Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Sulphur Cream 25g Svovlcreme til problemhud

Af: Harrogate

119 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Denne creme fra Harrogate er kraftfuld formulering baseret på aktiv svovl. Harrogate Sulphur Cream er formuleret til at beskytte og reparere inflammatorisk hud og er særlig egnet til hudinfektioner såsom svær akne, rosacea, eksem.

 • Indeholder svovl og kildevand fra Harrogate Spa
 • Ph værdi er balanceret for at bidrage til en sund hud
 • Ideel til problemhud herunder akne, rødme, udslæt og kløe
 • Indeholder vitamin E og Shea Smør for at beskytte og fugte huden
 • Hjælper med at lindre/fjerne kløe, rødme og irritation
 • Beriget med Rosewood essentiel olie
 • Til særligt tør, ru eller revnede problemområder
 • Ingen kultjære eller steroider
 • Ikke testet på dyr
 • Kan bruges af hele familien og af alle hudtyper
Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvorfor essentiel olie fra Rosewood? Det har en krydret, blomstret og sød duft (Det bliver ofte brugt som en deodorant, og i denne formel hjælper den med at udbalancere lugten af Svovl). Det er kendt for at have antibakterielle egenskaber og for at hjælpe med at forebygge sår og revner, hvilket ellers ofte ses på problematisk hud.

Anvendelse

Efter et bad, tør dig grundigt og påfør cremen på de ønskede områder.

Svovl og sundhed

Vi har alle svovl i kroppen, og har brug for dette. svovl er et mineral som findes i hver celle i menneskekroppen, med størst koncentration i hår, hud og negle. Det er et vitalt mineral, som alle har brug for. De første tegn på manglende svovl er tør hud og skrøbeligt hår og negle. Andre symptomer kan være ømme led og muskler, diabetes, hovedpiner, allergier og træthed.

Svovl og hud

Dermatologer har arbejdet længe og hårdt på at finde forskellige måder at passe på problemhud. Under disse undersøgelser fandt de ud af at svovl, som er et naturligt mineral, kan hjælpe. Svovl er et keratolytisk middel, der hjælper med at fjerne døde hudceller. Disse celler kan ofte drages til ansvar når det kommer til at blokere porer, og gør det muligt for bakterier at gro.

Visse komponenter i svovl, såsom sulfonamider, menes at stoppe væksten af bakterier, ved at begrænse de syrer der er nødvendige for deres overlevelse. Hyppig rensning med et svovl-baseret middel kan hjælpe med at mindske symptomerne af kløe, irritation og rødme. Svovl er også kendt som naturens skønhedsmineral, da det spiller en rolle i produktionen af kollagen, et protein som hjælper med at holde huden elastisk og sund. Derudover gør kollagenproduktionen også huden struktureret stærkere og bedre stillet når den skal overkomme tørhed.

Svovlens brede udvalg af gode kvaliteter inkluderer at det er hjælpsomt når man skal behandle og afhjælpe hudproblemer som udslæt, psoriasis, eksem, akne og meget mere.

Ingredienser

Aqua (Vand), Cetearyl Alcohol, Sodium Lauryl Sulfat, Isopropyl Myristate, Cetyl Alcohol. Kamfer. Sulphur, Glycine Soja (Sojabønne Olie), Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea Smør), Cetyl Esters, Maris Sal. Rosa Centifolia. Triethanolamine, Alcohol. Urea, Sodium PCA, Sodium Benzoate, Aniba Rosaeodora (Duft) (Essentiel Rosewood Olie), Tocopherol Acetate (Vitamin E), Phenoxyethanol. Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Allantoin, Boric Acid.


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev