emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Eco Masters Skæg Olie

30ml Olie | Plejende skægolie, modvirker skægpest og irriteret hud

Eco Masters

79 kr.


Se mere

Eco Masters™ Skægolie er en naturligt blødgørende og plejende olie, der effektivt giver næring til skægget. Dette sker gennem en blanding af naturlige olier, samt vitaminer og mineraler. Skægolien har en maskulin duft baseret på naturlige ekstrakter og medfører ingen risiko for bivirkninger som følge af 100% naturlige ingredienser. Formålet med Eco Masters™ Skægolie er, at pleje dit skæg gennem unik beskyttelse uden brug af kemikalier eller skadelige ingredienser.

 • Gør dit skæg fleksibelt, så det let kan styles
 • Fugter sart og dehydreret hud under skægget
 • Baseret på 100% naturlige ingredienser
 • Forbedrer skæggets naturlige duft
 • Lindrer irritation fra ny hårvækst
 • Hydrerer, plejer og giver næring til skæg
 • Dag-til-dag levering

Eco Masters™ Skægolie er særligt udviklet til at være blid, men nærende i dybden. Ingredienserne er særligt udvalgte på baggrund af deres naturlige egenskaber, samt stimuleringen af proteinmolekylerne i skæghårene. De aktive ingredienser bidrager til at regulere den naturlige produktion af olie i skægområdet og dermed sørge for, at din hud ikke dehydreres eller bliver irriteret.

Læs mere
Type: Skægolie
Størrelse: 30 ml

Eco Masters™ Skægolie – Skægpleje

Eco Masters™ har gennem mange år producere hår- og hudplejeprodukter og samlet sine erfaringer i denne nye skægolie. Sammenlignet med mange konkurrenter, indeholder Eco Masters™ Skægolie udelukkende naturlige ingredienser, hvilket garanterer, at der ikke opstår bivirkninger.

At holde skægget sundt og rent er en udfordring – fødevarer, drikkelse, røg og andre partikler kan knytte sig til skægget. Olien opretholder en maskulin duft og et stabilt plejende look gennem hele dagen. Skægolie er en helt unik og let mulighed for at sikre dit skægs sundhed – en mulighed som ikke har været tilgængelig tidligere.

Hvordan virker det?

1Før

image of trimmed beard

Sørg for, at dit skæg er blevet renset og tørret. Det vil gøre det muligt for olien at fungere bedre på hudens overflade, mens den spredes i skægget.

2Under

image of thick beard

De naturlige ingredienser trænger ind i huden og hårfolliklerne for at give fugt, næring og skabe et sundt look.

3Efter

image of thick groomed beard

De aktive bestanddele, såsom græskarolie og mandelolie stimulerer hårvæksten, mens jojobaolie og andre naturlige ekstrakter regulerer talgproduktionen og opretholder sund og ikke-irriteret hud.

Fordele ved skægolie

En mands skæg er blevet en central del af både mode og maskulinitet i nutidens samfund. Eco Masters™ Skægolie er blevet skabt som følge af den voksende efterspørgsel inden for naturlige skægpleje-produkter. Ved at benytte denne skægolie fra Eco Masters™, vil du effektivt forhindre alle gener forbundet med skægvækst. Læs nedenfor om en række af fordelene:

Kløe: Enhver mand med skægvækst ved, at skægget på et tidspunkt begynder at klø som følge af hudirritation – enten lige efter barbering eller når skægget opnår en bestemt længde. Kløe kan føre til mere kløe, samt øget talproduktion. Skægolie kan effektivt sætte en stopper for dette og skabe balance mellem hud og skæg.

Skæg skæl: Når man gror et skæg, kan huden nedenunder blive tør og være årsag til kløe eller svampeinfektioner. Eco Masters™ Skægolie sikrer en naturlig fugtbalance, så din hud ikke tørre ud og forårsager irritation.

Skæg sundhed: Udover at modvirke irritationer i huden, vil skægolie også sikre et sundt og moderne look til skæggets fremtoning. Derudover vil olien også gøre det nemmere at vedligeholde skægget i forhold til styling og trimning.

Ingredienser:

image of virgin argan oil
Jomfru Arganolie: Argan olie er anerkendt for dens evner når det kommer til hudpleje, hvor den kan regulere talgproduktion og modvirke irriteret hud under skægget, da den har fugtgivende egenskaber.
image of jojoba oil
Jojobaolie: Jojoba olie er den olie som kommer nærmest den olie som produceres naturligt af huden, hvilket gør den mere modtagelig for jojoba. Dette gør det lettere at absorbere andre ingredienser.
image of vitamin e oil
E-vitamin olie: E-vitamin er kendt for at stimulere sund hårvækst og har gode homøopatiske egenskaber, og modvirker skæl i skægget. Kan også afhjælpe spaltede spidser.
image of almond oil
Sød mandelolie: Denne ingrediens er fantastisk til at give næring og skabe balance i huden, men den stimulerer også hårsækkene for at skabe øget hårvækst.
image of avocado oil
Avocadoolie: Olien fra avocado er meget vitaminrig og fyld med næringsstoffer, som er god til både hudpleje og generel sundhed. Olien giver også masser af næring til skægget.
image of pumpkin seed oil
Græskarfrø-olie: Denne olie er god til øget hårvækst, og bidrager til at bekæmpe tegn på skaldethed, og når den kombineres med de andre ingredienser, forstærkes denne effekt.
image of hemp seed oil
Hampfrøolie: Hampolie er kendt for at styrke håret på et molekylært niveau og kan modvirke hårtab, samtidig med at den bidrager til en fyldigere og tykkere skægvækst.
image of grape seed oil
Vindruekerneolie: Vindruekerneolie modvirker de synlige effekter af skæl i skægget, og har fugtgivende og rensende egenskaber.

Naturligt og sikkert

Eco Masters™ har specialiseret sig i udelukkende at producere naturlige produkter. De arbejder efter den overbevisning, at hud-, hår- og skægplejeprodukter bør være baseret på naturlige ingredienser med maksimal effekt. Dette seneste produkt fra Eco Masters™ er baseret på en effektiv og naturlig kombination af ingredienser uden kendte bivirkninger. Alligevel anbefaler vi at læse ingredienslisten igennem før brug, for at forebygge allergiske reaktioner.