Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

HairNation Kapsler 60 Kapsler | Hårtabs tabletter

Af: maxmedix™

249 kr.


Se mere

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Lider du af begrænset hårvækst eller endda hårtab og vil gerne gøre noget ved denne lidelse, som for mange ødelægger selvtilliden? Dette nye produkt fra MaxMedix ™ kan gøre en enorm forskel! Dette kosttilskud har allerede hjulpet mange mænd og kvinder i kampen mod hårtab og kan være med til at give dig selvtilliden tilbage.

 • HairNation kan fremme genvækst af sundere og stærkere hår
 • Det virker på et molekylært niveau – permanente resultater
 • Det bidrager til den langsigtede vækst i hårsækkene
 • Udviklet af institut for forskning fra Oxford University
 • Indeholder ingredienser af høj kvalitet, som ikke forårsager nogen form for bivirkninger
 • Kan bruges af mænd og kvinder
 • Bestil i dag og modtag inden 24 timer

Takket være den unikke formel af effektive ingredienser er HairNation blandt de mest effektive behandlinger mod hårtab i verden. Dit hår vil blive synligt sundere med større volumen efter blot et par ugers behandling. Dette er takket være de naturlige ingredienser, der alle er med til effektivt at stimulere væksten i hårsækkene. Gør noget ved dit hårtab i dag og få selvtilliden tilbage.

Læs mere
Type: Kapsler
Indhold: 60 kapsler
Behandlingsvarighed: 30 dage
Dosering: 2 om dagen
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Årsager til hårtab

Hårtab og skaldethed er et fænomen, der primært opstår blandt mænd. I gennemsnit opstår tilstanden hårtab i 20-35 års alderen, men kan i nogle tilfælde begynde endnu senere.

Hovedårsagen til hårtab er et overskud af det mandlige hormon alopeci. Dette er et nedarveligt problem, der ofte går igen i generationer. Hvis din far er skaldet forøger det dermed sandsynlighed for, at du på et tidspunkt også vil opleve hårtab og i sidste ende blive skaldet. Mere præcist fremskynder det mandlige hormon hårenes livscyklus, hvilket i sidste ende får håret til at falde af.

Andre årsager til hårtab kan inkludere permanent stress, ensformig kost, mangel af H- og B6-vitamin. Det er også vigtigt at være opmærksom på, hvilken type af shampoo og balsam du anvender, da for aggressive ingredienser ligeledes kan fremprovokere hårtab.

HairNation fra MaxMedix™ - Effektivt mod hårtab

Der eksisterer mange forskellige typer af behandlinger på markedet, der alle forsøger at bremse hårtab – men få af disse behandlinger er i virkeligheden effektive. Ligesom andre dele af vores krop gennemgår håret en livscyklus, der naturligt svækkes som livet passerer og naturligt medfører et hårtab. Det moderne menneske forsøger at forblive ung og smuk gennem hele livet, og for store forandringer i vores udseende kan betyde en drastisk svækkelse af selvtilliden.

Specialister fra MaxMedix™ har arbejdet på at skabe et naturligt og revolutionerende produkt – HairNation. Den unikke formular baseret på de bedste og mest effektive ingredienser er skabt af de største internationale laboratorier førende på hårtabsområdet. Produktet er skabt det formål at styrke hovedbundens egen modstand, hvilket bremser hårtab og sikrer fremtidig solid og permanent hårvækst.

Ingredienser i MaxMedix™ HairNation

Selen stimulerer effektivt mængden af hår og styrker i dybden, hvilket sikrer vedvarende resultater. Niveauet af det daglige indtag er mellem 35-55 milligram for voksne.

Biotin (Vitamin B8) fremmer produktionen af keratin, hvilket forøger hårets elasticitet. Kemisk er biotin et vandopløseligt vitamin, der tilhører B-gruppen og udfører en vigtig funktion i reproduktionen og fornyelsen af celler, hvilket gør det til en effektiv ingrediens mod hårtab.

Zink fremmer hårvækst ved direkte at styrke hårrødderne. Det daglige behov for zink varierer alt efter køn og alder. Mænd har brug for omkring 10 milligram zink om dagen, mens kvinder har brug for 8.

Blåbær er kendt for sin evne til at styrke immunsystemet, hvilket også fremmer ny hårvækst og bidrager til at øge volumen og mængden af håret.

Naturlig Bambus Ekstrakt har længe været brugt som naturmedicin i Asien, og anvendes ofte i hårprodukter grundet sine forstærkende egenskaber.

Kobber er essentielt for at opnå den korrekte funktionalitet af vores krop. Med et optimalt niveau af kobber kan det være med til at forhindre hårtab og bidrage til kraftigere hårsække og stærkere kulør.

Niacin (vitamin B3) anbefales af specialiserede læger til at fremme hårvækst, fordi netop dette vitamin fremmer blodcirkulationen til hovedbunden, hvilket er centralt for at sikre permanent hårvækst.

Hvordan virker MaxMedix™ HairNation?

