emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Eco Masters Glattebørste

Elektronisk glattebørste
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

En glattebørste er efterhånden et must-have for de fleste kvinder og piger, der ønsker at kontrollere udseendet og formen på håret. Eco Masters™ har nu sikret en lettere løsning for dig, grundet lanceringen af en helt ny glattebørste. Det specielt udviklede børstehoved skader dit hår mindre end et normalt glattejern ville gøre, men sikrer samtidig et glat hår på niveau ved de resultater du kan opnå ved at bruge et glattejern. Eco Masters™ Glattebørste består af flere forskellige innovative funktioner, der kan sikre en hurtigere og nemmere løsning til styling af dit hår.

 • Højkvalitetsprodukt, der er produceret med kvalitetsmaterialer
 • 100 procent keramiske varmeplader
 • Slukker automatisk, hvis den ikke bruges
 • Egner sig både til krøllet og mere glat hår
 • Øjeblikkelig opvarmning: opvarmning til 180°C på under 1 minut
 • Tilpasset indstilling: 210°C til tykkere eller mere bølget hår og 180°C til et mere glat hår
 • Gratis fragt

Denne glattebørste er udstyret med keramiske varmeplader. Keramiske varmeplader er det sikreste og bedste valg, da dette sikrer en mere jævn og ensartet varme af håret, hvilket formindsker risikoen for skade på håret. Eco Masters™ Glattebørste giver håret et sundt og skinnende udseende.

Eco Masters™ Glattebørste

Denne glattebørste giver dig, grundet den specielle formel, et perfekt og skinnende glat hår, uden at dit hår skades. Hvis du ønsker at opnå et glat hår hurtigt, men ikke gå på kompromis med kvaliteten, er denne glattebørste perfekt for dig, grundet dens hurtigt opvarmende effekt. Denne specielle glattebørste adskiller sig fra andre, da den kun skader dit hår minimalt, men samtidig giver både krøllet, bølget, tykt eller fladt hår et strålende og glat look.

Glattebørsten er designet med splinternye og innovative egenskaber. Eco Masters™ Glattebørste er nem og let at benytte og de keramiske plader varmes hurtigt op. Den sikrer et glat hår, men uden at dit hår beskadiges.

Glattebørsten har fået særdeles gode tilbagemeldinger fra mange forbrugere, hvilket især skyldes den lette ergonomiske tilgang til at opnå et glat hår. Du behøver nu ikke længere bruge lang tid på at børste dit hår og først derefter benytte dit glattejern. Med Eco Masters™ Glattebørste kan du børste dit hår samtidig med at du opnår den ønskede glatte styling, hvor du endda heller ikke skal bruge lang tid på at dele dit hår op, men blot børste det, som du ville have gjort med en normal hårbørste!

Eco Masters™ Glattebørste vil forvolde mindre skade på dit hår, da den ikke ligesom et almindeligt glattejern klemmer varmeplader omkring håret, men i stedet lader dit hår glide igennem de keramiske varmeplader.

 • Autentisk produkt
 • Klinisk testet
 • Høj kvalitet
 • Til hjemmebrug

Anvendelse

Eco Masters™ Glattebørste er ikke kun behagelig og simpel at bruge, men er mindst lige så let at bruge som et almindelig glattejern. For optimal benyttelse af glattebørsten, skal du blot følge disse simple trin:

Før du bruger Eco Masters™ Glattebørste skal du sikre at dit hår er tørt.

Tænd for Eco Masters™ Glattebørste ved at holde power knappen nede i 3 sekunder.

Du kan da vælge den temperatur der passer til din hårtype:
Normalt hår: 180°C
Tykt eller bølget hår: 210°C

Placer børsten ved roden af dit hår, og glid den fast og roligt ud gennem hele længden på dit hår.

Gentag processen indtil du er tilfreds med resultatet. Det anbefales at lade håret køle ned inden du bruger andre hårprodukter.

Sikker at bruge

Denne glattebørste er udviklet specielt ud fra kundens sikkerhed. Varmen vil blive fordelt ud over hele håret, hvilket de keramiske varmeplader sikrer. Dette vil undgå brændte områder. Eco Masters™ Glattebørste er derudover baseret på den innovative ion-teknologi, hvilket sikrer at femme hårets heling og hydrering. Glattebørsten er derudover udstyret med avanceret teknologi, der gør, at den automatisk slukker efter 60 minutter. Du skal derfor ikke være nervøs for, om du har glemt at slukke den i løbet af dagen, da dette vil ske helt automatisk i tilfælde af, at du glemmer det. Det anbefales dog stadig at holde øje med glattebørsten, når den er tændt samt at lade den køle af, inden den pakkes ned.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk 4.5

92% baseret på 5 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Ved ikke hvordan jeg har levet med andre børste før i tiden

  S

 • Ret dyr børste men den har også mange gode funktioner så vil sige at den er det værd.

  K

 • Super effektiv opvarmningsfuktion som gør det dejlig nemt at rede ens hår præcis som man vil have det

  A

 • Efter at have brug Eco Masters i over 2 år nu, hopper jeg ikke hen til nogen andre mærker

  K

 • Kommer nemt igennem småknuder i håret uden at det gør ondt

  I

*Resultater kan variere fra person til person