Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Sådan får du en mindre dobbelthage

Slappe ansigtsmuskler eller for højt kalorieindtag kombineret med for lidt motion kan føre til at fedt ophober sig på hals og kæbe, hvilket også er kaldes dobbelthage. Se vores udvalg af produkter til at afhjælpe med dobbelthage. Vi leverer sikkert og diskret.

Hvad er en dobbelthage?

Dobbelthager er et alment problem i det nutidige samfund. Derfor er det ikke nødvendigvis noget, man bare skal lade stå til. Vi tilbyder derfor produkter der aktivt går ind og strammer huden omkring din hage og hals op, hvilket kan mindske størrelsen på din dobbelthage.

Ordet dobbelthage dækker over det faktum, at et lag fedt har sat sig på hagen. Det er derfor ofte forbundet med overvægt, at have en dobbelthage. Dette er dog kun en halv sandhed, da gener og alderdom også kan forårsage en dobbelthage, som følge af den løse hud der følger med dette.

Sådan mindsker du din dobbelthage

Mange har en dobbelthage, men det er langt de færreste der har ønsket sig en sådan en. Det er derfor for mange en intern kamp mod sin krop, og der er mange der spørger: ”Hvordan fjerner jeg min dobbelthage?”. Det er ikke nemt at fjerne en dobbelthage, men man kan med enkle midler gøre den mindre fremtrædende og flytte fokus, mod nogen af de områder man er mere glad ved, som f.eks. øjnene.

I det kommende afsnit, har vi opstillet en række metoder, som vi mener kan besvare spørgsmålet omkring fjernelse eller flytning af fokus fra hagen. Metoderne gælder ikke alle både mænd og kvinder. Der vil altså være metoder, som kun kan bruges af det enkelte køn, men vi forsikrer dig om, at uanset om du er mand eller kvinde, vil du i det kommende afsnit kunne finde en metode der passer dig.

Make-up

Ved at lægge din make-up strategisk klogt, kan du let fjerne den uønskede fokus på din dobbelthage. En nem måde at gøre dette, er ved at bruge en neutral farve læbestift, så man ikke får fokus på dit ansigts nederste region. En anden måde kan være at bruge mascara og eyeliner, som vil få dine øjne til at se større ud, og på denne måde flytte fokus fra hagen til øjnene.

Frisure

Hvis du har hår som har en længde, der slutter omkring din hageregion, kan det være dette der får folks opmærksomhed hen mod din hage. Prøv derfor at skifte frisure. En mediumlang frisure anbefales, da meget langt hår også vil sætte fokus på din dobbelthage. En såkaldt ’long bob’-frisure kan anbefales. Denne frisure bør stoppe et par centimeter under hagen. Et mere ungdommeligt og satset valg af frisure, kan være den vinklede slags. Her vil det forreste hår være længere end det bagerste, da dette ligeledes fjerner fokus fra selve hagen.

Skæg

Hvis du er en mand, kan det at gro et skæg, være et – for nogen – nemt skridt mod at mindske sin dobbelthage. Ved at have den rette skægfrisure, kan man let selv bestemme hvor man ønsker fokus. Lad skægget gro hele vejen ned på halsen, og plej det godt. Lad det dog blive tykt, så det fremstår som et skæg og ikke blot som dække af en fyldig hage.

Undgå chokers

Et af de seneste store modefænomener er chokers. De tætsiddende bånd man har om halsen. Disse gør intet godt for dig, hvis du har problemer en dobbelthage. De sidder nemlig så tæt, at den fedt der sidder hvor chokeren placeres, skubbes opad mod hagen, hvilket får den til at se større ud end den i forvejen er. Desuden kan en choker forårsage røde mærker.

Tøjvalg

Hvis du har problemer med en dobbelthage, kan det nemt betale sig at overveje dit tøjvalg. Høje kraver som findes på f.eks. turtlenecks er i den forbindelse et no-go, da de sidder så tæt på hagen, at det er her fokus havner. Vælg derfor en overdel med en åben udskæring, da fokus så vil placeres her.

Holdning

Her menes der ikke holdning til ting og sager, men din kropsholdning. Hvordan står du? Falder du sammen i skuldrene, går du foroverbøjet? Den rette holdning kan være en nem måde at undgå en dobbelthage. Hvis du går og ubevidst krøller dig sammen i ryggen og skuldrene, vil din hage få mere fedt at arbejde med. Dette skyldes at fedtet skubbes til de ujævne områder på kroppen. Sørg derfor for at trække skuldrene tilbage, skubbe brystet frem og have en ret ryg.

Lav hagetræning

Der findes mange små øvelser som kan styrke musklerne omkring hagen, og på den måde holde den stærk fremfor fedtholdig. En simpel øvelse er at tygge tyggegummi. Dette holder dit kæbeparti stærkt. En anden måde, er nakkerul, som i al sin enkelhed går ud på at du drejer hovedet mod den ene side, nikker fremad og fører hovedet mod den anden side. På denne måde rammes hagen. Ellers kan du holde en tennisbold med hagen mod din hals. Herefter lægges der tryk på bolden med hagen, trykket mindskes. Dette gøres mindst 10 gange.

Træning og motion

Det siger sig selv, at de dobbelthager der skyldes overvægt, kan fjernes ved at motionere og forbrænde mere energi end det man indtager. Dyrk derfor masser cardio. Gode måder at gøre dette på, er ved svømning, cykling eller løb. At indlægge en rutine omkring et besøg i fitnesscentret et vist antal gange om ugen, er bestemt heller ikke en dårlig løsning i forhold til at fjerne en dobbelthage.

Spis kalorielet

Det siger sig selv, at man skal lade være at indtage for mange kalorier, hvis man ønsker at tabe sig. Dette skyldes, at kroppen begynder at forbrænde det fedt du allerede har, når den ikke kan forbrænde flere af de indtagne kalorier. Spis derfor masser frugt, grøntsager og salat. Drik hertil vand. Det er vigtigt, at du ikke revolutionerer din kost fuldstændig, da en så radikal ændring vil være umulig at holde i længere tid. Lav derfor kun små ændringer af gangen, så du vænner dig til den nye kost, og på den måde lader den vare ved.

Det psykologiske aspekt

Udover at der naturligvis er et fysisk aspekt forbundet med en dobbelthage, er der også et psykologisk et af slagsen. Vil man lade omverden styre ens udseende? Er en dobbelthage som sådan noget at frygte? Langt de fleste mennesker har jo en sådan en til en vis grad. Det er altså en helt almindelig ting. Man kan derfor nå langt med ’behandlingen’ af sin dobbelthage, hvis man lærer at acceptere og leve med den. For det gør vel ikke en til et mere komplet menneske, hvis man mister den. Man kan selvfølgelig opnå en bedre opfattelse af sig selv, ved at gennemføre sit mål om at mindske sin dobbelthage, men i bund og grund, er den vigtigste del af behandlingen mod en sådan hage vel den psykologiske del.

At leve med en dobbelthage

Som nævnt tidligere, er der mange mennesker, der i dagens Danmark lever med en dobbelthage. Nogen gør utroligt meget for at komme dette problem til livs, mens andre er mere ligeglade og har lært at acceptere dobbelthagen som en del af sit udtryk. Hvis du hører til den førstnævnte kategori er der et par ting du kan gøre. Du kan gå igennem de ovenstående trin, og se om nogen af dem virker for dig, og på den måde fjerne din dobbelthage. Du kan også vælge at arbejde med din psyke og udstråling. Dette er naturligvis nemmere sagt end gjort, men hvis først du lærer at leve med din dobbelthage, vil det forbedre din livskvalitet markant, da du så ikke længere vil bekymre dig om, hvad andre tænker når de ser dig. Du vil højst sandsynligt også opleve en forbedret livskvalitet ved et vægttab og en reduceret dobbelthage på denne måde, men det kan kræve så stor en indsats, at du på forhånd ved, at det bliver en umulig kamp at vinde.

Som tilfældet er med f.eks. gråt hår, vil mange anerkende dig for at acceptere din dobbelthage som en del af dit udtryk. Netop fordi mange har svært ved dette, vil de få der tør acceptere den, opleve at folk nærmest hylder dem for at turde stå ved den. Det er nemlig svært for langt de fleste, og det faktum at man tør stå ved hvem man er, fremfor at indordne sig under andres meninger, er med til at skabe en vis respekt omkring din person. Det bør dog nævnes, at de sociale medier også er med til at hylde de mennesker, der aktivt gør noget for at smide de overflødige kilo, og man vil gennem en blog ofte kunne opleve folks støtte i din kamp. Det kan derfor fungere motiverende at starte en blog, hvis du har planer om at gå ind i kampen mod kiloene. På denne måde er du også ’tvunget’ til at fortsætte kampen, selvom du måske føler mest for at give op.

Findes der produkter mod dobbelthage?

Ligesom med alt andet, findes der forskellige produkter til din kamp. Her hos ShytoBuy.dk forhandler vi to forskellige. Nemlig Vexum SL™ og STRIAGEN® -N. Du finder dem længere oppe på siden. Fælles for disse produkter, er at de er helt naturlige, hvilket sikrer dig mod eventuelle bivirkninger. Begge produkterne strammer huden op, så du ikke får en dobbelthage på baggrund af slap hud, som ofte er tilfældet med dobbelthager på baggrund af alderdom.

Kontakt

Husk desuden, at du ved handel hos ShytoBuy.dk er sikret mod falske produkter og snyd, da vi er en e-mærket webshop. Vi tilbyder desuden gratis fragt, hvis du handler for mere end 499 kr. Du er altså i 100% trygge hænder ved handel her på siden, og hvis du har yderligere spørgsmål til handel hos os, sidder vores kundeservice klar mellem 10-18 alle hverdage.

Del med