Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Confidence Rings Penisringe

349 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Confidence Rings består af 2 stk. penisringe, som kan holde en erektion hård i op til 45 minutter. Rejsningsproblemer kan forekomme hos næsten alle mænd. Penisringe kan bruges af mænd som har svært ved at opretholde en erektion.

 • Bidrager til længerevarende erektioner
 • Hjælper med at give dig hårdere og mere tilfredsstillende erektioner
 • Høj succesrate
 • Passer alle penisstørrelser
 • Komfortabel og strækbar

Confidence Rings er blevet testet og afprøvet i mange år før de overhovedet kom på markedet. Confidence Rings kan bruges til at forbedre dit sexliv, uden at du behøver smertefulde operationer eller bruge receptpligtigt medicin, som kan have ubehagelige bivirkninger.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er fordelene ved Confidence Rings?

Næsten alle mænd kan komme ud for rejsningsproblemer (impotens) på et tidspunkt i deres liv. Mange mænd kan sagtens få rejsning, men har svært ved at holde erektionen længe nok til at nyde tilfredsstillende sex. Det kan skyldes, at man med alderen udvikler lækkende vener i og omkring penis, hvilket gør at de subtuniske kamre ikke kan lukke tæt nok, til at man kan holde penis stiv længe nok til at gennemføre samleje. Præstationsangst kan også ligge til grund for at penis bliver slap under samleje. Men det er her Confidence Rings kommer ind i billedet- de kan hjælpe dig med at opretholde en rejsning i helt op til 45 minutter!

Den allervigtigste egenskab ved Confidence Rings er at den er i stand til at holde tryk på venerne for at undgå at alt blodet forlader penis, mens den samtidigt tillader en arteriel gennemstrømning, så frisk blod kan komme til. Ringene er lavet af en specialdesignet type silikone, som er 50 % blødere end latex, og aldrig vil komme i vejen under sex. Ringen sidder stramt om roden af penis, men stopper ikke den normale blodtilførsel, ej heller sædudtømningen.

Virker Confidence Rings?

Confidence Rings er baseret på flere års forskning og testning. Mange brugere har givet gode anmeldelser efter de har taget ringen i brug, og som navnet antyder, kan de gøre underværker for selvtilliden hos mænd der ellers altid har lidt af manglende evne til at opretholde en rejsning.

Hvad er sammenhængen mellem Confidence Rings og vakuum-terapi?

Confidence Ring har været årsag til et kæmpe gennembrud indenfor vakuum-terapi. I bund og grund handler vakuum-terapi om at vakuumpumpen danner et naturligt vakuum omkring penis, som øger blodtilførslen kraftigt og derved frembringer en rejsning. Denne rejsning kan så opretholdes ved at man trækker en penisring nedover roden, for at forhindre blodet i at løbe tilbage igen.

Takket være deres særlige elasticitet kan man trække en Confidence ring nedover en vakuumpumpe uden besvær, og derfor kan Confidence Rings bruges sammen med en hvilken som helst type vakuumpumpe. Den vigtigste fordel ved ringene er at de stadig tillader frisk blod at flyde til penis selvom de klemmer fast om venerne, hvilket betyder at en delvis erektion, som følge af brug af Confidence Rings kan stimuleres yderligere med en vakuumpumpe.

Hvordan bruger man Confidence Rings?

En meget unik egenskab ved disse penisringe er, at silikonematerialet har ”hukommelse”. Når du først har haft ringen på en enkelt gang, former den sig efter din penis og holder faconen i op til 6 måneder, i nogle tilfælde længere. Confidence Rings passer alle størrelser og findes i to fastheder, firm og regular.

Kan jeg anvende Confidence Rings samtidig med kondom?

Confidence Rings kan sagtens anvendes samtidigt med et kondom, faktisk vil kondomet blive holdt sikkert på plads. Man kan også bruge Confidence Rings sammen med MUSE-behandling eller andre former for injektionsbehandling.

Hvad er bivirkningerne ved Confidence Rings?

Der er ingen bivirkninger eller eftervirkninger ved Confidence Rings. De er simple, behagelige og sikre at anvende. Skulle du mod forventning opleve ubehag, bør du stoppe brugen.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (90% baseret på 4 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * Kan bare fortsætte i det uendelige :)
 • * særdeles god
 • * Hellere pik ring end hård medicin
 • * Jeg bruger dem ofte, og de hjælper mig med at holde den stående.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev