Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Familieplanlægning

Går du og din partner og drømmer om at stifte familie? Familieplanlægning kræver ikke bare overvejelser og sjove tider i soveværelset. For succes med familieforøgelsen kræver det også planlægning, som ikke altid kan være nemt da vores kroppe og biologiske processer varierer fra individ til individ. Få hjælp til familieplanlægning fra start til slut, gode råd og lær mere, med Shytobuy’s produkter særligt til jer der ønsker at starte familie! Tag kontrol over drømmen, og få hjælp til at komme om et skridt nærmere målet om familie forøgelse i dag.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Intet resultat
De valgte filtre passer ikke til nogle af vores produkter. Prøv at fjerne filtrene og modificer din søgning derefter.

Fertilitet er blevet en dyr, tidskrævende og ofte følelsesmæssigt drænende bekymring for par i hele verden. Men hvis du begynder at opleve vanskeligheder i forfølgelsen af dit eget lille ønskebarn, er der metoder du kan bruge diskret, nemt og komfortabelt i dit eget hjem. Der er en bred vifte af fertilitetstest til rådighed, til både mænd og kvinder, perfekt til diskret at teste sæd og ægløsning derhjemme. Der findes også kosttilskud, så du kan hjælpe dig selv på en komfortabel måde.
*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.