emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Erection Inducer Device

Apparat | Penispumpe
1,649 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

EID er en effektiv vakuumapparat, som kan afhjælpe erektil dysfunktion eller problemer med at opretholde en rejsning. Erection Inducer Device er et af de allermest succesfulde apperaturer til behandling af erektionsproblemer.
 • Fremmer en sund og hård erektion
 • Øger seksuel sundhed ved at øge blodtilførsel til penis
 • Klinisk testet metode
 • Materialer af kirurgisk kvalitet
 • Nem at anvende
 • Leveres i en diskret bæretaske
EID er fremstillet af materialer af høj kvalitet og den koniske cylinder er lavet af sikkerhedstestet akryl. Regelmæssigt brug kan hjælpe dig til at genoptræne arterierne i penis, ved at reducere opbygningen af trævlet væv. Læs mere

Hvordan virker EID vakuumpumpe mod impotens?

Op til 40 % af alle mænd over 40 år oplever erektil dysfunktion (impotens) på et tidspunkt i deres liv, men der rapporteres også om mange tilfælde hos mænd under 40. Erektil dysfunktion, også kendt som impotens, rammer oftest ældre mænd, og defineres som manglende evne til at opnå og opretholde en fast erektion længe nok til at gennemføre et samleje. Eftersom dette er et følsomt emne finder mange mænd det vanskeligt at tale om, særligt i relation til at søge behandling, og vælger derfor mere diskrete alternativer såsom Internettet. Selvom det virker som om internettet lader til at være en diskret og indbydende måde hvorpå man kan søge efter, og anskaffe sig, behandlingsmetoder mod pinlige lidelser, kan det også være præcis det modsatte, da mange produkter kan være falske.

ShytoBuy indkøber udelukkende produkter fra officielle distributører, og vi er stolte af den tillid vi opbygger med vores kunder.

EID er et produkt fra det betroede Titan Healthcare Company, og er en effektiv og sikker behandlingsmetode til hjemmebrug. Vakuumapparatet kan give dig resultater uden at du er nødt til at gennemgå unødvendige operationer, og du kan undgå indsprøjtninger og medicin.

Hvordan virker vakuumpumpen mod impotens?

EID anvender, som før nævnt, den velkendte vakuumteknologi, som tidligere har været anvendt til penisforstørrelse. Kort sagt, så kan vakuumterapi virke ved at danne et vakuum omkring penis. Dette vakuum kan tvinge en øget mængde blod til at strømme til penis og fylde de store corpora cavernosas kamre i penis, hvilket kan medføre en fast erektion. En penisring kan sættes fast om roden på penis efter erektionen er opstået. En stramtsiddende ring kan sikre at blodet forbliver i penis i en længere periode, så du er garanteret en langvarig erektion. EID kan ikke kun give faste erektioner, men kan hjælpe med til at genopbygge vævet i penis hos mænd som lider af ED. Hvis blodtilførslen til penis øges regelmæssigt, hvilket kan opnås ved at have tre erektioner om ugen, kan det medføre at det iltholdige blod stimulerer, genopbygger og kan tilføre vigtige næringsstoffer og kemikalier som er nødvendige for at overvinde Erektil Dysfuntion.

Hvordan anvender jeg EID vakuumpumpe mod impotens?

Du placerer simpelthen bare cylinderen over penis og pumper. Vakuumet kan skabe en blodfyldt tilstand, hvilket kan give en fuld erektion uden hverken smerte eller ubehag. For at opretholde erektionen, kan du placere en penisring om roden af penis. Den kan beholdes på i op til 45 minutter.

Hvor lang tid går der før jeg ser resultater?

Når du anvender EID kan du få en erektion med det samme. Hvis den anvendes samtidigt med en penisring, er det muligt at holde en erektion i op til 45 minutter. En generel forøgelse af størrelse og omkreds kan observeres efter flere ugers regelmæssigt brug.

Er der nogen bivirkninger

Der er ingen kendte bivirkninger, men pumpen skal bruges fornuftigt. Dvs. du skal ikke overdrive brugen og det er vigtigt at du læser instruktionerne grundigt igennem før brug.

Hvad kan EID gøre for mig?

EID kan forbedre din livskvalitet betydeligt, ved at hjælpe dig med at overvinde Erektil Dysfunktion. Ved at slippe for den konstante bekymring som impotens medfører, kan du:

 • Få et bedre sexliv
 • Genvinde selvtilliden
 • Nyde en bedre livskvalitet
 • Forbedre dit overordnede helbred

Er vakuumpumpen mod impotens den ægte vare?

EID er fremstillet af materialer af kirurgisk kvalitet, og den koniske cylinder er lavet af sikkerhedstestet akryl og er praktisk talt umulig at ødelægge. EID er registreret under Agenturet for Medicinsk Udstyr i Storbritannien. Vi indkøber udelukkende vores produkter direkte fra officielle producenter eller distributører.