Mandag - fredag | 10 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

EmuaidMAX® Salve mod kløe og eksem

Af: Emuaid®

429.00 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Endnu hurtigere og mere intens: EmuaidMAX® er den intensive version af Emuaid® salve til eksem. Den indeholder en højere koncentration af aktive ingredienser og er især effektiv til genstridige hudsygdomme. Inden for en kort tid kan salven lindre kløe og helbrede betændelse. Gør noget godt for din hud med EmuaidMAX®!

 • EmuaidMAX behandler hudsygdomme og eksem effektivt og skånsomt
 • Lindrer smerte, kløe og rødme
 • Hurtig heling af infektioner
 • Aktiverer hudens barrierer for naturlig restaurering
 • Egnet for hele familien – 100% naturlige ingredienser
 • Spar 10% og få gratis fragt ved køb af 2 stk.

EmuaidMAX® er egnet for hele familien, idét produktet kun indeholder 100% naturlige ingredienser. Salven holder hudbarrieren selvhelbredende, hvilket sikrer hurtig lindring af symptomer. Dette gør, at bakterier, svampeinfektioner og vira ingen chance har, og du kan derfor drage fordel af en sund og smuk hud. Prøv EmuaidMAX® i dag, og slip af med dine hudinfektioner på effektiv vis!

Læs mere
Type: Salve
Størrelse: 59 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er EmuaixMAX®?

Denne salve aktiverer kroppens egne hudbarrierer og frigiver betændt og smertefuld hud. EmuaidMAX® Salve mod kløe er perfekt for hele familien, og kan også anvendes til midlertidig tør og irriterende hud. Dette produkt er en videreudvikling af Emuaid® Salve mod eksem, og virker derfor endnu hurtigere og mere effektivt, så du kan drage fordel af blødere og smukkere hud så hurtigt som muligt. Denne salve indeholder, i forhold til traditionel Emuaid® salve, det dobbelte bacillus ferment, og ti gange mere the træs olie, samt 50 gange mere vitamin E. Dette gør den langt mere effektiv, og giver dig større tilfredsstillelse med din hud som helhed.

EmuaidMAX® kan helbrede følgende sygdomme ved regelmæssig brug: vandvorter, helvedesild, mavesår, eksem, feber blister, svampeinfektioner, vorter, psoriasis og kløende eller smertefulde symptomer.

Hvordan virker EmuaidMAX®?

EmuaidMAX® kan behandle hårde og resistente hudsygdomme. Gennem en effektiv interaktion af de aktive bestanddele, aktiveres blodstrømmen hvilket giver de naturlige mineraler og vitaminer i huden lov til at arbejde med det ramte område på mest effektiv vis. Dette forårsager, at smerte, kløe og rødme stilner af, så du efter få timers brug kan drage fordel af mere flot og sundere hud.

Hvordan anvendes EmuaidMAX®?

Det gode ved salven er, at EmuaidMAX® er så let at påføre og benytte. Rens blot det pågældende område, og tilføj derfor et tyndt lag salve på området. Gentag anvendelsen op til 4 gange om dagen efter behov. Du bør kunne se fornuftige resultater allerede efter få dage. Undgå direkte kontakt med øjnene – skulle du få salven i øjnene, skal du blot skylle det ud med lunkent vand. Da det er 100% naturlige ingredienser, er der intet farligt i det. Du vil dog opleve en mild svie. Skulle du, imod alle forventninger, opleve hudproblemer ved at anvende salven, bør du konsultere din lokale læge.

Aktive og effektive ingredienser

EmuaidMAX® indeholder aktive ingredienser, som vil hjælpe dig med at slippe af med ubehagelige hudsygdomme. Ingredienserne er videnskabeligt testet for deres effektivitet, og forårsager derfor ikke nogen bivirkninger. Alligevel bør du læse følgende ingrediensliste, for at se, om du potentielt er allergisk overfor en eller flere af ingredienserne. Er du endnu usikker, anbefales det at lave en hurtig test på toppen af håndfladen, for at se, om du får en allergisk reaktion. Ingredienserne kan ses her:

EmuaidMAX indeholder: 10x, 20x, 30x HPUS Argentum Metallicum, allantoin, Bacillus Ferment, ceramid 3, emu olie, Euphorbia cerifera (Candelilla) Wax, glycerylbehenat, hydrogeneret ricinusolie, lysin HCI, tea tree olie, olivenolie, phytosphingosine, sølvnitrat, squalan, tocopherylacetat, tribehenin og vegetabilsk olie.

Hvorfor bestille EmuaidMAX® hos ShytoBuy?

Hos ShytoBuy tilbyder vi hurtig, diskret og sikker levering. Er der problemer med din ordre, sidder vores søde kundeserviceteam klar til at hjælpe dig hver dag mellem kl. 10-18 Ydermere tilbyder vi købergaranti på 10.000 kr igennem e-mærket og e-handelsfonden. Dit køb er altid sikkert på ShytoBuy, og det er derfor vores kunder elsker os. Bliv fri for din hudinfektion i dag med EmuaidMAX®!


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (93.33% baseret på 3 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

Skriv en anmeldelse klik her

 • * har længe brugt emuaid salven, men besluttede mig for at prøve emuaidmax, og må indrømme denne er meget bedre! behandlingen går langt hurtigere, og er meget effektiv! sidnssygt godt produkt
 • * helt igennem fantastisk salve! eneste negative er prisen, men så må man spare på så meget andet :D
 • * God creme som har kureret min eksem!
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev