Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Hemapro Combo (Cream and Capsules) Hæmoride creme + tabletter

449 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Hemapro ™ hæmoride behandling bekæmper og fjerner hæmorider hurtigt. Hemapro ™ er lavet af naturlige ingredienser, som har været anvendt i årevis, til at lindre de smertefulde symptomer forårsaget af hæmorider. Hemapro ™ kan også anvendes som hæmorideforbyggende, netop for at sikre sig at problemet og smerten ikke gentages. HemaPro ™ 2-i-1 er en dobbeltvirkende behandling, som både består af en creme til at smøre til udvortes brug samt slugevenlige kapsler til indvortes behandling. Bliv hæmoride fri hurtigere end med noget andet produkt på markedet.

 • Lindrer smerter og ubehag af hæmorider
 • EU certificeret og godkendt
 • Øjeblikkelig smertelindring
 • Indeholder kun naturlige ingredienser
 • Behandling til både indvortes og udvortes brug
 • Kombination af creme og slugevenlige kapsler
 • Dokumenteret virkning

Det store antal tilbagevendende kunder vidner om effektiviteten af Hemapro ™ hæmoride behandling. En pakke Hemapro indeholder 60 kapsler og en 60ml salve creme. Du bør tage 2 kapsler dagligt helst efter et måltid. Påfør salven direkte på det berørte område. Du bør først rense området med lunkent vand og lade det blive helt tørt før påsmørring. Påfør 2 cm omkring anus 2-6 gange om dagen.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er HemaPro og hvordan kan det hjælpe mig?

Over halvdelen af alle danskere over 50 år har hæmorider, men det er noget som kan ramme alle. De kan betegnes som en slags åreknuder, som sidder ved endetarmsåbningen og kan være utrolig generende og smertefuld. De typiske symptomer på hæmoride er de smertefulde toiletbesøg, blødninger, svie og kløen fra anus.

Denne hæmoride behandling kan hjælpe dig med at lindre de typiske symptomer, som ses ved hæmorider. behandlingen består af to behandlingsformer, for at komme hæmoriderne så effektivt som muligt til livs. Den ene del af HemaPro hæmoride behandling er en creme med antiinflammatoriske ingredienser, som lindrer smerter og nedsætter hævelse forårsaget af hæmorider. Cremen retter sig mod det beskadigede væv rundt om anus. Anden del af HemaPro hæmoride behandlingen er synkevenlige kapsler, som hjælper til at genoprette regelmæssigheden af din afføring og stopper de blødninger som hæmorider ofte kan forårsage. Samtidig forhindrer de dine anal vener i at blive sat under pres, hvilket ofte er årsagen til hæmorider. HemaPro kapslerne indeholder en blanding af naturlige ingredienser, som har været brugt i årevis for deres positive effekt på fordøjelsessystemet. Ingredienserne omfatter bl.a. psyllum (frø skaller) som giver afføringen en regelmæssig konsistens, samt Cascara Sagrada der behandler forstoppelse og Aloe Vera som er kendt for sin smertestillende effekt.

Er der nogle bivirkninger ved HemaPro?

Nej, da HemaPro hæmoride behandling er et naturprodukt, er der ingen registrerede bivirkninger. Du bør dog altid læse ingredienserne igennem før brug for at sikre dig at du ikke er allergisk overfor nogle af dem. Ligeledes bør du afprøve cremen på et neutralt hudområde før brug, for at teste at du ikke er overfølsom overfor produktet. Er du gravid, ammer eller tager anden form for medicin, bør du altid konsultere din læge før du begynder på en hæmoride behandling eller andre kosttilskud.

Hvordan bruger jeg det?

Piller: Du får 60 piller til én måneds forbrug. Dvs. du skal tage 2 piller per dag sammen med et glas vand og helst efter et måltid.

Creme: Vask området med lunkent vand og tør efter. Påfør ca. 2 cm creme udvendigt på det ramte område. Husk at vaske hænderne grundigt både før og efter brug. Du kan påføre cremen op til 6 gange dagligt. Behandlingstiden vil variere i forhold til sværheden af infektionen hos hver enkelt.

Hvornår kan jeg opleve resultat med Hemapro?

Behandlingens varighed varierer fra person til person. Denne behandlingsform afhænger af flere forskellige faktorer, herunder startsudgangspunktet for hæmoriden og kroppens optagelse af produktet. De fleste kunder oplever en smertelindring samme dag som behandlingen påbegyndes. Vi anbefaler at du fortsætter behandlingen indtil hæmoriden er forsvundet.

Hvad indeholder HemaPro?

Ved hjælp af sine naturlige ingredienser, beroliger HemaPro cremen smerter og reducerer hævelse af dine eksisterende hæmorider. Cremen indeholder Aloe Barbadensis ekstrakt, som er blevet brugt i årtier til at lindre forbrændinger. Dette lindrer den brændende fornemmelse man kan få i forbindelse med hæmorider almindeligvis. Den indeholder også rosmarin blad olie, som har stærke smertelindrende egenskaber og virker beroligende på irriteret hud.

HemaPro kapslerne indeholder: psyllium (frø skaller), cascara sagrada (skræl), Juglans regia, guargummi, hvedegræs, Lactobacillus acidophilus, pektin, havreklid, risklid (fiber), gyldensegl (rod), aloe vera (blad), marshmallow (rod), glat elm (bark), byg malt (fiber) og L-arginin y Bioperine.

HemaPro hæmoride creme indeholder: renset vand, Hamamelis virginiana (troldnød) ekstrakt, aloe barbadensis ekstrakt, capryl / caprinsyre / coco glycerider, Helianthus annuus (solsikke) ekstrakt, hydrogeneret vindruekerneolie, Sargassum vulgare ekstrakt, Lavandula angustifolia (lavendel) blomster ekstrakt, cetearyl alkohol, Rosmarinus officinalis (rosmarin) blade olie, Arnica montana, PEG-60 sorbitan-stearat, stearinsyre, krysantemum morifolium blomster ekstrakt, Chamomilla recutita (Matricaria) blomst olie, natrium-caproyl lactylat, sorbitanstearat, PEG-100 stearat, tocopherylacetat, panthenol, bisabolol, allantoin, carbomer, triethanolamin, menthol, dinatrium, kalium methylparaben og propylparaben.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (91.43% baseret på 21 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.69% baseret på 960 )

 • * Jeg har op til 3 gange købt produktet hemapro og produktet har virkede super
 • * lindrer hurtigt og effektivt
 • * effektivt produkt, og så er det super god pris her på ShytoBuy
 • * Har prøvet uendeligt mange behandlinger mod hæmorider, og kan ganske enkelt sige, at hæmapro er den bedste behandling!
 • * fik hemapro anbefalet af familien, og må indrømme det har lindret utroligt meget
 • * virkelig dejligt at kunne bestille sådan noget på nettet.. vil hade at tage til lægen med sådan noget
 • * lækkert produkt - især pillerne, er ikke så glad for creme.. deroppe.. men hurtig og diskret levering. det er top
 • * verdensklasse, intet mindre!
 • * det lindrer rigtig godt, og tror især cremen er god!
 • * hvor blev jeg lettet da jeg fandt ud af at man kunne købe hemapro på nettet i danmark.. kan simpelthen slet ikke tage til lægen med sådan noget, og hemapro er ellers det bedste jeg har fundet og fået anbefalet af lægen
 • * produktet virker som det skal. Mine smerter forsvandt stort set med det samme.
 • * Jeg har købt det tre gange nu. leveringen er dog lidt langsom med den gratis fragt
 • * Hurtig levering og godt produkt.
 • * Et af de bedste produkter jeg har brugt til dato. Virker lindrende hurtig
 • * Det har hjulpet på min mor, mindre smerter, mindre hæmoride, hun er bare glad:)
 • * Jeg havde længe haft problemer med hæmorider, uden at gøre noget ved problemet. Jeg er fortrudt at jeg ikke gik i gang med behandling noget før. Lindringen kom i samme øjeblik
 • * Jeg har brugt det i et stykke tid nu og synes at det virker rigtig godt. det kan jeg varmt anbefale.
 • * Effektiv behandling og hurtig levering. 5 stjerner herfra!
 • * Jeg ved p.t. ikke hvorledes piller og salve virker på den lange bane, da jeg kun har brugt produktet i 7 dage.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev