændene begyndte at fiske har fisk været menneskers bedste kilde til omega-3. Med tiden og erfaring kommer viden og i de senere år er der blevet udviklet utallige produkter med det formål at opnå de sundhedsfremmende fordele, som disse essentielle fedtsyrer kan give. Men mange af os ved ikke at kvaliteten af det vi forbruger ofte kompromitteres. Fiskearter der lever i havet udsættes ofte for forurenende stoffer der skal fjernes, og denne proces ændrer fundamentalt omega-3 beriget olies struktur, hvilket gør det mindre absorberbar for kroppen.

Maxmedix Antarctic Krill Oil

I stræben efter et alternativ begyndte forskerne at overveje om Krill Olie kunne være fremtidens Omega-3 tilskud. I det de bevægede sig langt væk fra fiskekanaler og skibsruter på udkig efter uberørte farvande indså de, at livet i den Antarktis’ dybde kombineret med Euphausia Superba Krills naturligt korte levetid, betød at de havde langt mindre risiko for at blive udsat for forurenende stoffer. Derudover da de udgør verdens største kollektive dyremasse er de utroligt bæredygtige. Disse næringsfyldte krebsdyr er også mange andre dyrs naturlige kilde til Omega-3 (de spiser selv kun plantemateriale). Og selvom den faktiske Omega-3 dosis er lavere, har Krill Oil vist sig at give positive resultater i forhold til fiskeolie takket være dets høje EPA og DHA indhold, derunder at det fremmer hjernens funktion og synet. Ved at tage Antarktis Krill Olie som kosttilskud kan du nyde de samme ernæringsmæssige fordel og mere til - renere, mere kraftfuldt og fra et af de første trin i naturens fødekæde.

Dynamiske Ingredienser

Omega-3 fedtsyrer, herunder eicosapentaensyre (EPA) og docosahexaensyre (DHA), er afgørende for vores organers naturlige processer, selvom vi ikke selv kan producere dem. Tidligere var den bedste måde at få adgang til disse sundhedsfremmende forbindelser ved at spise fisk. EPA og DHA bidrager sammen til et sundt triglyceridniveau i blodet, det er et fedtstof der er skal være til stede i lave mængder til for at have energi, samt et sundt blodtryk. Samtidig bidrager DHA på egen hånd til opretholdelsen af et sundt syn og hjernefunktion.*

Du kan også finde nogle unikke faktorer i Antarctic Krill Oil som du ikke kan finde i fiskeolie. Cholin er et vandopløseligt næringsstof, der er en strukturel del af fedt og som har forbindelse til vitale B-vitaminer. HVis du supplerer din kost med Choline menes det at den kognitive funktion og humøret forbedres, derudover metaboliseres fedtlipider og energiniveauet opretholdes. Astaxanthin er et organisk pigment det giver kapslen dens røde farve, ligesom ved kogt skaldyr, og det har stærke beskyttelsesevne. Takket være dets molekylære form kan det trænge ind i cellerne og akkumuleres i membranerne, hvorved det beskytter den interne Omega-3 mod skadelig oxidering. Det menes også at være gavnligt for dit hjerte, hud og syn.

Indtag af Antarctic Krill Oil

Kapslerne er nemme at tage og bliver nemt en del af din dag. Du skal tage en kapsel to gange om dagen før et måltid sammen med et helt glas vand. Som med ethvert nyt tilskud anbefaler vi at prøve det i mindst tre måneder og derefter investere i længerevarende brug for at få mest muligt ud af Antarctic Krill Oil.

Anbefalinger

Da det kun indeholder en naturlig ingrediens indkapslet i en softgel skal er Antarctic Krill Oil kapsler ikke kendt for at have nogen bivirkninger. Men det bør ikke tages i tilfælde af krebseallergi. Hvis du er gravid, ammer eller tager medicin, skal du kontakte en læge inden brug. De er ikke beregnet til brug af personer under 18 år.

*Den gavnlige virkning af EPA og DHA for opretholdelsen af et normalt blodtryk opnås med et daglig indtag på 3 g og for opretholdelse af normale triglyceridniveauer med et dagligt indtag på 2 g EPA og DHA. DHA's gavnlige effekt på vedligeholdelsen af normal hjernefunktion og normalt syn opnås med et daglig indtag på 250 mg. Må ikke overstige et supplerende dagligt indtag på 5 g af EPA og DHA til sammen.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Brain Complex
Brain Complex

287 mg 180 Kapsler | Naturlig støtte til energi, motivation & fokus

229 kr.

+
Aktivt Kul Tabletter
Aktivt Kul Tabletter

2000 mg 180 Kapsler | Til oppustethed og luft i maven

149 kr.

1 Vare

229 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

81.82% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det giver den fiskeolie man har brug for

J Jørgen G
Bekræftet køb

Dette er min 2. ordre. Jeg føler fordelene på min krop og vil fortsætte med at bruge den.

S Sofie
Bekræftet køb

Ankom hurtigt. Ingen eftersmag og ingen ubehag. Tilfreds med dem

A Allan
Bekræftet køb

Thumbs up

E Ellis
Bekræftet køb

De bløde kapsler er virkelig nemme at tage og ikke så ubehagelige som andre piller

M Mona
Bekræftet køb

Rigtig godt og effektiv kosttilskud.. Elsker det!

J Julie
Bekræftet køb

Det bedste Omega 3 tilskud jeg har prøvet!

M Mathilde
Bekræftet køb

Mit blodtryk er blevet markant bedre siden jeg startede på krill olie

S Silje
Bekræftet køb

Synes ikke jeg kan mærke den store forskel efter 3 ugers forbrug

D Ditte
Bekræftet køb

Synes krill olie er godt fordi man slipper for den dårlige eftersma af fisk :)

A Audrey

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide