emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Make-up, cremer og lotion kan være godt til at dække din hud, men hvis du virkelig ønsker at bidrage til din huds sundhed og aldringstegn, er det nødvendigt at arbejde indefra. Teamet hos Regime tror på at ægte skønhed udstråles indefra, hvilket er hvorfor de skabte Dermal Grandeur MSM, et førsteklasses MSM tilskud der er udviklet til at stramme huden og reducere synligheden af rynker og kragefødder omkring øjnene.

 • En ren, naturlig og biotilgængelig form for MSM
 • Udviklet til strammere hud, rynker og crow’s feet
 • Fremmer smuk hud indefra
 • Ideel tilføjelse til enhver hudplejerutine
 • En kraftig dosis af MSM på 3000 mg om dagen
 • Egnet til vegetarer

Som et sandt og tidsløst skønhedstilskud, skaber Dermal Grandeur MSM broen mellem tilskud og kosmetik, og er lavet med ren OptiMSM® som har en stærk daglig dosis på 3000 mg. En klinisk undersøgelse viste at denne styrke af MSM reducerede synligheden af crow’s feet med 18%, forbedrede hudens fasthed med op til 12.5% og forbedret hudens tekstur med op til 32%*.

 • Vegansk
 • Probiotisk
 • Glutenfri
 • Vegetarisk

Smuk hud indefra

Sand skønhed opnås ikke kun med kosmetik, cremer og make-up, siden de kun arbejder udefra kan de kan gå efter specifikke områder og virker kun på overfladen. Ved derimod at arbejde indefra kan man give en dybere pleje der kan stråle igennem på et meget højere niveau. Det er derfor at sand skønhed kommer indefra, og det er derfor at teamet hos Regime, Dermal Grandeur MSM masterminds, gjorde det til deres mission at skabe et produkt der plejede deres kunders skønhed fra inde til udefra, og ikke omvendt. Ved at sikre at tilskuddet er af den højeste kvalitet, og kun bruger den reneste form for MSM, fokuserer OptiMSM®, Dermal Grandeur MSM på de indre byggesten der er ansvarlige for det ydre udseende af huden således at din sande skønhed stråler igennem.

MSM

Methylsulfonylmethane (MSM), er også kendt som dimethyl sulfone (DMSO2) og Methyl Sulfone, er en organisk svovlholdigt stof der findes naturligt i fødevarer såsom æbler, hindbær, lucernespirer, majs, fuldkorn og komælk. MSM indeholder omkring 34% svovl, et mineral der længe har været forbundet med hudens sundhed på grund af dets involvering i kollagensyntesen, hyaluronsyre og keratohyalin i kroppen, som et af de vigtigste molekyler i huden til opbygning af dens struktur.

Når niveauerne af disse elementer begynder at falde grundet faktorer såsom, alder og fysisk stress, begynder strukturen at blive slappere, hvilket resulterer i slappere hud og rynker. Ved at levere naturlig MSM til kroppen, hjælper det med til at genopbygge disse elementer for at at vedligeholde hudens integritet og styrke til et ungdommeligt ydre. Som resultat heraf er MSM blevet et populært kosttilskud til at styrke og vedligeholde huden, og der er endda lavet kliniske studier der undersøger virkningen af oral MSM tilskud til hudens sundhed og aldringstegn.

MSM Klinisk Undersøgelse*

Fra et randomiseret, placebokontrolleret og dobbeltblind klinisk pilotstudie på OptiMSM®, der blev gennemført over en periode på 16 uger med 20 kvindelige deltager, var der resultater der støtter dets egenskaber for huden. Man fandt ud af at en daglig dosis af MSM på 3000 mg så ud til at virke på synligheden af rynker i ansigtet og crow’s feet, inklusive det totale antal af rynker, længde og alvorlighedsgrad. Sammenlignet med placebogruppen fandt man ud af at 7% rapporterede en forbedring i deres crow’s feet efter 8 uger, og 18% efter 16 uger. Man fandt også ud af at de rapporterede 12.5% forbedring af hudens stramhed og 32% forbedring af hudens tekstur efter 16 uger. For mere om studiet, klik her.

Vejledning

Tag blot 2 kapsler om morgenen efter morgenmaden, og 2 kapsler om aftenen efter aftensmaden, begge med et stort glas vand. Hver flaske med Grandeur MSM indeholder 120 kapsler, hvilket svarer til 30 dage. For at du kan vurdere resultaterne for dig og din hud, anbefaler vi at du tager kapslerne i mindst 8-16 uger siden det er den ideelle tidsramme for de indre fordele skinner igennem.

Komplet liste over ingredienser

Aktive ingredienser: Methylsulfonylmethane (MSM).

Andre ingredienser: Kapsel - Hydroxypropyl Methylcellulose, Titandioxid. Antiklumpningsmiddel - Magnesium Stearate. Flow Agent - Silicumdioxid.

Førsteklasses MSM tilskud

Dermal Grandeur MSM er et topklasses MSM tilskud i høj kvalitet der anvender naturlige ingredienser så det er sikkert at tage og uden kendte bivirkninger. Når du tager et nyt tilskud anbefaler vi altid at du ser listen over ingredienser igennem for personlige allergier. Tilskuddet er egnet til vegetarer.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

Giv en anmeldelse
*Resultater kan variere fra person til person