Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Babystart FertilTests Fertilitetstests

Nemme at bruge derhjemme

Oversigt

babystart Fertiltests indeholder en fertilitetstest til både dig og din partner. I pakken er der 2 separate test beregnet til hjemmebrug - en til manden og en kvinden, som kan give øjeblikkelige testresultater af din fertilitet.

  • Designet til hjemmebrug
  • Kan give dig øjeblikkelige resultater
  • CE-certificeret ifølge udbyderen
  • Nem at bruge
  • Billigere end tests på en fertilitetsklinik

Babystart Fertiltestss fertilitetstest er designet til at hjælpe dig og din partner med at planlægge undfangelsen af jeres fremtidige barn, og kan reducere de problemer der kan være ved undfangelse. Resultater kan opnås blot 10 minutter efter testen bliver taget.

Hvad er Babystart Fertiltests- dobbeltpakke?

Disse fertilitets tests er den første gør-det-selv fertilitetstest, designet til par som ønsker at stifte familie. babystart Fertiltests dobbeltpakke har ifølge producenten en nøjagtighed på 97%, hvilket giver bedre resultater end størstedelen af lignende testkit på markedet. Dobbeltpakken indeholder 2 tests til hver, både til dig og din partner. Den indeholder desuden en kort brochure om fertilitet og en komplet instruktionsbog. Testen er CE-certificeret som værende fuldstændig sikker til hjemmebrug.

Hvordan virker testene?

Den mandlige fertilitetstest virker ved at tilføre farvestof til dine sædceller i sædprøven, hvilket vil vise en farve i den forbehandlede test. Intensiteten af farven sammenlignes herefter med et farvekort som er inkluderet i testpakken. Farvesammenligningen vil identificere hvorvidt koncentrationen af sædceller i din sædprøve er over eller under 20 million/ml. Hvis koncentrationen er under 20 million/ml, viser dette at du muligvis kan diagnosticeres som lidende af mandlig infertilitet.

Den kvindelige fertilitetstest måler koncentrationen af follikelstimulerende hormon (FSH), og kan vise om du producerer tilstrækkelige mængder af follikelstimulerende hormoner. Positive eller negative linier midt på test-pinden kan vise dig om, du befinder dig i det premenopausale stadie, eller om dit fertilitetsniveau er lavt.

Hvordan anvender jeg den mandlige fertilitetstest?

Den mandlige fertilitetstest vil vise dig om koncentrationen af sædceller i din sædprøve er større eller mindre end 20 million/ml, hvilket er det punkt som anvendes af Verdenssundhedsorganisationen (WHO) til at bestemme infertilitet. Du skal indsamle en sædprøve i den særlige kop, som er vedlagt i pakken. Vent 15 minutter og tilsæt derefter sædprøven samt den vedlagte opløsning til prøveglasset.

Hvordan anvender jeg den kvindelige fertilitetstest?

Den kvindelige fertilitetstest måler niveauet af follikelstimulerende hormon. FSH er en vigtig faktor i kvindens fertilitet, og kontrollerer dine æggestokkes regelmæssig funktionsevne, samt de kvindelige kønshormoner. At måle FSH er en nyttig indikator for din generelle fertilitet. Du fjerner først hætten på testpinden, og hold den absorberende spids ind i urinstrålen i 10 sekunder, så vil resultatet vise sig.

Hvor nøjagtige er resultaterne med babystart Fertiltests?

Fertilitetstestene er, ifølge producenten, meget nøjagtige, nemme at bruge og kan give resultater indenfor 10 minutter.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(59)
4 Stjerner
(22)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

92.62% baseret på 83 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg blev virkelig glad da jeg fandt dette produkt, da det kunne give både mig og min mand et hurtigt svar. Jeg blev endnu mere glad, da vi begge var fertile. Vi er i fuld gang med at arbejde på sagen nu :)

A Anna
Bekræftet køb

Fantastisk med fertilitetstest med næste dags levering :D

T Tanja
Bekræftet køb

SUPER.

G Gravid
Bekræftet køb

Testen er god

H Hanne
Bekræftet køb

Den viser resultatet med det samme

B Birthe
Bekræftet køb

Kan helt bestemt anbefales.

T Tea
Bekræftet køb

Helt ok

Østrogen
Bekræftet køb

Lever op til hvad den lover.

M Marianne
Bekræftet køb

Nem og hurtigt.

J Jamila
Bekræftet køb

Testen viste os resultaterne ret hurtigt. Vi er lettet over resultatet.

S Sørgen

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide