Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

MaxMedix Kosttilskud til øjne

60 Tabletter | Kosttilskud til øjnene & synet

Oversigt

Øjnene er så meget mere end bare et attraktivt aspekt af vores udseende - de er vores vinduer til verden! Så det ikke kan være nogen overraskelse, at det er vigtigt for de fleste af os at vedligeholde dem, og idéen om at de mister deres styrke kan bekymre os. For dem, der ønsker at sikre, at de tager kostbaserede skridt på dette område, har maxmedix sammensat deres Eye Health piller.

 • For pleje af øjnenes sundhed
 • Kraftfuld mineral og vitamin kompleks
 • Udvalg af botaniske ekstrakter
 • Zink og riboflavin til normalt syn
 • Morgenfrue, blåbær og vindruekerne ekstrakt
 • To daglige piller

Nogle af os vil altid kæmpe med vores øjne, om det så er rødmen eller en kløende og tør fornemmelse. Men tanken om at lade nogen tage et kig er også en sart forestilling! Således at du kan nære kroppen indefra og nyde de anerkendte egenskaber ved øjnene, har maxmedix kombineret en bemærkelsesværdig række af faktorer i Eye Health pillerne.

 • Ekspertlavet ingrediensliste
 • Mænd & kvinder
 • Høj Dosis
 • Køb 1 189 kr.
 • Køb 2 340 kr. 378 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 453 kr. 567 kr. Du sparer 20%

Fantastiske øjne

Disse to kugler er virkelig helt utrolige - de er vores vinduer til verden omkring os! Men eftersom vi bliver ældre, kan vi mærke en forringelse i klarheden og styrken af vores syn, og mange bliver afhængige af briller. Men det betyder ikke, at man ikke bliver utilfreds! Hvis man ser bort fra synet, vil mange begynde at mærke en uforklarlig tørhed eller ømhed omkring øjnene. Ville det ikke være dejligt at finde et dagligdags kosttilskud, som er pakket med ingredienser, der er kendt for deres øjenelskende egenskaber?

Eye Health af maxmedix

Med en viden om hvor vigtigt sundheden for vores øjne kan være, var maxmedix fast besluttet på at bringe en ny tilgang til deres unikke række af kosttilskud. Syv bemærkelsesværdige forbindelser blev valgt med omhu og præcision, herunder botaniske, vitaminer og mineraler. Indholdet af Eye Health piller giver dig den komplette tryghed du leder efter, hver dag.

Lutein
Lutein

Denne kemiske ekstrakt af morgenfrue blomst er et naturligt forekommende carotenoid, som også findes i øjnene, huden, blodet og hjernen. Det har fået øget international opmærksomhed for sine potentielle fordele for det menneskelige øje. Klik her for at læse mere.

Alpha lipoinsyre
Alpha lipoinsyre

Denne kraftfulde sammensætning findes naturligt i vores krop, og er begyndt at indgå i mange kosttilskud. Det bruges til beskyttelse mod miljømæssige stressfaktorer, og er blevet undersøgt grundigt i forhold til disse træk.

Blåbær
Blåbær

En unægtelig lækker frugt, som er blevet kendt for dens bemærkelsesværdige evner. Med det høje indhold anthocyanosid, er det blevet forbundet med kapaciteter med hensyn til øjets træthed. Det er blevet videnskabeligt undersøgt med hensyn til dette. Find ud af mere her.

Vindruekerne
Vindruekerne

Selv om vi kan tænke på denne frugt i form af sin lækre smag, hedder det også 'Tree of Life' på grund af dens regenerative træk. Det er rig på potente polyfenoler, og den foryngende vindruekerneekstrakt er for nylig blevet forbundet med et sundt kredsløb og blodkar.

Fiskeoliepulver
Fiskeoliepulver

Det er måske underligt at skulle sluge denne Omega-3 rige ingrediens i sin rendyrkede form, men det har utrolige fordele på vores krop! Af de mange fordele er et meget bemærkelsesværdigt eksempel, som er med til at hjælpe med at behandle tørre øjne. Klik her for mere.

Riboflavin
Riboflavin

Denne vigtige faktor, er også kendt som Vitamin B2, og har en næsten ufattelig liste over kropselskende træk, især for øjnene. Det bidrager til opretholdelse af normalt syn, samt til at opretholde normale slimhinder, beskyttelse af celler fra oxidativ stress og reduktion af træthed.

Zink
Zink

Et afgørende mineral inden for vores krop. Zink er kendt for at bidrage til opretholdelse af normalt syn. Desuden er det blevet anerkendt som en afgørende rolle i beskyttelse mod oxidativ stress, immunsystemet, samt kognitiv funktion.

Komplet liste over ingredienser

Fyldemidler (Mikrokrystallinsk Cellulose, dicalciumphosphat), zink Lutein, Alpha lipoinsyre, blåbær ekstrakt, Grape Seed Extract, Omega 3 (fisk), Riboflavin (Vitamin B2), citrat, ruder agenter (Hypromellose, Glycerin, Hydroxypropylcellulose, Talkum, titandioxid, Miglyol (Medium kæde triglycerider), antiklumpningsmidler Agent (magnesiumstearat), farvestof (E133).

Sådan bruges Eye Health

Dette tilskud er sikker på at blive en tilfredsstillende tilføjelse til din daglige hårplejerutine. Bare tage to piller hver dag med et stort glas vand og før et måltid, enten på en gang eller adskilt over dagen. Vi anbefaler at tage det løbende og på samme tid hver dag. Det anbefales, at du investerer i langvarig brug.

Vejledning

Alle maxmedix produkter blev lavet med et drive mod ekspertise og at give sin kundebase det bedste. Det er imidlertid værd at overveje et par ting. Brug Eye Health som blot en del af en sund, varieret og afbalanceret kost. De er ikke rettet mod nogen eksisterende eller specifikke øjenproblemer. Hvis du er på medicin eller under lægeligt tilsyn, eller du er gravid eller ammer, bedes du konsultere din læge før brug.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(6)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

80.00% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg føler at pillerne har hjulpet meget efter at jeg er begyndt at bruge dem

C Christian
Bekræftet køb

Har døjet med iritation i øjnene i lang tid men, Eye health har bragt en ende på det.

D Daniel
Bekræftet køb

Disse kapsler er nemme at tage, så jeg kan lide dem.

J Jenna
Bekræftet køb

Mine øjne bliver mindre trætte ved skærmarbejde nu

H Henry
Bekræftet køb

Lider af tørre øjne og det er blevet bedre nu

T Tiril
Bekræftet køb

Mine øjne føles mindre trætte

S Susan
Bekræftet køb

Mit syn er klart forbedret efter at have taget pillerne i cirka 4 måneder!

B Bonnie
Bekræftet køb

Jeg er vild med, at pillerne indeholder så mange fantastiske og kraftfulde ingredienser!

G Gitte
Bekræftet køb

Jeg har altid haft problemer med mine øjne og mit syn, men det her tilskud har hjulpet rigtig meget!

H Holger
Bekræftet køb

Fik disse piller anbefalet af min ven, og jeg er super glad for at være begyndt på dem!

H Hjalte

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide