emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

ClearPores Deep

8oz Body Wash | Body wash til uren hud

LEM

379 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Sæt en stopper for uren hud og akne på kroppen. Hvis du leder efter en metode til at forbedre din huds udseende på hele kroppen, så er Clear Pores Deep Body Wash lige det du søger. Hvis du lider af akne, kender du nok alt for godt til den følsomme og ømme hud forårsaget af hævelser og inflammation. Denne ultimative sæbe til uren hud indeholder en mild men effektiv formel, som kan hjælpe dig med at vaske dine hudproblemer væk.

 • Bekæmper hudorme og bumser
 • Angriber aknebakterier der ligger dybt i porerne
 • Hjælper huden med at frastøde døde hudceller
 • Kan bruges på hele kroppen – hver dag
 • Oliefri sæbe til uren hud
 • Første produkt i Clear Pores serien

Clear Pores Deep Body Wash er specialudviklet til at udrense tilstoppede porer samt pleje og nære huden på hele kroppen. Vi venter stadig på opfindelsen af den magiske aknekur der kan fjerne symptomerne natten over, så indtil da er Clear Pores Deep Body Wash stadig et af de bedste midler til at bekæmpe akne og uren hud. Denne sæbe til uren hud kan hjælpe dig med at bekæmpe aknebakterier på en mild og effektiv måde. Kombineret med Clear Pores 2 og 3 produkterne, har du den bedste opskrift på en ren og frisk hud.

Læs mere
Type: Body Cleanser
Størrelse: 227 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er det?

Clear Pores Deep Body Wash er en effektiv naturlig sæbe til akne, som kan hjælpe dig med at rense og rengøre din hud på hele kroppen. Mange teenagere oplever at få akne og uren hud i form af bakteriefyldte bumser og hævelser, men hormonet der forårsager akne (DHT) kan i princippet aktiveres i enhver alder. Så teorien om at du vokser fra det, holder desværre ikke altid. Det kan derfor være en god idé at finde nogle gode produkter, som er effektive i forhold til at holde symptomerne nede og pleje din hud. Ved at bruge Clear Pores Deep Body Wash som en del af din daglige rutine, kan du forebygge ophobningen af snavs i dine porer og samtidig eliminere eventuelle bakterier.

Der er endnu ikke opfundet en mirakelkur mod akne, som kan fjerne alle urenheder natten over. Det kan derfor være en god idé at erstatte nogle af dine daglige produkter med f.eks. en god sæbe til akne, som dagligt kan hjælpe dig med at holde din hud ren og frisk.

Hvordan virker det?

Clear Pores Deep Body Wash er:

 • Naturlig, simpel og hurtig at påføre
 • Mild nok til at blive brugt dagligt
 • Endnu bedre hvis den bruges sammen med andre produkter i Clear Pores serien

Clear Pores Deep Body Wash kan sagtens bruges for sig selv, for at give dig en renere og sundere glød, men den virker ekstra godt hvis den kombineres med andre produkter i Clear Pores serien, da de komplementerer hinanden rigtig god. Det kan f.eks. være Clear Pores Herbal Supplement eller Clear Pores Body Protection Cream. Alle produkter er udviklet til at blive brugt i forlængelse af hinanden og i nogle tilfælde samtidig, for at give den bedst mulige kur mod akne og uren hud.

Hvordan bruger jeg den?

Det er en mild sæbe til akne, som du bruger på hele kroppen når du er i bad. Gør huden våd og påfør Clear Pores Deep Body Wash på hele kroppen. Massér den ind i huden og giv ekstra fokus til de mest udsatte områder. For at opnå den bedste effekt kan du lade det sidde på huden i 2-3 minutter før du vasker det af. Du bør vaske med så koldt vand som du kan holde ud, da varmt vand kan gøre irritation og hævelse værre.

Du bør bruge Clear Pores Deep Body Wash dagligt og gerne både om morgenen og om aftenen. De bedste resultater opnår du ved at bruge den regelmæssigt og som anvist ovenfor.

Hurtige resultater og sikker at bruge

Mange af vores kunder har oplevet positive forbedringer af deres huds udseende på bare 7-14 dage med Clear Pores Deep Body Wash. Det skal dog nævnes at resultaterne og hvor lang tid det tager af opnå en pæn hud, vil variere fra person til person. En aknecyklus varer typisk 2-3 uger, hvilket betyder at de udbrud du får om 3 uger er begyndt at forme sig allerede nu. For at bryde denne cyklus er det vigtigt at bruge din sæbe til akne, eller andre Clear Pores produkter, regelmæssigt og i en periode på minimum 3 sammenhængende måneder.

Der har ikke været rapporteret om nogle bivirkninger ved brugen af Clear Pores Deep Body Wash. Vi anbefaler dog at du altid læser ingredienserne igennem før brugen af et nyt produkt, for at sikre dig at du ikke er allergisk overfor noget af indholdet. Skulle du være i tvivl, bør du konsultere din læge.