emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Hair-Plus

60 Kapsler | Naturens svar på hårvækst
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Hår er en utrolig vigtig del af vores udseende - og det kan man se på de endeløse rækker af hårprodukter der findes! Så når vi føler os utilfredse med hvad vi ser i spejlet, på grund af hårtab eller tyndt hår, kan det være meget let at miste selvtilliden og føle sig usikker. For at hjælpe dig med at tage et positivt skridt fremad i behandlingen af håret, har de designet de revolutionerende Hair-Plus kapsler.

 • Ideelt til svagt og tyndt hår og hårtab mænd
 • Baseret på banebrydende forskning
 • Innovativ AnaGain™ og bambusekstrakt
 • Beriget med biotin, kobber og zink
 • Med DNA microarray-teknologi
 • Vegetarisk og glutenfri

Bekymrende tyndt hår

Der er ingen tvivl om at tykt hår er et vigtigt tegn på ungdom, vitalitet, sundhed og skønhed - men der er også ingen tvivl om, at nogle af os kæmper for at bevare dette udseende. Forskellige faktorer kan spille en rolle, som ofte er forskellige på tværs af kønnene. Mænd døjer ofte med skaldethed, mens elv kvinder kan også kæmpe med dette. De er dog mere tilbøjelige til at lide hårtab på grund af medicinske tilstande, såsom hypothyroidisme, medicin såsom P-piller, eller stress på grund af fysiologiske og følelsesmæssige årsager. Disse faktorer er også tilbøjelige til at interagere og forstærke hinanden. Hvad der forener mænd og kvinder i denne forbindelse er dog en tydelig indvirkning på selvværd og individuel lykke. Det er derfor nødvendigt, at en potentiel behandling blev fundet.

Fantastiske AnaGain™

Denne utrolige ingrediens er det nyeste inden for tyndt hår, og har taget verden med storm! Disse utrolige planter med et højt næringsstof beskytter fra sygdomme, UV-stråler og forurenende stoffer. Forskere har også undersøgt denne ingrediens for at se, om det kan gavne vores egen krop - og de det var besværet værd!

Hvis man kigger på forskningen, har testpersoner testet to måneders behandling med tre målingssessioner og har talt det tabte hår hver dag. På hvert punkt viste det gennemsnitlige hårtab en betydelig reduktion af tabt hår med et gennemsnit på -34% efter en måned og -37% efter to. Derudover mistede 86% af personer mindre hår hver dag, og 76% ønskede at fortsætte med at bruge produktet. Med AnaGain™ kan du virkelig nyder fordelene af markedets førende forskning!

Det strålende bambusekstrakt

Denne plante er så ikonisk, at det er genkendeligt rundt om i verden - det er ikke kun for pandaer, men det er en uerstattelig bestanddel af kinesisk kultur og tradition. Det er en af de hurtigst voksende planter i verden, og visse arter holder en verdensrekord for at vokse 91 cm på bare en dag! Derudover er det meget slidstærk og fleksibelt. Disse utrolige egenskaber skyldes en komponent, en oxiderede form af silicium, silica. Dette element er fundet på tværs af hele spektret af det naturlige liv, herunder i vores egne kroppe! Videnskabelige undersøgelser til silicium linker det til fordele med hensyn til behandling af hårtab.

Hair-Plus Formularen

At kombinere de hårelskende træk af bambusekstrakt og AnaGain™ var ikke nok for Maxmedix - de var besluttede på at levere de kraftfulde hår-genopfriskende midler! Både zink og Biotin eller Vitamin B7 anses for at være essentielle mikronæringsstoffer, der interagere med mange enzymer i vores kroppe. Begge er forstået at spille en rolle med hensyn til sundt hår. For et ekstra boost er kobber højt respekteret for sine beskyttende egenskaber og kendt for at bidrage til normalt hårpigmentering. Sammen har disse fem faktorer til formale at genoplive dit mål. Du kan virkelig ikke håbe på en mere perfekt afbalanceret tilgang til dine hårbekymringer!

Komplet liste over ingredienser

Aktiv: Bambusekstrakt (75% Silica), AnaGain™ (økologiske ærter, asparges), zinkoxid, kobber gluconat, D-Biotin. Kapsel: HPMC. Fyldemiddel: Rismel. Antiklumpningsmidler (magnesiumstearat, siliciumdioxid).

Sådan bruges Hair-Plus

For at få de bemærkelsesværdige fordele ved de fem aktive faktorer i Hair-Plus, ska du tage to kapsler omkring samme tid hver dag med et helt glas vand. For maksimal nydelse anbefaler vi, at du bruger det løbende, kontinuerligt og investerer i lang tids brug. Du skal have tålmodighed, da et boost til dit hår vil tage tid.

Ekstra Info

Hver produkt fra maxmedix er lavet med et ultimativt fokus på at levere et kraftfuldt kosttilskud. Dog skal du være omhyggelig med at kontrollere de fulde ingredienser i tilfælde af eventuelle personlige allergener. Hvis du er på medicin eller under lægeligt tilsyn, eller du er gravid eller ammer, bedes du konsultere din læge brug.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk Trustpilot Reviews5

100% baseret på 7 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Har fået tykkere hår efter et stykke tid. Vil bestemt købe dem igen

  O Olivia small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Mit hår ser bedre ud, håber dog på mere fra dette

  H Harry small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Hvad kan jeg sige? Mit hår var utrolig tyndt, men de her kapsler har hjulpet. Normalt hader jeg piller og kapsler, men de her har været nemme at sluge

  L Lærke small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Mit hår ser så meget bedre ud, siden jeg startede med at bruge den!

  S Stan small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Mit hår vokser helt sikkert mere

  I Ian small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Mit hår ser meget bedre ud efter brug af dette

  D David small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Ingen anmærkninger, varen kom to dage efter.

  PH Pelle H trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

*Resultater kan variere fra person til person