Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Trichoceutical¨ Dry Shampoo 102ml | Tørshampoo til tyndt hår

Af: HAIRGENESIS®

239 kr.


Se mere

Hairgenesis Trichoceutical Dry Shampoo leverer en yderst stærk naturlig formel, som sigter mod at hæmme hårtab og udtynding hos kvinder og mænd. Var du klar over, at selv om synlige virkninger fremstår forskellige hos kvinder og mænd, er faktorerne, som medvirker til hårudtynding eller hårtab, de samme? Hairgenesis Trichoceutical Dry Shampoo er baseret på en særligt avanceret formel, som ved hjælp af ny revolutionerende teknologi sigter mod at reducere den naturlige skade på hårsækkene, en vigtig grund til hårtab, der hjælper dig til at holde dit fulde hår!

 • Prøver at hæmme problemer med hårtab og stimulere ny hårvækst!
 • Blanding af 100% naturlige ingredienser
 • Indeholder DHT-blokere
 • Nærer og fugter hovedbunden!

Det er almindeligt kendt, at skaldethed er et stort problem blandt mænd, men få mennesker indser, at kvinder kan lide mindst lige så meget af dette problem. Mere end halvdelen af den danske befolkning vil lide af hårtab på et tidspunkt i løbet af deres liv. Denne tørshampoo er skabt for at forsøge at bekæmpe hårtab!

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Hairgenesis Dry Shampoo?

Hairgenesis Trichoceutical Dry Shampoo er en fantastisk og effektiv ny tør shampoo, der er baseret på Hairgenesis' nyeste teknologi og forskning i hårtab. Produktet kan hjælpe til at få sundere hår. State-of-the-art leveringssystemer gør det muligt for hårsække bedre at absorbere formlen. Hairgenesis Trichoceutical Dry Shampoo prøver at bekæmpe hårtab og hårudtynding såvel som kvindeligt hårtab. Ud over dette er det også glimrende at vaske dit hår uden vand, så det føles og ser så frisk ud, som om du lige havde vasket det.

Hvordan vil produktet hjælpe mig?

Er de bevidst om, at over 65% af alle mænd vil blive påvirket af mandlig skaldethed? Mere end 50% af kvinder over 65 år lider også af skaldethed. Selvom det er almindeligt, prøver mange mennesker at forsøge at skjule det. Efter mange års forskning har Hairgenesis formuleret en avanceret tørshampoo designet til at stimulere ny hårvækst. Så hvorfor forsøge at skjule det, når du kan bekæmpe det? Hairgenesis Trichoceutical Dry Shampoo har vist at være mere effektiv end rivaliserende mærker i overvældende vellykkede forsøg.

Hvordan virker HairGenesis Trichoceutical Dry Shampoo?

Denne tørshampoo bruger nye udviklinger til at levere den terapeutiske formel direkte til hårsækkene og hjælpe med at forhindre hårtab. Betændelse af hårsækkene har vist sig at være en primær årsag til starten og fremgangen af hårtab. Hairgenesis-produkter sigter mod at hæmme betændelsen.

Hvordan benytter jeg HairGenesis Trichoceutical Dry Shampoo?

Selv om tør shampoo er ret ligetil at bruge, vidste du så, at mange mennesker ikke bruger det på en måde, som sikrer, at du opnår alle fordelene? Folk sprøjter det ofte i håret og børster det herefter ud. Dette kan være dårligt for din hovedbund og kan reducere effektiviteten af Hairgenesis-formlen. Følgende tips hjælper med at reducere opbygningen af hovedbunden og øge effektiviteten af dens brug.

 • Start med at sprøjte tørshampooen i din skilning. Dette bør kun tage et par sekunder, mere end dette vil føre til opbygning af hovedbunden.
 • Separér dit hår i sektioner og sprøjt hele vejen rundt, så der er en jævn deponering af tør shampoo over dit hår.
 • Tag sektioner parallelt med din afskærmning, 3 til 5 centimeter i størrelse, og løft dem over for at udsætte rødderne og spray dem. Formålet med dette er at sprøjte alle dine rødder.
 • Brug dine hænder til at blande tør shampoo gennem dit hår og ryste dit hår ud.
 • Børst til sidst dit hår ud for at fjerne den resterende tørshampoo og nye et hår, der føles friskt. Ingredienser

Denne tørshampoo indeholder en avanceret formel, der består af specifikke mængder af forskellige naturlige ingredienser, som, ved kombinering, forsøger at genaktive ny hårvækst. Hairgenesis unikke formel af naturlige ingredienser er, hvad placerer det så langt foran konkurrenterne! Følgende er nogle af de mest vigtige aktive ingredienser:

Isopropyl alkohol, mere almindeligt kendt som gnidningsalkohol, er en almindelig ingrediens i hårplejeprodukter af forskellige årsager. I Hairgenesis Trichoceutical Dry Shampoo besidder den store fordele i at øge absorptionen af andre stoffer i hårsækkene selv.

Citrongræsolie er afledt af citrongræsplanten, der findes i Asien, Afrika, Australien og tropiske øer. Citrongræs er et naturligt stof, der kan hjælpe med at reducere inflammation og derfor kan fremme hårvækst.

Hyaluronsyre, natlysolie, afrikansk barkekstrakt, lysin og vitamin D3 er andre naturlige aktive bestanddele, der kan medvirke til at forebygge hårtab og fremme tykkere hårvækst.

Nedenfor ses den fulde blanding af naturlige ingredienser indeholdt i produktet:

Vand, isopropylalkohol, Sodium Laureth Sulfate, Panthenol, bergamot olie, citrongræsolie, hyaluronsyre, LSESr, natlysolie, Lecithin, Polysorbat 60, dimethylisosorbid, beta-cyclodextrin, afrikansk bark ekstrakt, afrikansk stjernegræs ekstrakt, grøn te ekstrakt, PEG 16 Macadamia glycerider, lysin, carnitin, thioctsyre, vitamin D3, Polysorbat 20, Phenoxyethanol, Caprylyl glycol, sorbinsyre, Fragrance, FDC Yellow#6.

Videnskabelig undersøgelse

Forskere fokuserer på hårtab som et stort studieområde, da det er så udbredt, og der er så stort opkald til behandlingsmuligheder. En sådan undersøgelse har hjulpet os med at forstå, at betændelse i hårsækkene er meget farligt for hårtab. Hairgenesis Trichoceutical Dry Shampoo indeholder denne nye viden og indeholder naturlige ingredienser, som tilsammen har til formål at forsøge at bekæmpe denne inflammation.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev