emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

ClearPores Facial Protection

4oz Creme | Creme til meget uren hud
329 kr.


Se mere

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Har du problemer med at dine porer tilstopper? Så kan Clear Pores Facial Protection Cream være løsningen. Når du vil reducere din akne er det vigtigt at du forebygger og beskytter dig i mod udløsere af problemet. Denne creme mod akne indeholder en nærende formel, som bekæmper udbrud og efterlader din hud blød og glat hver dag.

 • Angriber aknebakterier i porerne
 • Hjælper huden med at afstøde døde hudceller, for at undgå tilstopning
 • Holder din hud sund og frisk
 • Giver dig beskyttelse mod fremtidige udbrud af bumser og urenheder
 • Nem at påføre
 • Hurtig levering

Clear Pores Facial Protection Cream føles dejlig på huden og begynder at virke allerede ved første brug. Det er en creme mod uren hud, som passer ind i enhver skønhedsrutine da den kun skal påføres én gang dagligt. Den videnskabelige sammensætning af naturlige ingredienser, gør den i stand til at fjerne og forebygge bumser og rødme. For at opnå de bedste resultater, kan du eventuelt kombinere den med ansigsrensen og kosttilskuddet i samme serie.

Læs mere
Type: Creme
Størrelse: 115 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her


*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor varierer

Hvad er det?

Clear Pores Facial Protection Cream er en unik creme mod akne, som hjælper med at beskytte din hud mod de udløsere der er for akne og dermed holde den blød og frisk hele dagen. Udover at beskytte huden, virker den også forebyggende på fremtidige udbrud. Det kan ofte være noget af et arbejde at skulle passe på sin hud og pleje den hver eneste dag, især når man lider af akne eller meget uren hud. Clear Pores Facial Protection Cream er en meget simpel metode til at sikre at din hud har det bedste forsvar mod urenheder- og så skal den kun påføres én gang om dagen.

Hvordan virker den?

Clear Pores Facial Protection Cream er helt fri for olie. Cremen er videnskabeligt udviklet så den indeholder den optimale kombination af både Alpha- og Beta Hydroxy syrer:

Alpha Hydroxy syrer (AHA):
Disse ingredienser hjælper med at fugte din hud og mildt eksfoliere den, ved at opløse døde hudceller. Samtidig stimuleres nye celler indefra. Ved AHA-syre undgår du den strammende, skællende eller tøre fornemmelse, som man ofte kan få efter peeling.
Beta Hydroxy syre (BHA):
Denne syre er også kendt som salicylsyre og er et ’must’ i enhver creme mod akne. Den er kendt for at trænge ind i folliklerne og opløse talg og fedt samt have en antibakteriel virkning på huden.

Det behøver slet ikke at være så svært at opnå en frisk og sund hud, så længe du bruger produkter med effektive ingredienser. Clear Pores Facial Protecion Cream er unik fordi den indeholder både AHA og BHA, samt andre blødgørende og nærende ingredienser. For at opnå optimal effekt kan du kombinere cremen med andre Clear Pores produkter i samme serie, så du kan bekæmpe den urene hud både indefra, udefra og i løbet af en hel dag.

Hvorfor skal jeg bruge lige netop denne creme mod akne?

Der findes rigtig mange forskellige cremer mod urenheder og akne, så det er ikke så underligt at det kan være rigtig svært at vælge. Clear Pores Facial Protection Cream kan dog hjælpe dig på en måde der er så unik og forskellig fra mange andre mærker af creme mod akne. Ingredienserne er videnskabeligt sammensat for at give den bedste effek og så indeholder den både AHA og BHA, som længe har været kendt for deres effektivitet i forhold til uren hud. Du får simpelthen en peeling, antibakterielle egenskaber, sund næring og blødgørende ingredienser i én og samme creme.

Hvordan bruger jeg den?

Start med at rense dit ansigt med et godt renseprodukt (eventuelt Clear Pores Facial Wash) og vent så 5-10 minutter før du påfører Clear Pores Facial Protection Cream. Fordel cremen i hele ansigtet samt på halsen. Undgå øjenområdet. Brug cremen dagligt og helst om morgenen, for at opnå de bedste resultater.

Hurtige resultater og sikker at bruge

Clear Pores Facial Protection Cream er en creme mod akne, som ikke har nogen registrerede bivirkninger. Du bør dog altid læse ingredienserne igennem før brug, for at sikret dig at du ikke er allergisk overfor noget af indholdet. Er du i tvivl, så konsulter din læge.

Mange af vores kunder har oplevet rigtig fine resultater ved brugen af denne creme og mange indenfor bare 7-14 dage.Vi vil dog gøre opmærksom på at resultater altid vil variere fra person til person. En aknecyklus løber på omkring 2-3 uger, hvilket betyder at de udbrud du får om 3 uger er ved at forme sig allerede nu. For at opnå de bedste resultater bør du derfor bruge Clear Pores Facial Protection Cream regelmæssigt og helst over minimum 3 sammenhængende måneder, før du vurderer resultatet.