emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Skin Doctors Bio Serum

50ml Serum | Intensivt olie serum til ansigt og krop
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Gendannelse af din huds elasticitet kan være den mest effektive måde at bekæmpe ar, pigmentering og strækmærker. Til dette formål har Skin Doctors specifikt sammensat Bio Serum, der udnytter naturlige vitaminer og botaniske stoffer i en højintensiv, dybt fugtgivende olie. Dens formål er at fremme en sunde elasticitet i din hud, sant at fugte og blødgøre.

 • Dyb næring og fugtning
 • Virker på ar, pigmentering og rynker
 • En kraftig dosis i hver dråbe
 • Designet til krop og ansigt
 • Hurtigt absorberet olieformel
 • Mild, behagelig lavendelduft

Bio Serum hjælper med at forbedre udseendet af strækmærker, ar, pigmentering og rynker og nogle få dråber vil intensivt berige og forbedre din hud, hvilket gør den mere smidig og tilpasset til naturlige forandringer. Serums botaniske vitaminkombination arbejder for at genoplive og genoprette og er et behageligt, silkeblødt og enkelt tilskud til din hudplejerutine.

Få din elasticitet tilbage

Genoprettelsen af din huds elasticitet kan medvirke til at beskytte den mod de uheldige naturlige forandringer der kommer med tiden! Takket være de højere kollagenniveauer, der hjælper hudens naturlige restitueringsproces og opretholder dens smidighed, gendannes yngre, hydreret hud lettere efter fysiske ændringer, hvilket efterlader færre fysiske tegn. Selvom ar og strækmærker forbliver i længere tid på mere moden hud, er der ting som alle kan gøre for at fremme genoprettelsen. Dette omfatter bla. at indtage en sund kost, der er rig på A og C-vitaminer. Den bedste og enkleste måde er dog at opretholde hydreringen gennem en dedikeret fugtgivning, som kan hjælpe med at støtte din naturlige kollagen- og elastinproduktion og holde din hud ung.

Hudvenlige vitaminer

Ved hjælp af deres unikke indsigt i hudens naturlige processer sammensatte Skin Doctors Bio Serum med en kombination af veletablerede planter og de essentielle A og E-vitaminer. Det er vigtigt at opretholde en sund hud, og vitamin A kan medvirke til at glatte overfladen og bringe din hud i balance. E-vitamin virker sammen med A for at beskytte cellerne mod oxidativt stress, ved at danne en barriere mod forurening der ælder hudens overflade, og frie radikaler.

Dynamiske Botaniske Derivater

For at genoplive hudens tilpasningsevne, har Skin Doctors omhyggeligt sammensat en afbalanceret og udvalgt kombination af vigtige botaniske stoffer. En af de vigtigste er Hybenekstrakt, som er høstet fra rosenfrøene af højeste kvalitet. Den er rig på C-vitamin, som hjælper med at fremme kollagenproduktionen og beskytte cellerne mod oxidativt stress. Hybenolie indeholder fugtighedsgivende og beskyttende fedtsyrer og er i stigende grad populær i naturlige hudplejeprodukter og anbefales af berømtheder og eksperter.

Yderligere fire urteekstrakter er inkluderet. Lavendel og kamille har i århundreder været kendt for deres rensende og beroligende egenskaber, samt deres behagelige duft. Rosmarin, som for nylig er blevet undersøgt for sine potentielle UV-beskyttende egenskaber, er her tilsat for at afkøle og tone. Endelig er Calendula eller fløjlsblomst for nyligt blevet undersøgt for dens indvirkning på hudens hydrering og elasticitet. Den lindrer irritation, mens den giver kraftig næring.

Denne sammensætning af værdifulde botaniske ekstrakter arbejder sammen for at opfriske, genoprette og genoplive og forbedrer dermed din huds udseende. Ved ofte at bruge denne silkeagtige, rige olie til at nære din hud vil give dig fornemmelsen af en smidig men samtidig styrket overflade. Uanset hvor du bruger Bio Serum, bliver din hud efterladt grundigt fugtet og hydreret.

Komplet liste over ingredienser

Cyclomethicon, Mineralolie (Paraffinum Liquidum), Cyclopentasiloxan, Dimethicone, Triisononanoin, Cetearyl Ethylhexanoat, Glycine Sojaolie (Sojabønne), Calendula Officinalis Blomsterolie, Tocopherylacetat, Chamomilla Recutita (Matricaria) Blomsterolie, Rosmarinus Officinalis Bladolie, Rosa Moschata Frøolie , Lavandula Angustifolia (Lavendel) Olie, Retinyl Palmitat, Isopropyl Myristat, Bisabolol, 17 Rød (CI26100), Parfume, Citral, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Citronellol, Farnesol, Limonen, Linalool..

Brugsanvisning

En lille mængde af dette rige serum rækker langt! Gnid nogle få dråber Bio Serum ind i huden, eller dryp forsigtigt et par dråber ned i dit bad. Dens egner sig til alle hudtyper og køn samt til anvendelse på hele kroppen og ansigtet. Det kan bruges så ofte du ønsker. Når du prøver et nyt produkt for første gang foreslår vi altid at læse alle de instruktioner der følger med, sam tjekke ingredienserne for personlige allergier. Til brug på ubrudt, ren hud.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

Giv en anmeldelse
*Resultater kan variere fra person til person