Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Eco Masters™ Skægolie - 30 ml

Af: Eco Masters

79 kr.


Se mere

Eco Masters™ Skægolie er en naturligt blødgørende og plejende olie, der effektivt giver næring til skægget. Dette sker gennem en blanding af naturlige olier, samt vitaminer og mineraler. Skægolien har en maskulin duft baseret på naturlige ekstrakter og medfører ingen risiko for bivirkninger som følge af 100% naturlige ingredienser. Formålet med Eco Masters™ Skægolie er, at pleje dit skæg gennem unik beskyttelse uden brug af kemikalier eller skadelige ingredienser.

 • Gør dit skæg fleksibelt, så det let kan styles
 • Fugter sart og dehydreret hud under skægget
 • Baseret på 100% naturlige ingredienser
 • Forbedrer skæggets naturlige duft
 • Lindrer irritation fra ny hårvækst
 • Hydrerer, plejer og giver næring til skæg
 • Dag-til-dag levering

Eco Masters™ Skægolie er særligt udviklet til at være blid, men nærende i dybden. Ingredienserne er særligt udvalgte på baggrund af deres naturlige egenskaber, samt stimuleringen af proteinmolekylerne i skæghårene. De aktive ingredienser bidrager til at regulere den naturlige produktion af olie i skægområdet og dermed sørge for, at din hud ikke dehydreres eller bliver irriteret.

Læs mere
Type: Skægolie
Størrelse: 30 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Eco Masters™ Skægolie – Skægpleje

Eco Masters™ har gennem mange år producere hår- og hudplejeprodukter og samlet sine erfaringer i denne nye skægolie. Sammenlignet med mange konkurrenter, indeholder Eco Masters™ Skægolie udelukkende naturlige ingredienser, hvilket garanterer, at der ikke opstår bivirkninger.

At holde skægget sundt og rent er en udfordring – fødevarer, drikkelse, røg og andre partikler kan knytte sig til skægget. Olien opretholder en maskulin duft og et stabilt plejende look gennem hele dagen. Skægolie er en helt unik og let mulighed for at sikre dit skægs sundhed – en mulighed som ikke har været tilgængelig tidligere.

Hvordan virker det?

1Før

image of trimmed beard

Sørg for, at dit skæg er blevet renset og tørret. Det vil gøre det muligt for olien at fungere bedre på hudens overflade, mens den spredes i skægget.

2Under

image of thick beard

De naturlige ingredienser trænger ind i huden og hårfolliklerne for at give fugt, næring og skabe et sundt look.

3Efter

image of thick groomed beard

De aktive bestanddele, såsom græskarolie og mandelolie stimulerer hårvæksten, mens jojobaolie og andre naturlige ekstrakter regulerer talgproduktionen og opretholder sund og ikke-irriteret hud.

Fordele ved skægolie

En mands skæg er blevet en central del af både mode og maskulinitet i nutidens samfund. Eco Masters™ Skægolie er blevet skabt som følge af den voksende efterspørgsel inden for naturlige skægpleje-produkter. Ved at benytte denne skægolie fra Eco Masters™, vil du effektivt forhindre alle gener forbundet med skægvækst. Læs nedenfor om en række af fordelene:

Kløe: Enhver mand med skægvækst ved, at skægget på et tidspunkt begynder at klø som følge af hudirritation – enten lige efter barbering eller når skægget opnår en bestemt længde. Kløe kan føre til mere kløe, samt øget talproduktion. Skægolie kan effektivt sætte en stopper for dette og skabe balance mellem hud og skæg.

Skæg skæl: Når man gror et skæg, kan huden nedenunder blive tør og være årsag til kløe eller svampeinfektioner. Eco Masters™ Skægolie sikrer en naturlig fugtbalance, så din hud ikke tørre ud og forårsager irritation.

Skæg sundhed: Udover at modvirke irritationer i huden, vil skægolie også sikre et sundt og moderne look til skæggets fremtoning. Derudover vil olien også gøre det nemmere at vedligeholde skægget i forhold til styling og trimning.

Ingredienser:

image of virgin argan oil
Jomfru Arganolie: Denne ingrediens er bredt anerkendt som mirakelmiddel inden for hudpleje, hvor den både regulerer talgproduktion og modvirker irriteret hud under skægget med fugtgivende egenskaber.
image of jojoba oil
Jojobaolie: Denne olie er det tætteste man kommer på den menneskelige olieproduktion, hvilket gør huden mere modtagelig overfor jojoba. Det giver mulighed for bedre absorbering af de resterende ingredienser.
image of vitamin e oil
E-vitamin olie: Stimulerer hårvækst og er kendt for sine homøopatiske egenskaber mod skægskæl. Hjælper også til at behandle spaltede spidser i skægget.
image of almond oil
Sød mandelolie: Denne fantastiske hudplejeingrediens giver ikke kun næring og skaber balance, men stimulerer også ny hårvækst.
image of avocado oil
Avocadoolie: Avocado er rig på vitaminer og næringsstoffer, der er til gavn for hudpleje og sundhed. Denne ingrediens giver effektiv næring til dit skæg
image of pumpkin seed oil
Græskarfrø-olie: Denne ingrediens stimulerer hårvækst og hjælper til at bekæmpe tegn på for tidlig skaldethed. Kombineret med andre aktive bestanddele forstærkes effekten.
image of hemp seed oil
Hampefrøolie: Indholdet i hampeolie styrker håret på et molekylært niveau, modvirker hårtab og skaber muligheder for fyldigere og tykkere skægvækst.
image of grape seed oil
Vindruekerneolie: Denne olie fjerner synlige tegn på skæg-skæl med sine dybdegående og fugtgivende egenskaber.

Naturligt og sikkert

Eco Masters™ har specialiseret sig i udelukkende at producere naturlige produkter. De arbejder efter den overbevisning, at hud-, hår- og skægplejeprodukter bør være baseret på naturlige ingredienser med maksimal effekt. Dette seneste produkt fra Eco Masters™ er baseret på en effektiv og naturlig kombination af ingredienser uden kendte bivirkninger. Alligevel anbefaler vi at læse ingredienslisten igennem før brug, for at forebygge allergiske reaktioner.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev