Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Brystforstørrende Kombipakke

Kombipakke | Støtte til feminint brystvæv

Oversigt

En fyldig, fast barm er den første, fremtrædende markør for den vitale kvindelige form. I Fabulous Breasts Combo Pack kombineres både tabletter og creme optimalt, med kraftige botaniske stoffer, der er ideelt afbalanceret til kvindernes krops behov. For kvinder, der længes efter løftede, mere fyldige bryster, kan denne drømme kombination være det næste store skridt fremad. Du kan nu investere i et program af produkter, der er specielt konstrueret til at hjælpe dig med at opnå den barm du ønsker dig.

  • Designet til at forbedre udseendet af bryster.
  • Til kvinder af alle aldre og livsstil.
  • Begge er baseret på vigtige, potente urter.
  • Creme indeholder allantoin og e-vitamin.
  • Tabletter indeholder krops-fornyende calcium.
  • Komplet holistisk tilgang.

The Fabulous Breasts Combo Pack udnytter elleve sjældne urter på tværs af to produkter, hvoraf hver især vælges med den største omhu og opmærksomhed på de kvindelige behov og ønsker. Med store mængder calcium, som er kendt for at understøtte sunde muskler, bliver brystvævet perfekt opholdt og dybt næret, og med den revolutionerende allantoin, kan du trygt gå ind i en smukkere og selvsikker fremtid.

439 kr. 488 kr. Du sparer 49 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Perfekt femininitet

Perfekt femininitet

En vellykket formet silhuet har været et stort ønske for mange, også langt tilbage i tiden. De antikke grækeres tilbedelse af deres gudinde Afrodite førte til Hollywoods tilbedelse af Marilyn Monroe, og i dag anses timeglasformen for at være den ultimative kvindelighed. Imidlertid ønsker mange af os, at Moder Natur og tidens tag, havde været mere generøse med deres gaver! Og i en verden drevet mere og mere af fremtoninger, bliver et stigende antal kvinder efterladt med en følelse af mangelfuldhed. Kosmetisk kirurgi ser ud til at blive en go-to for den moderne kvinde - men der er ingen garanti for et naturligt-udseende, bivirkningsfrit resultat, som enhver kan se fra nutiden magasiner og aviser. Ville drømme løsningen ikke ønske at tilbyde en blid, holistisk tilgang, som vi kan indarbejde i vores dagligdag?

Fremtidens formler

I stigende grad søger forskere at give kvinder alternativer til invasive metoder, ofte med naturlige faktorer, som kan indgå i praktiske kapsler eller beroligende cremer. Phytoøstrogener anvendes i stigende grad blandt kvinder, til naturligt at forbedre udseendet af deres kurver. Samtidig menes sund cirkulation i kroppen, at være afgørende for en smuk og sprudlende krop. Med hensyn til at opnå en hydrerende fugtighedsevne, anvender folk naturlige planteekstrakter, i stedet for syntetiske kemikalier. Nogle har vist sig at have keratolytiske kvaliteter, hvilket betyder, at de kan aktivere cellernes evne til selv at bevare fugtigheden, og de anses for at kunne hjælpe ydre hudceller til naturligt at skalle af. At udnytte alle disse naturlige faktorer betyder, at nye, innovative produkter bliver udviklet og bragt til os hver dag, for at hjælpe med at finde nye måder, at opnå en mere fyldig og løftet barm.

Fabulous Breasts Combo Pack

Tabletterne og cremen er unikt designet til at arbejde sammen i harmoni, både udenpå og indeni, med det formål, at efterlade dig med udseendet af runde, fyldige løftede bryster. Begge produkter begynder med naturlige botaniske stoffer, der er udvalgt med det formål at opfylde kvinders behov. Uden smertefulde, risikable, dyre kirurgiske indgreb, stræber denne Combo Pack efter at give en fyldig, rund barm. Både tabletter og creme drager fordel af gamle viden, nemlig viden om brugen af urter, der har passeret gennem generationer af kvinder, og som nu bliver leveret til dig i to ideelle former. Dette altomfattende, holistiske program er enkelt og behageligt og ideelt til enhver kvinde.

Fabulous Breasts’ naturlige ingredienser

Tabletterne og cremen er proppet med præcist udvalgte botaniske urter, med den klare ide om at hjælpe den kvindelige krop. Urter, som gennem generationerne er blevet overleveret fra mor til datter, er inkluderet i præcist afmålte mængder, for at skabe to ideelle produkter. Her er nogle af de vidunderlige ingredienser:

Nøgle ingredienser i tabletter

Fenugreek
Bukkehorn

Også kendt som ‘Methi’, vokser denne kulinariske urt oftest i sandet jordbund i Mellemøsten,og er traditionelt blevet anvendt i tusindvis af år af kvinder til naturligvis at give fylde til det feminine bryst. Det er især knyttet til et udseende, der udstråler frugtbarhed. Find ud af mere.

Fennel Seed
Fennikelfrø

Fennikel bruges over hele verden som et aromatisk krydderi og som en elsket mad aroma. Det er historisk set blevet betragtet som nyttigt for kvinders kroppe overordnet, endda betragtet som en "kvindelig" urt, der bruges til at hjælpe mod uregelmæssigheder og livets tag på kroppen og derudover også til at give bryster et rundere og mere fyldigt udseende. Klik her for mere.

Saw Palmetto
Savplante

Traditionelt brugt til formålet at naturligt forstørre kvinders brystvolumen, vokser bærene på små palmer på tropiske kystnære sletter. De synes at have en gavnlig indvirkning på bryster på grund af deres høje indhold af phytosterol. Find ud af mere.

Nøgle ingredienser i creme

Allantoin
Allantoin

Fremkaldt af de traditionelle urter kulsukker og kamille, er Allantoin som den såkaldte 'mirakel ingrediens', et aktivt princip i mange cremer, serum og rensemidler. Det er en kendt keratolytisk, fordi det hjælper cellerne til at bevare fugt, samtidig med at de hjælper med naturlig afskalning. Læs mere her.

Hops Extract
Humleekstrakt

Humle er også bedst kendt for dets brug i øl, og det blev også brugt af det oldgræske, romerske og kinesiske folk. For nylig har undersøgelse forbundet humle med potentielle phytoøstrogene forbindelser. Ekstrakter betragtes nu også som værende nyttige til beskyttelse af huden mod et hængende udseende og strækmærker, ved at fylde og runde kroppens kurver.

Vitamin C
E-vitamin

En vital, krops-elskende sammensætning, der nu er inkluderet i aktuelle hudplejeprodukter. Især er det kendt for at beskytte cellerne mod oxidativ stress. Denne vitamin kan hjælpe med at genoplive, beskytte og styrke huden. Nylig forskning har også understøtte dens fantastiske evner.

Ingrediensliste

Tabeletter - Savplante bær (Serenoa repens), Calcium (calciumcarbonat), Fenugreekfrø (Trigonella foenum-graecum), Bukkehornsfrø (Foeniculum vulgare), Kommenfrø (Cuminum cyminum), Fyldstof: E460, Fortykkelsesmiddel: E466, Korbendikt (Cnicus benedictus), kinesisk kvanurt(Angelica sinensis), Chili peber (Capsicum annuum), Farve: E171, antiklumpningsmidler: E570, E572, Emulgator: E465, Fugtighedsbevarende middel: E1518, Farve: E172, antiklumpningsmiddel agent: E551, Surhedsregulator: E553b, glasamid: E903

Creme - Vand, Glycine Sojaolie, Glycerylstearat, Glycerin, Cetylalkohol, Sød mandel olie (Prunus Amygdalus Dulcisolie), Cetostearylalkohol, Allantoin, morgenfrue blomsterekstrakt (Calendula Officinalis), Plantebaseret fedtstof, Ceteareth-12, Ceteareth-20, Cetylpalmitat (fedtsyrerester fra rå plnatemateriale), solsikkefrøsolie (Helianthus Annuus), humleekstrakt, Parfume, Propylenglycol, Retinylpalmitat, E Vitamin (Tocopherol), E-vitamins derivativ (Tocopherylacetat), Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Sådan bruger du din Fabulous Breasts Combo Pack

Fabulous Breasts Tabs er ideelle og nemme at tilføje til din daglige rutine med minimal indsats. Tag tre tabletter hver dag med et stort glas vand, ideelt før et måltid på omtrent samme tid hver dag. Med en beroligende, hydrerende formel, er Fabulous Breast cremen sikker på at blive en behagelig daglig nødvendighed. Hver morgen og aften anbringes et tyndt lag creme på hele huden af hvert bryst, hvor det masseres ind i huden med en blid cirkelbevægelse, for at sikre, at den absorberes ordentligt inden påklædning. Vi anbefaler, at bruge både tabletterne og cremen i mindst tre måneder, og derudover at investere i langvarigt brug, for at få det bedste ud af begge disse produkter.

Gode råd

Begge disse produkter fremstilles ved hjælp af nogle af de fineste botaniske ingredienser og har ingen kendte bivirkninger. Men det anbefales, at afprøve cremen på huden (patch-test) 24 timer før brug, og at man grundigt læser den fulde ingrediensliste på begge produkter, i tilfælde af individuelle allergier. Hvis du er gravid, ammer eller tager anden medicin, skal du kontakte en læge, inden du bruger produkterne. Ingen af disse produkter er designet til personer under 18 år.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

78.18% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Pillerne er fersken farvet og lidt store :) Cremen dufter mega dejligt og fedter ikke

D Denise B
Bekræftet køb

Kan virkelig tydeligt se forskel - ville ønske jeg havde købt dem noget før

S Sofie
Bekræftet køb

Jeg er lykkelig. Mine bryster er blevet rigtig pæne og også større.

N Nicola Ahrends
Bekræftet køb

jeg har taget pillerne i noget tid og jeg kan allerede se forskel, mine bryster er blevet mere faste og jeg er stadig ikke færdig med den første æske.

A Anja
Bekræftet køb

Har fået mere fyldige bryster og tager pillerne fast nu. Betaler gerne for produktet, da jeg har det bedre med mig selv.

D Denstillepige
Bekræftet køb

Jeg har taget pillerne i måned og kan se en forskel - mine bryster er større og fastere, men selvfølgelig ligner de ikke silikone bryster. Hvis du har realistiske forventninger, vil du blive glad for resultaterne.

A ANONYM PIGE
Bekræftet køb

Pillerne og cremen virker fantastisk sammen og jeg begyndte hurtigt at kunne se positive resultater...

K Katja
Bekræftet køb

Dobbelt op på virkning når man både tager piller og bruger cremen! Jubii

T Tine
Bekræftet køb

før brugte jeg kun cremen men trængte til et ekstra løft. pillerne og cremen virker rigtig godt sammen

M Martinna
Bekræftet køb

med alderen er mine bryster begyndt at hænge ret meget, så jeg håber det her virker

S Susanne

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide