emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Hair-Plus

60 Kapsler | Dokumenteret supplement mod hårtab

maxmedix

349 kr.
399 kr.
Du sparer:  50 kr.


Se mere

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Hair-Plus er et revolutionerende nyt produkt mod hårtab og tyndt hår, der benytter nogle af naturens mest kraftfulde ingredienser til at forebygge og bekæmpe hårtab. Hair-Plus fungerer ved at stimulere hårfolliklerne og skabe ny hårvækst. Under behandlingen vil dette også forebygge tyndt hår og hårtab. Denne innovative behandling er egnet til både mænd og kvinder, der lider af alopecia og fungerer ved hjælp af en intensiv effekt på et molekylært niveau, der fremmer stærkere og mere fyldigt hår.

 • Modvirker hårtab efter kun 1 måneds brug
 • Bidrager til en 78% stigning i hårvækst efter kun 3 måneders brug
 • Støtter stærkere og tykkere hår
 • Forlænger hårets livscyklus
 • Genskaber vitalitet i håret
 • Fremmer effekten af tættere hår
 • Hjælper til at modvirke hårtab
 • Spar 15% ved køb til et 3-måneders forløb og få gratis levering

Hair-Plus er baseret på det naturlige ekstrakt af unge ærte-skud (AnaGain™ Nu). Disse indeholder kraftfulde bioaktive egenskaber, der stimulerer vækst og forlænger hårets livscyklus, hvilket styrker vitaliteten. En række af studier 2) viser, at brugen af Hair-Plus genaktiverede 78% af hårfolliklerne for personer med hårtab ved at skabe genvækst på et molekylært niveau i hårets livscyklus.

Læs mere

Hvad er Hair-Plus?

Hver dag finder forskere nye metoder til at bekæmpe adskillige helbredsmæssige problemer. Mibelle Biochemistry har gennem ny reserach opdaget en korrelation mellem unge ærte-skuds regenererende egenskaber og deres evne til at bekæmpe hårtab.

Hvorfor netop ærte-skud? De indeholder en høj koncentration af plantenæringsstoffer i deres kritisk vækstfase og baseret på ny research er denne ingrediens klinisk bevist til at hjælpe mod hårtab. Plantenæringsstoffer hjælper også til at beskytte mod sygdomme, UV-stråling og forurenende stoffer.

Hair-Plus har udnyttet dette revolutionerende biologiske fund til at udvinde den højest mulige mængde af plantenæringsstoffer. De udvundne ingredienser gør det muligt at genaktivere de fejlende hårfollikler med 78%. Det forlænger også hårets vækstperiode ved at udskyde det tidspunkt, hvor håret falder af – den telogene fase.

Resultater fra Bioassay Studier 1)

En Gen-ekspressionsanalyse blev udført på blottede hårrødder i en 2 ugers behandling med 2% AnaGain™ Nu. Resultaterne fra studiet viste en opregulering af Noggin (NOG) på 56% og FGF-7 med 85%. Disse resultater påviser, at AnaGain™ Nu er i stand til at stimulere dermale papiller til at fremkalde ny hårvækst.

Resultater fra Bioassay Studier

Resultater fra Kliniske Studier

Resultater fra Kliniske Studier 2)

Effekten fra AnaGain™ Nu mod hårtab er blevet evalueret af et testpanel bestående af 21 frivillige, der lider er mildt til moderat hårtab. 100mg af AnaGain™ Nu blev indtaget på daglig basis af de frivillige i en periode på 2 måneder. Mængden af tabte hår blev evalueret over en periode på 3 dage – i starten af studiet, efter 1 måned og efter 2 måneder.

 • AnaGain™ Nu viste statistisk set en signifikant reduktion af tabte hår efter 1 måned (-34%) og efter 2 måneder (-37%)
 • Synligt forbedret hårtæthed
 • De frivillige bemærkede reduktionen af tabte hår og ønskede at fortsætte behandlingen

Supplementet Hair-Plus er særligt egnet til kvinder med tyndt hår og mænd, der lider af hårtab. Det fungerer både som en fremragende vækst-stimulator og stabiliserer samtidig hovedbunden som følge af sine positive egenskaber på den fysiologiske balance.

Dens innovative kombination af ingredienser og den nye tilgang mod bekæmpelsen af hårtab, har sikret Hair-Plus modtagelsen af Beyond Beauty award for årets mest avancerede ingrediens.

Hvordan virker Hair-Plus?

Supplementet Hair-Plus er blevet designet med en innovativ teknologi baseret på DNA mikroarray. Hair-Plus stimulerer specifikke signal-molekyler fundet i de dermale papiller. De selvsamme molekyler er essentielle for genaktiveringen af hårvækst i de frafaldne hårfollikler. I denne proces spiller 2 ingredienser især en stor rolle:

 • NOG: et protein, der hjælper til at forlænge hårets vækstfase (anagen), så tidspunktet, hvor håret tabes udskydes (telogen). NOG er et protein kendt for sin evne til at udvikle kroppens væv (muskler, knogler, hår).
 • FGF7: en type 7 fibroblast-vækstfaktor, der stimulerer cellulær livsforlængelse og differentieringen af keratinocytter og endotelceller.

Hair-Plus optimerer og styrker i særlig grad effekten af NOG og FGF7 i dermale papil-celler. Dette sikrer genskabelsen og væksten af nye hårrødder. Udover at begrænse hårtabet, gør Hair-Plus det også muligt at give større volumen og sundere hår. Det forlænger samtidig hårets livscyklus, så tynde områder gradvist udfyldes på naturlig vis. De næringsmæssige egenskaber hjælper til at fremme hårvækst i et sundt miljø. Hårfibrene vil opleves som sundere og mere fast, da de opnår forstærket keratin, der beskytter dem fra eksterne faktorer, såsom UV-stråling fra solen.

Hvordan bruger jeg Hair-Plus?

Tag 2 kapsler om dagen (100mg). Kunder har oplevet ændringer efter 1 måneds anbefalet brug. Hair-Plus anbefaler, at du tager supplementet i minimum 3 måneder for at se de optimale resultater.

Ingredienser

Bambusekstrakt (bambusa arundinacea, 75% silica)
Indeholder regenererende egenskaber, der opnår sin effektivitet gennem indtaget af mineraler. Med sit høje indhold af silicium, styrker det hårfibrene og giver volumen til håret, mens det plejes, så det ikke bliver tørt og kruset.
AnaGain™ Nu (Organiske ærte-skud i vækstfasen)
Reducerer hårtab ved at genaktivere hvilende dermale papil-celler. Genaktivering af disse fører til, at roden af hårfolliklen begynder at gro samtidig med at hårets sundhed fremmes og mængden af tabte hår reduceres.
Zinkoxid
Indeholder naturlige antibakterielle egenskaber og beskytter hårfibre ved at fungere som et filter mod UV-stråling. UV-stråler skader hårfolliklerne og hårrødderne, når de eksponeres for meget. Det er essentielt at beskytte mod de mest bassale årsager til hårtab. Ingrediensen indeholder også fugtgivende egenskaber til at fremme hovedbundens sundhed.
Kobbergluconat
Dens høje absorberingsrate forsinker hårtabet og fremmer pigmentering, hvilket hjælper til at forebygge hvidt og gråt hår. Ingrediensen støtter også hårets essentielle næring og hjælper til at opnå deres fulde potentiale, så hver hårfollikel vækster så meget som muligt og gennemgår den fulde livscyklus.
D-biotin
D-bioin (mere almindelig kendt som vitamin B8) er det eneste bio-tilgængelige vitamin. Det er nødvendigt for cellevækst og produktionen af aminosyrer. Det anbefales til at styrke håret og er af håreksperter anerkendt for sin effektivitet og naturlighed.

Naturligt og sikkert

Hair-Plus er et 100% naturligt hårtabssupplement med ingen kendte bivirkninger. Som ved ethvert naturligt kosttilskud anbefales det at læse ingredienslisten igennem før brug for at forebygge allergiske reaktioner. Hvis du stadig er usikker, kontakt din lokale læge. Følg altid den anbefalede dosis.

1) Skin Test Institute - 8 ugers studie. Se her

2) Mibelle Biochemistry - AnaGain™ Nu studie. Se her