emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

HairNation

60 Kapsler | Hårtabs tabletter

maxmedix

249 kr.


Se mere

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Lider du af begrænset hårvækst eller endda hårtab og vil gerne gøre noget ved denne lidelse, som for mange ødelægger selvtilliden? Dette nye produkt fra MaxMedix ™ kan gøre en enorm forskel! Dette kosttilskud har allerede hjulpet mange mænd og kvinder i kampen mod hårtab og kan være med til at give dig selvtilliden tilbage.

 • HairNation kan fremme genvækst af sundere og stærkere hår
 • Det virker på et molekylært niveau – permanente resultater
 • Det bidrager til den langsigtede vækst i hårsækkene
 • Udviklet af institut for forskning fra Oxford University
 • Indeholder ingredienser af høj kvalitet, som ikke forårsager nogen form for bivirkninger
 • Kan bruges af mænd og kvinder
 • Bestil i dag og modtag inden 24 timer

Takket være den unikke formel af effektive ingredienser er HairNation blandt de mest effektive behandlinger mod hårtab i verden. Dit hår vil blive synligt sundere med større volumen efter blot et par ugers behandling. Dette er takket være de naturlige ingredienser, der alle er med til effektivt at stimulere væksten i hårsækkene. Gør noget ved dit hårtab i dag og få selvtilliden tilbage.

Læs mere
Type: Kapsler
Indhold: 60 kapsler
Behandlingsvarighed: 30 dage
Dosering: 2 om dagen

Årsager til hårtab

Hårtab og skaldethed er et fænomen, der primært opstår blandt mænd. I gennemsnit opstår tilstanden hårtab i 20-35 års alderen, men kan i nogle tilfælde begynde endnu senere.

Hovedårsagen til hårtab er et overskud af det mandlige hormon alopeci. Dette er et nedarveligt problem, der ofte går igen i generationer. Hvis din far er skaldet forøger det dermed sandsynlighed for, at du på et tidspunkt også vil opleve hårtab og i sidste ende blive skaldet. Mere præcist fremskynder det mandlige hormon hårenes livscyklus, hvilket i sidste ende får håret til at falde af.

Andre årsager til hårtab kan inkludere permanent stress, ensformig kost, mangel af H- og B6-vitamin. Det er også vigtigt at være opmærksom på, hvilken type af shampoo og balsam du anvender, da for aggressive ingredienser ligeledes kan fremprovokere hårtab.

HairNation fra MaxMedix™ - Effektivt mod hårtab

Der eksisterer mange forskellige typer af behandlinger på markedet, der alle forsøger at bremse hårtab – men få af disse behandlinger er i virkeligheden effektive. Ligesom andre dele af vores krop gennemgår håret en livscyklus, der naturligt svækkes som livet passerer og naturligt medfører et hårtab. Det moderne menneske forsøger at forblive ung og smuk gennem hele livet, og for store forandringer i vores udseende kan betyde en drastisk svækkelse af selvtilliden.

Specialister fra MaxMedix™ har arbejdet på at skabe et naturligt og revolutionerende produkt – HairNation. Den unikke formular baseret på de bedste og mest effektive ingredienser er skabt af de største internationale laboratorier førende på hårtabsområdet. Produktet er skabt det formål at styrke hovedbundens egen modstand, hvilket bremser hårtab og sikrer fremtidig solid og permanent hårvækst.

Ingredienser i MaxMedix™ HairNation

Selen stimulerer effektivt mængden af hår og styrker i dybden, hvilket sikrer vedvarende resultater. Niveauet af det daglige indtag er mellem 35-55 milligram for voksne.

Biotin (Vitamin B8) fremmer produktionen af keratin, hvilket forøger hårets elasticitet. Kemisk er biotin et vandopløseligt vitamin, der tilhører B-gruppen og udfører en vigtig funktion i reproduktionen og fornyelsen af celler, hvilket gør det til en effektiv ingrediens mod hårtab.

Zink fremmer hårvækst ved direkte at styrke hårrødderne. Det daglige behov for zink varierer alt efter køn og alder. Mænd har brug for omkring 10 milligram zink om dagen, mens kvinder har brug for 8.

Blåbær er kendt for sin evne til at styrke immunsystemet, hvilket også fremmer ny hårvækst og bidrager til at øge volumen og mængden af håret.

Naturlig Bambus Ekstrakt har længe været brugt som naturmedicin i Asien, og anvendes ofte i hårprodukter grundet sine forstærkende egenskaber.

Kobber er essentielt for at opnå den korrekte funktionalitet af vores krop. Med et optimalt niveau af kobber kan det være med til at forhindre hårtab og bidrage til kraftigere hårsække og stærkere kulør.

Niacin (vitamin B3) anbefales af specialiserede læger til at fremme hårvækst, fordi netop dette vitamin fremmer blodcirkulationen til hovedbunden, hvilket er centralt for at sikre permanent hårvækst.

Hvordan virker MaxMedix™ HairNation?

HairNation er et kosttilskud, der hjælper med at føre næringsstoffer såsom kalium direkte til hårsækkene. I takt med aldring bliver folliklerne mindre og stopper i nogle tilfælde med at producere hår. Takket være sin nye formel kan HairNation effektivt levere nærende stoffer til håret, hvilket holder det sundt om omfangsrigt.

Hvornår kan jeg se resultater?

Takket være den hurtige virkning fra de aktive ingredienser i MaxMedix™ HairNation, kan du let og hurtigt genvinde den ønskede hårvækst. De fleste kunder ser en forskel allerede efter få dage, mens de efter blot en måneds brug oplever helt overvældende resultater. Med dette naturlige produkt fra MaxMedix™ behøver du ikke at forsøge med aggressive produkter, som alle efterlader din hovedbund svækket. HairNation giver optimal og effektiv behandling, og resultaterne vil helt sikkert være i overensstemmelse med dine forventninger.

*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor variere

Gode råd til anvendelse af MaxMedix™ HairNation

Tag kosttilskuddet 2 gange om dagen. Det anbefales at MaxMedix™ HairNation kapsler indtages i forbindelse med måltider. Tag en om morgenen og en om aftenen, for at opleve de bedste resultater.

HairNation indeholder 60 kapsler. Dette svarer til en måneds behandling, hvilket anbefales som et minimum for at opretholde den nødvendige næring til håret og for at sikre, at det forbliver sundt.

For at opnå de bedste resultater anbefaler vi følgende:

 • Oprethold en sund og afbalanceret livsstil
 • Kosttilskud bør ikke erstatter en afbalanceret og varieret kost og de kan ikke erstatte en sund livsstil.

Naturligt og sikkert

MaxMedix™ HairNation er udelukkende baseret på naturlige ingredienser og har derfor ingen bivirkninger. Vi anbefaler dog altid at du læser ingredienslisten igennem for at undgå allergiske reaktioner.