Mandag - fredag | 10 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Foligain® 2% Minoxidil til kvinder

Af: Foligain

389.00 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Problemer med hårtab eller udtynding? Du er ikke alene. Foligain 2% Minoxidil til kvinder er en effektiv skum udviklet specielt til at behandle hårtab og tyndt hår hos kvinder. Den tilbyder dig en enkel og smertefri metode til at gøre håret stærkere og sundere, så nye hår kan vokse ud og give din hårpragt mere volumen.

 • Kan give dig tykkere og sundere hår
 • Indeholder 2 % Minoxidil
 • Effektive ingredienser mod hårtab
 • Specielt udviklet til tyndt hår hos kvinder
 • Nemt at påføre og tørrer hurtigt
 • Ca. 3 måneders forbrug i én flaske

Foligain 2% Minoxidil til kvinder er en letvægtsskum uden parfume og indeholder 2 % Minoxidil, som er en kendt ingrediens indenfor behandling af hårtab, da det kan øge blodcirkulationen i hårbunden og dermed stimulere hårvæksten. Bestil i dag og kom et skridt nærmere et sundere og fyldigere hår.

Læs mere
Type: Skum
Behandlingsvarighed: 90 dage
Størrelse: 177 ml.
Styrke: 2% Minoxidil
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Foligain 2% Minoxidil til kvinder?

Det er en letanvendelig, hurtigt tørrende skum som kan hjælpe dig med at få stoppet dit hårtab og give god grobund for at nye sunde hår kan vokse ud. Foligain 2% Minoxidil til kvinder er, som navnet antyder, specielt udviklet til at behandle tyndt hår hos kvinder. Den indeholder den rette mængde Minoxidil og øvrige ingredienser, som egner sig perfekt til kvinders hovedbund og hår. Skummen tager kun et par sekunder at påføre og tørrer hurtigt igen, så du ikke skal gå rundt med fedtet hår. Den har allerede hjulpet tusindvis af kvinder verden over med at overvinde deres hårtab og få tykkere og sundere hår, som de kan være stolte af og så er det bedste ved den at den er diskret og ikke mindst økonomisk i brug i forhold til mange andre hårtabsprodukter.

Hvordan virker det?

Tyndt hår hos kvinder er et typisk problem, men behandling er heldigvis muligt. Hemmeligheden bag Foligain 2% Minoxidil til kvinder er den aktive ingrediens Minoxidil. Det virker ved at stimulere blodcirkulationen i hårbunden, så blodtilstrømningen til hårfolliklerne øges og dermed kan stimulere hårvæksten. Minoxidil stopper først og fremmest hårtabet og dernæst vil man begynde at kunne se en tilvækst af nye sunde hår. Tiden det tager for at kunne se resultater vil variere fra person til person. De fleste brugere vil som regel kunne se at hårtabet stopper indenfor et par måneders brug og dernæst vil nye hår begynde at vokse ud.

*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor varierer


Hvordan bruger jeg det?

Påfør 1 pump af skummen to gange om dagen direkte på det udsatte område. Massér det ind i hovedbunden med fingrene og vask derefter dine hænder grundigt. Det er vigtigt at du bruger den regelmæssigt og over en lang periode for at sikre dig at dit hår får mulighed for at optage ingredienserne som dernæst vil stimulere væksten. Der er dog ingen grund til at øge mængden eller hyppigheden i forhold til angivet, da dette ikke vil gøre nogen forskel.

Er der nogle bivirkninger ved Foligain 2% Minoxidil til kvinder?

En lille procentdel af folk der bruger det, kan opleve mild irritation efter de første par påføringer, men dette bør stoppe så snart din hovedbund bliver mere vandt til behandlingen. Tager du nogen form for receptpligtig medicin, bør du konsultere din læge inden du begynder på Foligain 2% Minoxidil til kvinder. Hvis du hører under en eller flere af følgende kategorier må du ikke bruge produktet:

 • Du er gravid eller ammer
 • Du er under 18 år
 • Du har sår eller rifter i din hovedbund
 • Dit hårtab er pludseligt og falder af i totter
 • Din hovedbund er rød, irriteret, inficeret eller smertefuld
 • Dit hårtab er kommet umiddelbart efter du har født

Hvad er ingredienserne i Foligain 2% Minoxidil til kvinder?

Hovedingrediensen, som er kendt for at kunne behandle tyndt hår hos kvinder, er Minoxidil. Denne skum indeholder 2 % af ingrediensen. De øvrige ingredienser er: renset vand, Propylenglycol, Oleth-20, mælkesyre og Ethanol.


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (90% baseret på 6 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Andre produkter jeg har prøvet har fremkaldt en allergisk reaktion hos mig. Men Foligain er mild og effektiv
 • * Meget tilfreds med produktets virkning, eneste ulempe er prisen
 • * Nem hjemmeside at "færdes" på. Hurtig levering
 • * Mange formler lover at genoprette hår, men alt, hvad jeg har oplever, er at det sjældent holder hvad det lover. Men jeg leder stadigvæk efter et produkt som rent faktisk virker. Jeg læste frem til Foligain på nettet. Og dette produkt havde fantastiske anmeldelse. Jeg kan kun nikke genkendelse til de gode resultater, som folk skriver om !
 • * Jeg blev foreslået at bruge Foligain fra min kusine. Det er jeg glad for. For mit hår voksede tilbage med mere volumen og og hurtigere end før
 • * Det har været en kamp for mig at se mit hår blive tyndere og tyndere. Men dette produkt har gjort mange synlige forskelle for mit hår
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev