Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Emuaid® Akne Natte Serum | Behandling af Akne

Af: Emuaid®

249 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Emuaid® Akne natte Serum til behandling af akne er den ideelle løsning til dig, som lider af akne, bumser eller anden infektion i huden. Løsningen ligger i de antibakterielle, antiseptiske ingredienser, der bidrager til at huden forbedre tekstur og sikrer hurtig heling. Denne akne serum er den eneste af sin art, som kan bruges effektivt natten over. Fjern bumser effektivt og sikkert med Emuaid®!

 • Emuaid® Akne Natte Serum behandler akne effektivt
 • Kan anvendes effektivt om natten
 • Virker hurtigt efter første behandling
 • Bekæmper effektivt infektioner og bakterier
 • Kan ligeledes behandle rosacea og cystisk akne
 • 100% naturlige ingredienser – ingen bivirkninger

Emuaid® Akne Natte Serum til behandling af hudorme, cystisk akne og endda rosacea, er ideel til at fjerne bumser og akne. De effektive ingredienser i denne serum, kan løse blokeringer i porerene og kampen mod eventuelle infektioner kan derfor vindes, så du kan drage fordel af en sundere og mere ungdommelig hud. Fjern akne i dag med Emuaid® til behandling af akne!

Læs mere
Type: Serum
Størrelse: 29 ml
Styrke: 2% Salicylsyre
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor varierer

Hvordan virker Emuaid® Akne natte serum?

Denne serum fra Emuaid® kan behandle akne udbrud, ikke kun på huden, men i dybden og under uden. De antibakterielle, antiseptiske ingredienser kan behandle akne på effektiv vis natten over, ved at rense porerene og bekæmpe infektioner, hvilket gør denne serum til den ultimative behandling af akne. Du vil kunne se effekt meget kort tid efter begyndt behandling, og idet denne serum er specielt lavet til at blive brugt natten over, får du fordelen ved en langtidsbehandling imens du sover. Emuaid® Akne Natte Serum består af naturlige planteingredienser, som er velegnet til alle hudtyper – selv de mest sarte. Denne akne serum er den eneste af sin slags på markedet, hvorfor den er blevet anbefalet af tonsvis af hudlæger verden over. Begynd din behandling og fjern bumser og akne i dag!

Hvordan blev denne serum udviklet?

Denne serum blev allerede udviklet i 1978 i samarbejde med verdens førende dermatologer. Sidenhen har talrige virksomheder forsøgt at bringe en lignende serum på markedet, men ingen har kunne sammenligne sig med denne fantastiske serum fra Emuaid®. Det har taget mange år at udvikle og forske i hudinfektioner og akne, hvilket har resulteret i denne enestående Akne Natte Serum fra Emuaid®.

Er der bivirkninger ved Emuaid®?

Ingredienserne i Emuaid® Akne Natte Serum til behandling af bumser er 100% naturlige, hvorfor du som udgangspunkt ikke burde opleve nogen bivirkninger. Ingredienserne er blevet valgt grundet deres beviste og testede effektivitet. Produktet blev godkendt af FDA som et homøpatisk middel mod akne, og bør derfor ikke forårsage nogen bivirkninger. Vi anbefaler alligevel, at du læser ingredienslisten, for at se, om du potentielt skulle være allergisk for en eller flere af ingredienserne. Ingredienserne omfatter følgende:
2% salicylsyre, isopropylalkohol, vand, svovl, zinkoxid, kamfer, jernoxid og magnesiumaluminiumsilicat.

Let at bruge, og hurtig behandling

Det bedste ved denne serum mod bumser og akne er, at den er super let at bruge. Rens blot huden grundigt før påføring af denne serum. Dup væsken på med en vatpind eller vatklud, og lad det sidde natten over. Emuaid® Akne Natte Serum sendes diskret og hurtigt fra vores lager. Kundeservice sidder klar til at assistere dig hver hverdag mellem 10-18, så du kan føle dig tryg når du handler. For at øge trygheden, tilbyder vi nu 10.000 kr. Køberbeskyttelse igennem e-mærket. Det kalder vi god service! Fjern akne og bumser med Emuaid®, og få den smukke ud og selvsikkerheden tilbage!


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (85% baseret på 4 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * havde store problemer med akne da jeg mødte min kæreste.. det var ikke særlig rart og føltem ig en del usikekr, men emuaid var løsningen.. det er super let at bruge og virker som en drøm!
 • * var sgu ikke heldig i mine teenage år, og der brugte jeg emuaid.. virkelig lækkert og effektivt produkt, men det er helelr ikke helt billigt :) vil dog anbefale det!
 • * god "serum" som de kalder det.. den virker i hvert fald, og nemt at bruge når man sover
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev