Mandag - fredag | 10 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Naturasil Jock Itch™ mod lyskesvamp (tinea cruris)

Af: Naturasil

279.00 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Naturasil Jock Itch er en FDA godkendt behandlingsform mod lyskesvamp. Denne revolutionerende formular bekæmper lyskesvamp, svampe infektion i lysken og kønsdelene (Tinea Cruris), uden brug af skrappe kemikalier.

 • FDA godkendt formular mod svamp i lysken og omkring kønsdelene
 • Hurtige resulater
 • Eksklusiv sammensætninger uden brug af skrappe kemikalier
 • Hurtig absorbering i kroppen
 • Eliminerer svampen indefra og ud
 • Udvortes behandling
 • 100% Naturlig sammensætning - igen bivirkninger
 • Forebyggende mod fremtidige udbrud

Naturasil Jock Itch behandler lyskesvamp, som kan forekomme både hos mænd og kvinder. Svamp i lysken viser sig som røde kløende pletter og plamager i skridtet, foran på kroppen, hvor lårene hæftes til dit torso.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvordan virker Naturasil Jock Itch?

Naturasil Jock Itch kommer i flydende form, og skal påsmøres direkte på de inficerede områder. Produktet formindsker de svampeinficerede områder indenfor de første par dage, hvor der vil opleves lindring af kløe og gene.

Alt afhængig af tilstand og kroppens evne til at reagere på produktet, vil behandlingtiden være individuel.

Hvordan vil Naturasil Jock Itch gavne mig?

Naturasil Jock Itch er den helt rigtige behandling til at fjerne en svampeinfektion som lyskesvamp, som kan være ret pinligt at lide af. Mange kan se effekten allerede efter første gangs brug og synes at dette præparat er langt mere effektiv end andre håndkøbspræparater.

Hvor lang tid går der før Naturasil Jock Itch virker?

Hastigheden hvormed Naturasil Jock Itch virker kan være forskellig fra person til person, alt efter hvor alvorlig svampeinfektionen er. Du kan dog forvente at Naturasil begynder at gå til angreb på din lyskesvamp, så snart du påfører behandlingen.

Nogle kalder lyskesvamp for ringorm, men dette navn kan være vildledende, eftersom lyskesvamp er en svampeinfektion i det genitale område- nogle gange også kaldet skridt-infektion. Lyskesvamp viser sig som røde, kløende pletter og plamager i skridtet, foran på kroppen hvor lårene går over i torsoen. Naturasil kan være medvirkende til at behandle symptomerne på lyskesvamp - det udslæt og rødme man får i de berørte områder. Disse symptomer skyldes en svamp.

Hvad er ingredienserne i Naturasil Jock Itch?

Hovedingredienserne er en høj koncentration af planteekstrakter, som skaber en unik helende effekt mod svampeinfektion.

Sulfur 6x HPUS
Aktiv ingrediens og anerkendt homøopatisk middel til et lindre symptomer på kløe og svamp i lysken. HPUS indikerer at midlet er på den officielle liste over anerkendte homøopatiske ingredienser i USA.
Cymbopogon citratus Blad Olie
Denne ingrediens er også kendt under navnet citron græs og har gennem lang tid være anvendt i traditionelt naturmedicin særligt kendt for sine evner indenfor topisk påføring, hvor den bidrager med antibakterielle og svampedræbende egenskaber.
Eucalyptus Blad Olie
Originalt refereres der til ingrediensen som eucalyptol. De helbredende egenskaber fra olien stammer fra et kemikalie kendt som cineole – dette er i stand til reducere inflammation og udslæt på huden.
Jojoba Frø Olie
Jobaba olie fungere som en naturlig fugtkilde til huden. Af den grund anvendes olien i mange høj-kvalitets hudcremer. Ligeledes er olien kendt for sin brug i naturlige kosmetiske produkter og for sine helende egenskaber.
Lavendel Olie
Denne olie er den mest anvendte i kategorien essentielle olier i verden. Den har evnen til at kunne hele skadet hud og forbedrer blandt andet eksem udslæt gennem en naturlig kilde til afslapning for huden.
Patchouli Blad Olie
Patchouli olie har en række af positive egenskaber, hvor den blandt bidrager til at kurere inflammation og irritation, og en række af forskellige svampeinfektioner hvor den giver huden beskyttelse.

Naturligt og Sikkert

Naturasil Jock Itch er et urteprodukt, som er 100% naturligt. Der er ingen kendte bivirkninger ved at anvende Jock Itch. Du bør dog læse ingredienserne igennem før brug, for at sikre at du ikke er allergisk overfor noget af indholdet.


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (90% baseret på 4 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Super godt produkt, virker fuldstændig i overensstemmelse med mine forventninger!
 • * Virker.
 • * Lindrer med det samme og min infektion var næsten væk efter en uges tid.
 • * Rigtig godt produkt som faktisk virker! Og 100% naturligt er jo bare skønt.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev