Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

FertilCount Male Fertility Test Kit - 2 Pack

Fertilitetstest til mænd

Babystart

289 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

BabyStart Fertilcount™ mandlig fertilitetstest er en hurtig diagnostisk test af koncentrationen af sædkvalitet og sædtal. Denne simple test gør det muligt for mænd at teste deres frugtbarhed, privat og diskret i sit egent hjem.
 • Klinisk testet 97% nøjagtighed
 • En hurtig diagnostisk test af mandlig frugtbarhed
 • Du kan se resultater på under 15 minutter
 • Kan anvendes i dit eget hjem, når det passer dig
 • Pakken indeholder 2 stk. fertilitetstest.
BabyStart Fertilcount™ mandlig fertilitetstest er let og hurtig at anvende. Denne test kan bruges hjemme når du har tid og lyst. Det betyder at du ikke behøver at hive tid ud af din kalender, for at teste din fertilitet på en klinik eller hos din læge. Det eneste du behøver at gøre er at opsamle en frisk sædprøve, og udføre den simple test på det tidspunkt, hvor det passer dig. Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Fertilitetstest fra babystart

Hvad er Babystart Fertilcount fertilitetstest for mænd?

Denne hjemme test er en hurtig og simpel fertilitetstest til mænd, som på under 15 minutter kan fortælle dig om du er frugtbar eller ej. Babystart Fertilcount fertilitetstest indeholder to tests som tillader en mand at teste din frugtbarhed i sit eget hjem, privat og diskret.

Hvordan anvender jeg Fertilcount mandlig fertilitetstest?

Pakken med babystart Fertilcount fertilitetstest er lille, diskret og nem at bruge. Pakken indeholder: en plastikkop, en genlukkelig pose, en test kassette, en plastic pipette, to prøvebeholdere og en referencebeholder.

Først indsamler du en sædprøve, ved at ejakulere direkte ned i den plastikkop der er vedlagt i pakken. For at opnå det bedste resultat bør du ikke ejakulere i 3 dage før du tager testen. Sæt låget på koppen og vent 15 minutter før du tester prøven, men sørg for at udføre testen indenfor 12 timer.

Åben den genlukkelige foliepose som indeholder testredskaberne. Tag indholdet ud, og placer testkassetten på et fladt underlag med testbeholderne vendende opad. Hold fast i pipetten midt på, og klem. Placer spidsen skråt i sædprøven, og giv langsomt slip. Sæden vil hermed blive suget op i pipetten.

Klem blidt på pipetten for at tilsætte en enkelt dråbe sæd til testbeholder B, og lad dråben hvile i 2 minutter. Tilsæt 2 dråber af den blå opløsning til testbeholderen. Lad dråberne hvile i 2 minutter. Tilsæt 2 dråber af den klare opløsning til testbeholder B. Lad blandingen hvile i 2 minutter.

Hvor hurtigt vil jeg kunne se om jeg er fertil eller infertil?

Resultaterne afgøres af farvens intensitet i testbeholder B, sammenlignet med den i referencebeholderen A. Et positivt resultat viser sig hvis den blå farve i testbeholder A er den samme eller mørkere end den i referencebeholder A. Dette betyder at koncentrationen af dine sædceller er 20 million/ml eller højere. Hvis resultatet er negativt vil den blå farve i testbeholder B være lysere end farven i referencebeholder A. Dette betyder at koncentrationen er sædceller er mindre end 20 million/ml. Mindre end 20 million/ml betegnes som værende et lavt sædtal.

Hvad gør jeg hvis jeg er usikker på resultatet med babystart Fertilcount?

Hvis du har taget babystart Fertilcount testen og er usikker på resultatet, så tag den anden test i pakken. Du bør dog vente mindst 3 dage, og max. 7 før du tager den anden test. Hvis begge tests er positive er dit sædtal lig med eller højere end 20 million/ml. Hvis den ene eller begge tests var negative, anbefales det at du kontakter din læge for at få udført en mere udførlig analyse af dit sæd.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (91.43% baseret på 14 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.77% baseret på 982 )

 • * Gav nøjagtig samme svar som vi fik hos lægen.
 • * Efter vi havde prøvet at blive gravide et stykke tid uden held tog min mand denne test, som viste at han havde et lavt sædtal. Vi får nu fertilitetsbehandling. Selvom resultatet ikke var positivt, var det godt at finde ud af at der var et problem.
 • * Virkelig god - brugte den et par gange, da vi skulle prøve at blive gravide :)
 • * Dette sæt hjalp us og gav os klarhed om at det ikke var min kone som havde brug for behandling.. nu er jeg i let behandling, og håber snart på at kunne blive far
 • * Dette kit gav mig gode og præcise resultater på ingen tid.. Godt produkt!
 • * Fantastisk at kunne gøre det derhjemme uden at skulle på klinik!!!
 • * Dejligt produkt, nemt at bruge og GODE resultater
 • * Super dejligt at få klarhed..
 • * Godt produkt, dog lidt lidt dyrt.. men fine resultater som stemte overens med klinikken
 • * super alternativ til at gå på klinik.. og så er det jo sjovt at teste, haha
 • * heldigvis nogle stærke svømmere jeg har, men dejligt med klarhed!
 • * kæresten tog denne test og vi blev efterfølgende enige om at det var på tide at prøve at få børn.. i dag er jeg gravid, så testen lader til at virke! smiler
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev