emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Anti-Cellulite Formula Plus

Anti-cellulite tabletter

maxmedix

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Anti-Cellulite Formula Plus er et helt naturligt kosttilskud, der indeholder ingredienser, der kan bekæmpe cellulite (appelsinhud). Ved at give din krop de cellulite-næringsstoffer den har brug for, vil du opleve, at din hud bliver glattere og fastere, så du kan bære dit tøj med selvtillid. Kosttilskuddet indeholder kollagen og andre ingredienser, der hjælper dig med at opnå en sund og fin hud, uden appelsinhud.

 • Kan hjælpe til vægttab
 • Øger skindelasticitet og fasthed
 • Blødgør huden for et glattere udseende
 • Naturligt rig på kollagen
 • Hjælper med at lindre væskeophobninger
 • Indeholder 100% naturlige ingredienser

De kraftfulde naturlige ingredienser i vores supplement hjælper din krops naturlige kollagenniveau og stimulerer kroppens evne til at reducere overskydende vand. Begge er kendte årsager, som kan føre til appelsinhud, men kan afhjælpes blot ved at få den rette næring. Supplementet er blevet skabt af specialister inden for området, med det formål bekæmpe lige præcis dette aldringsproblem. Selvom appelsinhud er mest almindeligt hos kvinder, kan mænd også udvikle det. Dette er grunden til, at vores supplement både er egnet til kvinder og mænd.

Læs mere
Type: Kapsler
Indhold: 60 kapsler
Behandlingsvarighed: 30 dage
Dosering: 2 om dagen

Hvorfor får man appelsinhud?

Der er tre hovedårsager til cellulite(appelsinhud), som bliver behandlet af Anti-Cellulite Formula Plus ingredienser. Den første type er forårsaget af, at der er for meget fedt i cellerne, hvilket leder til forhøjet cellulite. Da produktet kan hjælpe med at du taber dig, og derved reducerer den overskydende fedt i kroppen, vil den også hjælpe dig med at reducere tegn på cellulite.

Den anden årsag er væskeophobninger i cellerne. Da produktet giver en vanddrivende effekt, frigiver den samtidig overskydende vand fra kroppen, hvilket har vist sig at hjælpe med at reducere cellulite. Fiber cellulite er den anden fase som cellulite går igennem, hvor tilstanden er deponeret dybere ind i huden og gør den meget synlig. Dette kan også behandles, i og med at Anti-Cellulite Formula Plus både fungerer på det indre og ydre lag af huden.

Hvornår kan jeg begynde at se resultater?

Inden for blot et par dage vil du bemærke, at dine energiniveauer stiger og din hudtone forbedres. Den tid, det vil tage at se resultater vil i høj grad være afhængig af, hvor meget cellulite der ved starttidspunktet for behandlingen er i huden. Det kan tage så lidt som en uge eller så meget som en måned for, at du begynder at se en forskel, men vær opmærksom på, at de naturlige ingredienser arbejder på at give dig en bedre hud. Anti-Cellulite Formula Plus arbejder ikke kun på at hjælpe din hud, hvor cellulite er til stede, men er også en hjælp til at forbedre hudens samlede udtryk på hele kroppen.

Dosering

Du skal blot tage 2 kapsler om dagen – en om morgenen og en om aftenen. Kapslerne skal indtages før et måltid på tom mave for optimal effekt. En bøtte indeholder en mængde på 60 kapsler, hvilket er tilstrækkeligt til en måneds behandling. For de bedste resultater anbefaler vi dog, at fortsætte med behandlingen i minimum 3 måneder.

Naturligt og sikkert

Anti-Cellulite Formula Plus bliver kun lavet af naturlige ingredienser, hvilket medfører ingen kendte bivirkninger. Dog er nogle mennesker allergiske over for visse naturlige ingredienser, som er grunden til det er vigtigt at læse ingredienserne før brug. Hvis du lider af akutte helbredsproblemer bør du altid konsultere en læge, før du gør brug af produktet.