FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Candida

Candida svamp, også kendt som gærsvamp, er en infektion i huden, som kan forårsage ubehag, kløe og smerte for den der slås med dem. Candida foretrækker varme steder, og kan derfor findes i en række forskellige områder af kroppen, der normalt er varme og fugtige. Denne svampeinfektion er samtidig smitsom, og derfor er det vigtigt at behandle den så hurtigt som muligt, da den kan gøre sociale sammenhænge ubehagelige. Find her en række naturlige og effektive produkter til behandling og lindring af candida svamp, så du kan komme det til livs. De er særligt designet til at håndtere hudinfektioner, og samtidigt til at pleje din hud, så du kan nyde godt af disse produkter i flere sammenhænge.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Candida kan opstå hos både mænd og kvinder, og er en normal svampe vækst. Det kan også kaldes en gær infektion, når den opstår i kvinders intime områder. For at reducere væksten af candida, kan du prøve en candida kur eller candida behandling, som forsøger at skabe en naturlig balance i kroppen. Dem der er meget modtagelige over for candida, kan også bruge en særlig sæbe eller creme til at hjælpe dem med deres udfordringer.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.