Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Coconut Splash - Oil Pulling (14 days) 140ml | Blegende tandbehandling med kokosolie

Af: maxmedix™

199 kr.
219 kr.
Du sparer:  20 kr.


Se mere

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vil du have hvidere tænder og et friskere og bredere smil? Dette kan nemt opnås med Coconut Splash – Coconut Oil Pulling. Denne 14-dags hjemmebehandling anvender jomfru kokos olie, hvilket har en stærkt antibakterielle egenskaber. Coconut Splash kan nemt implementeres i din orale hygiejne-rutine, og i den forbindelse kombineres med andre produkter for at opnå det bedst mulige resultat og få dine tænder til at blive helt hvide.

 • Benytter Jomfru Kokosolie til tandblegning
 • Modvirker dårlig ånde med naturlig pebermynte
 • Indeholder 14 poser
 • Simpel og diskret behandling i hjemmet
 • Hjælper med at reducere risikoen for tandkødsbetændelse
 • Styrker effektivt gummerne
 • Fjerner plak og pletter på tænderne
 • 100% Naturlige ingredienser
 • Fri for tilsætningsstoffer og konserveringsmidler

Brugen af de gavnlige egenskaber fra kokosolie er en nem og smertefri måde, hvorpå du kan detoxere og rense munden. Slip af med huller i tænderne, eleminer plak og styrk dine gummer med Coconut Splash.

Læs mere
Behandlingsvarighed: 14 dage
Størrelse: 14x10 ml
Smag: Pebermynte
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Oil Pulling?

Det har gennem tiden været anvendt til at styrke mundens helbred. Kortfattet er teknikken kunsten af at rense ved brug af essentielle naturlige olier – præcis som du ville gøre med almindelig mundskyld. Der er utallige naturlige olier, som ofte er anvendt til denne teknik på tænderne. Disse inkluderer solsikkeolie, sesamolie og kokosolie. De er ofte anvendt, fordi de er sikre, simple, naturlige og effektive. De antibakterielle og terapeutiske egenskaber i kokosolie for tænderne står fast, og mange foretrækker oil pulling frem for moderne helseprodukter, hvoraf mange indeholder barske og unaturlige kemikalier.

Coconut Splash – Få sundere og hvidere tænder

Kokosolie ved hvordan den skal tage sig af din krop. Coconut Splash – Coconut Oil Pulling anvender den gamle teknik i form af oil pulling til at rense, opfriske og naturligt gøre tænderne mere hvide. Indholdet af kokosolie hjælper til at fjerne misfarvninger og plak, mens den samtidig eliminerer bakterier og andre toxiner fra munden. Dette giver dig en renere tunge, stærkere gummer, og et mere strålende og hvidt smil. Dette produkt med kokosolie til tænderne bruger også en naturlig pebermynte for at give dig energi og kølig, ekstra frisk ånde. Brugen af Coconut Splash er simpel. Med et indhold på 14 separate poser, som dækker en periode på 14 dage, er du fri til at opbevare og anvende produktet efter hvad der passer dig bedst.


*Resultaterne kan variere fra person til person

Hvad er fordelene ved kokosolie til tænderne?

Den naturlige olie udvundet af kokos har antibakterielle og svampedræbende egenskaber, hvilket effektivt kan fjerne de baktier, der er årsag til huller. Kokosolie anvendes til at detoxcificere og rense tænder og gummer. Coconut oil pulling bliver anset for at være mere effektiv end andre lignende metoder. Deraf kan det afledes, at brugen af kokosolie er den bedste når det kommer til at forebygge og forbedre munden og tændernes helbred.

Hvordan anvender jeg Coconut Splash?

For at få det fantastiske og smitsomme smil med Coconut Splash, skal du blot åbne pakken ved den stiplede linje og presse indholdet ind i munden. Kør det godt rundt i munden, ligesom ved mundskyld, og lad olien trænge ind i tænderne i 5-15 minutter før du spytter.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (93.33% baseret på 3 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * Har haft nogle problemer med misfarvninger - Coconut Splash fik det til at gå helt væk :)
 • * Fik allerede meget hvidere tænder efter første uge! Virker fantastisk
 • * Virkelig godt resultat!
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev