emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

ClearPores Deep

6oz Ansigtsmaske | Ansigtsrens til uren hud
289 kr.


Se mere

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Er du træt af fedtet og uren hud?

Så er Clear Pores Deep Facial Wash måske lige hvad du søger. Det er en mild, men effektiv ansigtsrens mod bumser og urenheder, som både renser og plejer din hud på samme tid. Udover det, så hjælper den også din hud med naturligt at frastøde døde hudceller samt forebygge tilstopning af porerne.

 • Kontrollerer produktionen af sebum i huden
 • Oliefri
 • Forebygger tilstoppede porer
 • Angriber eksisterende bumser og urenheder
 • Hjælper huden med at komme af med døde hudceller
 • Støtter hudens naturlige sundhed
 • Sætter balance i olien i huden
 • Indeholder naturlige og effektive ingredienser

Clear Pores Deep Facial Wash er oliefri. Den kan let indgå som en naturlig del af din daglige skønhedsrutine og dermed hjælpe dig med at forebygge fremtidige udbrud. Denne lette ansigtsrens mod bumser er mild mod huden, men hård mod urenhederne, og har en lækker blød konsistens.

Læs mere
Type: Cleanser
Størrelse: 170 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er det?

Clear Pores Deep Facial Wash er en del af et tre-trinssystem, som hjælper dig med at få en sund og smuk hud, ved hjælp af naturlige ingredienser. Det er en luksuriøs ansigtsrens mod bumser, som påføres din hud og derefter vaskes af med koldt vand. Hemmeligheden bag Clear Pores Deep Facial Wash er, at den aktivt angriber bakterier på huden, så dine bumser og urenheder reduceres. Dette kan give din hud en sundere glød og et friskere udseende, samtidig med at hudens naturlige pH balance genopbygges.

Hvordan virker den?

Denne unikke ansigtsrens mod bumser virker på flere måder. Clear Pores Deep Facial Wash hjælper dig med at fjerne døde hudceller fra hudens overflade, samtidig med at den rengører og eliminerer bakterier. Ved at fjerne de døde hudceller dagligt, undgår du at dine porer stopper til med snavs og sebum, hvilket kan føre til bumser. Da den er baseret på naturlige ingredienser, går den ikke ind og ændrer på hudens naturlige oliebalance, som mange andre produkter mod akne gør. Hvis du bruger Clear Pores Deep Facial Wash regelmæssigt, kan du forvente at opnå en frisk og ren hud med en sund glød.

Hvorfor skal jeg bruge den?

Når du bruger Clear Pores Deep Facial Wash kan du forvente at se synlige resultater efter et stykke tid. Hvis du dagligt bruger en ansigtsrens mod bumser til at eliminere bakterier og fjerne døde hudceller og snavs, øger du hastigheden på cellefornyelsen, hvilket booster din huds fremtoning og sundhed. Clear Pores Deep Facial Wash renser ikke kun huden, men plejer den også, således at eventuelle sår og skavanker heler hurtigere.

Hvordan bruger jeg den?

Vask ansigtet i varmt vand og masser Clear Pores Deep Facial Wash forsigtigt rundt i hele ansigtet. Sørg for at give ekstra opmærksomhed til de områder hvor du har flest urenheder eller akne. Lad produktet sidde 2-3 min, så det kan få lov til at virke, og vask så ansigtet igen med koldt vand. Brug gerne Clear Pores Deep Facial Wash som en del af din skønhedsrutine både morgen og aften.

Hurtige resultater og sikker at bruge

Ingredienserne i denne ansigtsrens mod bumser virker lige så snart du påfører den dit ansigt. Ved regelmæssigt brug af Clear Pores Deep Facial Wash skulle du kunne mærke og se at din hud bliver gradvist renere og friskere. Det vil altid variere fra person til person hvor hurtigt man kan se resultater, men vi anbefaler at man bruger produktet i 3 sammenhængende måneder før man evaluerer resultatet.

Denne unikke ansigtsrens mod bumser er baseret på naturlige ingredienser og er meget sikker at bruge. Du bør dog altid læse ingredienserne igennem før brug, for at sikre dig at du ikke er allergisk overfor noget af indholdet. Er du gravid eller ammende, bør du ikke bruge den. Undgå desuden kontakt med øjnene.