HairNation er et kosttilskud, der hjælper med at føre næringsstoffer såsom kalium direkte til hårsækkene. I takt med aldring bliver folliklerne mindre og stopper i nogle tilfælde med at producere hår. Takket være sin nye formel kan HairNation effektivt levere nærende stoffer til håret, hvilket holder det sundt om omfangsrigt.

Hvornår kan jeg se resultater?

Takket være den hurtige virkning fra de aktive ingredienser i MaxMedix™ HairNation, kan du let og hurtigt genvinde den ønskede hårvækst. De fleste kunder ser en forskel allerede efter få dage, mens de efter blot en måneds brug oplever helt overvældende resultater. Med dette naturlige produkt fra MaxMedix™ behøver du ikke at forsøge med aggressive produkter, som alle efterlader din hovedbund svækket. HairNation giver optimal og effektiv behandling, og resultaterne vil helt sikkert være i overensstemmelse med dine forventninger.

*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor variere

Gode råd til anvendelse af MaxMedix™ HairNation

Tag kosttilskuddet 2 gange om dagen. Det anbefales at MaxMedix™ HairNation kapsler indtages i forbindelse med måltider. Tag en om morgenen og en om aftenen, for at opleve de bedste resultater.

HairNation indeholder 60 kapsler. Dette svarer til en måneds behandling, hvilket anbefales som et minimum for at opretholde den nødvendige næring til håret og for at sikre, at det forbliver sundt.

For at opnå de bedste resultater anbefaler vi følgende:

 • Oprethold en sund og afbalanceret livsstil
 • Kosttilskud bør ikke erstatter en afbalanceret og varieret kost og de kan ikke erstatte en sund livsstil.

Naturligt og sikkert

MaxMedix™ HairNation er udelukkende baseret på naturlige ingredienser og har derfor ingen bivirkninger. Vi anbefaler dog altid at du læser ingredienslisten igennem for at undgå allergiske reaktioner.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (94.44% baseret på 18 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * Købte det her produkt til min søn, der led af begrænset hårvækst. Han siger at han hurtigt har kunnet se forskel, så produkter har vist været en succes. Det skal helt sikkert have min anbefaling.
 • * Før-efter billederne taler sit tydelige sprog, når det kommer til effektiviteten af det her produkt. Har langt om længe fået så meget hår tilbage, at jeg ikke længere kan se min hovedbund – og det er allerede efter et par måneder!
 • * Som altid skuffer ShytoBuy mig ikke. Har endnu engang ofret penge på et produkt af ren kvalitet, hvor dens effektive virkning virkelig skinner igennem. Vil klart anbefale både hjemmesiden og produktet!
 • * Det helt rette produkt mod hårtab. Det har virket langt bedre end andre hårtabsprodukter, så jeg er endelig vendt tilbage til mit lækre fyldige hår, som jeg havde for nogle år siden. Tak til MaxMedix for det har fantastiske produkt!
 • * Hvis man vil være sikker på at se resultater, så synes jeg helt sikkert, at det her produkt er værd at prøve. Allerede efter få uger er jeg begyndt at kunne se forskel. Har heller ikke oplevet nogen bivirkninger.
 • * Så fik jeg lige bestilt mit produkt efter at have fået det anbefalet af min læge. Havde læst lidt om det inden jeg foretog mit køb, og det lyder alt sammen meget positivt. Håber det er løsningen!
 • * Meget glad for det her produkt. Høj kvalitet og effektiv virkning. Leveringen var desuden også spot-on, så det har alt i alt været en succes!
 • * Det her produkt har været den perfekte løsning for mig. Der har rigtigt nok allerede efter 1 måned vist sig tydelige resultater, så jeg er super tilfreds!
 • * Hurtig og fejlfri levering samt et godt og effektivt produkt. Prisen er helt okay taget i betragtning af, at der allerede efter 1 måned er sket en del.
 • * Er ganske rigtigt allerede efter et par uger begyndt at få noget af mit hår tilbage. Mit oplevelse med det her produkt har derfor indtil videre været overordentlig positivt. Er spændt på at se resultaterne efter en måned.
 • * Fantastisk produkt til prisen. Ligeledes super hurtig levering uden problemer. Kort sagt meget tilfreds!
 • * Virker også rigtig godt på kvinder, der har brug for mere fylde i håret. Man kan tydeligt mærke kvaliteten i produktet hvilket altid synes at kendetegne ShytoBuy.
 • * Vil helt sikkert vende tilbage til ShytoBuy efter min oplevelse med det her produkt. Det har virkelig styrket min selvtillid, at jeg har fået sat gang i min hårvækst igen, så jeg kan kun takke MaxMedix og ShytoBuy!
 • * Har været i gang med HairNation i et par dage nu, så kan selvfølgelig ikke sige som meget om dets virkning. Dag-til-dag levering var dog fejlfri og har kun både læst og hørt godt om produktet.
 • * Hurtige og effektive resultater. Langt bedre end andre hårtabsprodukter jeg har prøvet.
 • * Hurtig levering og effektivt produkt.
 • * Virker rigtig godt på kvinder også, mit hår har fået mere fylde og volumen og man kan ikke se med hovedbund mere!
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev