Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Ny

Eco Masters Gulerod & Argan Serum

30 ml Serum | Blegningsserum mod pigmentpletter

Oversigt

En glat, strålende, glødende teint er uden tvivl noget, vi alle ønsker - og alligevel vil mange mennesker opleve en uønsket ophobning af mørke områder på huden, både fra ar, modermærker, stress, forurening eller aldring. Med en naturlig tilgang, har Eco Masters sammensat sin Carrot & Argan Serum, så du med en let, men stadig kraftfuld, metode kan behandle de irriterende problemer.

 • Perfekt mod misfarvninger
 • Meget potent, fokuseret påførelse
 • Kraftfuld botanisk blanding
 • Gulerod & Argan som hovedingredienser
 • Beriget med Vitamin E & Glycerin
 • Påførelse én gang dagligt

Selvom barske kemikalier ikke er, hvad nogen er på udkig efter, er mange produkter pakket med netop dette. På samme tid ønsker ingen at svække effekten af deres produkt. Med Eco Masters Carrot & Argan Serum kan du fokusere på dine bekymringer med en formular, som er fast besluttet på at hjælpe dig. En let masserende påføring kunne være alt hvad du behøver for at behandle din hud.

 • Vegansk
 • Vegetarisk
 • IKKE TESTET PÅ DYR
 • Køb 1 209 kr.
 • Køb 2 376 kr. 418 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 501 kr. 627 kr. Du sparer 20%
  • Gratis levering

Til målretning af hudpigmentering

En glødende, strålende og fejlfri teint er af afgørende betydning, når det kommer til mange menneskers selvfølelse. Alligevel vil mange individer opleve en ophobning af mærker, de føler påvirker deres udseende negativt. Disse kan være alt lige fra modermærker og aldersbetingede pletter til fregner og ar. Uanset hvor de kommer fra, kan du have til ønske at komme af med dem - men mange produkter, der lover fantastiske resultater, er fyldt med potentielt skadelige faktorer. Ingen kan lide tanken om at bruge kviksølv eller blegemidler! Ville et naturligt, mildt - og stadig potent - produkt ikke være at foretrække?

Carrot & Argan Serum

Eco Masters vidste, at mange af deres kunder ønskede en kraftfuld vej frem i forbindelse med den særlige bekymring af hudpigmentering. Gulerod og argan kan ses på hylderne overalt, da de kendt for deres glødende og fugtgivende egenskaber. Men kun i denne serum vil du finde sådan et utroligt udvalg af balancerende og hydrerende faktorer. Carrot & Argan Serum aspirerer til at lysne, fugte og puste nyt liv med en potent og målrettet tilgang.

Lysne
Lysne

Gulerødder kan bruges til mere end aftensmaden - deres ekstrakter bliver nu brugt til opnå en glødende teint, formodentlig grundet det høje indhold af vitaminer. Derudover er Aloe Barbadensis Blad Juice tilsat grundet dets evne til at blødgøre og berolige, både fra overfladen og indefra.

Fygte
Fygte

Fugt er kendt for at være af afgørende betydning, når det kommer til at vedligeholde hudens glød. Med dette i tankerne, er kult-favoritten Arganolie brugt pga dens lette og alligevel nærende evner. Glycerin og Vitamin E er stigende i popularitet og er også inkluderet.

Genoplive

For at opnå et genopfrisket, fornyet udseende, er en foryngende tilgang vigtig. Camellia Sinensis Blad Ekstrakt er blevet brugt i århundreder som en styrkende genoprettende ingrediens, mens Sodium Hyaluron er kendt for sine oplivende, boostende evner. Til slut er Glykolsyre tilføjet for at revitalisere og reducere tegn på aldring.

Komplette ingredienser

Vand, Aloe Barbadensis Blad Juice, Sodium Hyaluron, Glycerin, Arganolie, Dipotassium Glycyrrhizinate, Fytinsyre, Glykolsyre, Vitamin E, Camellia Sinensis Blad Ekstrakt, Punica Granatum Ekstrakt, Gulerod Ekstrakt, Xanthan Gummi, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Ethyl Hexyl Glycerin.

Sådan bruges produktet

Dette produkt er sikker på at blive et behageligt og tilfredsstillende supplement til din daglige rutine. Du skal bruge en lille mængde af Carrot & Argan Serum på en vatpind og duppe direkte på området. Alternativt kan man bruge det sammen med en lotion eller creme til at intensivere det overordnede udseende af huden. Det anbefales, at du bruger serum på den måde, som passer dig, og at du investerer i lang tids brug.

Vejledning

Hver Eco Masters produkt stræber mod det bedste, og tager en førsteklasses holdning på deres tilgang til hudpleje. Men før du bruger et hudplejeprodukt, bør du altid grundigt gennemlæse de fulde ingredienser i tilfælde af, at de omfatter eventuelle allergener. Hvis du er blevet diagnosticeret med særlige hudsygdomme, bør du rådføre dig med en læge.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

72.00% baseret på 4 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Dejlig duft, virkelig lækker og blødgørende

S Sara
Bekræftet køb

Fik det andbefalet af min søster efter jeg spurgte ind til hvad hun dog havde gjort for at få så perfekt hud, og må indrømme at det virker helt perfekt.

M Mia
Bekræftet køb

Gør virkelig underværker for din hud, fjerne stort set alle tegn på misfarvninger.

J Jannie
Bekræftet køb

Let at bruge og virker for mig

R Raina

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide