emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Harrogate Sæbe med Svovl

100g Sæbe | Rensende sæbe med mineralsk kildevand

Harrogate

79 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
Vores side er e-mærket, så du kan handle trygt her hos os.

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

2 års produktgaranti
Køb produktet her på WeightWorld.dk med ro i sindet.

Denne originale sæbe fra Harrogate er Storbritanniens mest populære svovlsæbe. Den er formuleret på en skånsom måde for at hjælpe med at holde huden sund. Sæben indeholder eksklusivt svovl og kildevand fra Harrogates mineralkilder og derfor kan denne førsteklasses sæbe hjælpe med at rengøre, rense og beskytte alle hudtyper og kan tilmed bruges på sensitiv hud.

 • Indeholder aktivt svovl og kildevand fra Harrogate Spa
 • Beriget med gavnligt E-vitamin
 • Hjælper til med at rense og rengøre huden
 • Velegnet til alle hudtyper
 • Ideel til hyppig og daglig brug
 • Ikke testet på dyr

På grund af de naturlige ingredienser er Harrogate Svovlsæbe en innovativ kombination af hudpleje og skønhedspleje. Harrogates mineralkilder har været kendte i mange år for deres berømte spa-behandlinger og nu kan du få den samme spa-følelse i dit eget hjem med Svovlsæben fra Harrogate. Din hud fortjener det bedste så hvorfor ikke tage vare på den med med naturlig luksus.

Læs mere

Harrogates berømte ´Engelske Spa´

Mineralkilderne i landsbyen Harrogate i North Yorkshire blev opdaget helt tibage i 1571 af ikke mindre end Dronnings Elisabeths huslæge og byen blev hernæst døbt ´Den engelske Spa´. Dette navn fik byen fordi kilderne indeholdt en række gavnlige mineraler, herunder svovl, jern og salt, som førte til at velhavende besøgende fra hele verden flokkedes til byen for at prøve de ekslusvie spa-behandlinger i de mineralholdige kilder.

Svovl i hudpleje

Svovl er et essentielt mineral som er til stede og nødvendigt for alle celler i kroppen, specielt i hår, hud og negle. En af svovls vigtigste roller i kroppen er at hjælpe med produktionen af kollagen, proteinet som hjælper med at opbygge celler og holde dem sunde. Kollagen er specielt vigtigt for huden da det hjælper den med at holde den stærk og glat. På grund af disse egenskaber har svovl fået tilnavnet ´naturens skønhedsmineral´ og er blevet en populær ingrediens i naturlige hudplejeprodukter; med svovlprodukter fra spa-byen Harrogate hørende til den eksklusive del af produktspektret.

Den originale Harrogate svovlsæbe

Som Storbritanniens førende svovlsæbe er den originale Harrogate Svovlsæbe blevet formuleret så den på en mild måde plejer huden. Den er mere end en almindelig dagligdags sæbe; Harrogates Svovlsæbe er blevet lavet ud fra håndtappet kildevand fra Harrogate Spa som dernæst er blevet beriget med ekstra E-vitamin. Dette skaber en eksklusiv svovlsæbe som kan bruges dagligt til alle hudtyper, inklusiv sensitiv hud. Takket være sæbens gavnlige ingredienser har sæben mange anvendelsesmuligheder; den kan afhjælpe tør og irriteret hud, den kan rense og rengøre og den kan bruges som en luksuriøs og velduftende badesæbe.

Fuld ingrediensliste:

Natriumsalte af talg, Natriumsalte af palmekerneolie, Aqua (Vand), Svovl, Parfume (Duft), Glycerin, Natriumchlorid, Tocopherylacetat (Vitamin E) Linalool, Butylphenolmethylpropional, Hexylcinnamal, Benzyl Alkohol, Geranial, Tetranatrium EDTA, Tetranatrium Etidronat, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexencarboxaldehyd, Citronellal, Farver: CI 77891 (Titaniumdioxid), CI 47005 D & C Gul No.l0).

Brugsanvisning

Harrogate Svovlsæbe er lavet af højkvalitetssvovl og kildevand som gør at den er mild nok til at kunne bruges dagligt eller som ønsket på alle hudtyper. Sæben påføres våd hud og masseres ind I huden for at skabe et skum. For at få mest ud af sæben anbefaler vi at lade skummet sidde på huden et par minutter før der skylles med vand. Efter brug duppes huden tør med et rent håndklæde.

Da sæben består af naturlige ingredienser er der ingen kendte bivirkninger. Som med alle andre hudplejeprodukter foreslår vi at du læser ingredienslisten for at checke om den indeholder nogle af dine personlige allergener. Sæben er kun beregnet til udvendig brug og kontakt med øjne og mund bør undgås. Hvis sæben skulle komme ind I øjnene, skyl da med rigeligt rent vand.