Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Hårfjerning

Uønsket kropsbehåring eller indgroet hår kan være et ubehageligt, irriterende og endda grimt udseende problem at slås med. Indgroede hår er ofte forårsaget af hårfjernelse eller barbering af uønsket kropsbehåring, og kan derfor ramme både mænd og kvinder. Uønsket kropsbehåring således noget du skal sørge for at fjerne på sikker og bedste vis, for at sikre at din hud forbliver blød og glat, og at du ikke oplever andre problemer efterfølgende. Kom den uønskede hårvækst til livs med vores sortiment af produkter til hårfjerning mod kropsbehåring. Gå på opdagelse, få gode råd med på vejen og oplev selv glæden ved at slippe af med dette hår og i stedet have glat og blød hud.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

For mange, er en glat og flot hud nøglen til et perfekt udseende. Mange tyr til hud-skadende skrabere eller dyre ture til saloner, for at løse deres udfordriner. Der er dog et evigt voksende antal af alternativer som gør det muligt for dig at finde den rette behandling for netop dig, din livsstil og dine behov. Gør dit useende glat med et produkt til permanent hårfjerning. Hvad end det er hårfjerning i ansigtet eller på kroppen, kan man bruge creme eller laser til hårfjerning, og mange andre muligheder som også er tilgængelige til både mænd og kvinder.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.