emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Hemapro

60 Kapsler | Tabletter mod hæmorider

HemaPRO

299 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Hemapro™ kapsler er et funktionelt produkt som er kendt for sin effektive forebyggelse mod hæmorider. Disse kapsler mod hæmorider er fremstillet af 100% naturlige ingredienser og indeholder urteekstrakter som er bevist til at have en forebyggende virkning på specielt interne hæmorider, og produktets pålidelighed sikrer at du kan stoppe dine hæmorider, inden de stopper dig!

 • Forebygger forekomsten af hæmorider
 • Hemapro™ kapsler reducerer hævelsen og lindre din smerte
 • Den forebyggende effekt går ind og eliminerer blødningen fra hæmorider
 • Du undgår de hormonforstyrrende lidelser
 • Udviklet specielt til at forebygge symptomer og gener ved hæmorider
 • Produktet er udviklet og indeholder 100% naturlige og sikre ingredienser og er samtidig det eneste registrerede ernæringstilskud på markedet
 • Forbedre din livskvalitet
 • Uden bivirkninger og påvirker ikke anden medicin

Hemapro™ kapsler er en oral formular som fungerer hurtigt og effektivt mod de første tegn på interne hæmorider, som andre produkter på markedet har svært ved at bekæmpe. Disse kapsler mod hæmorider er rig på urteekstrakter af højeste kvalitet og produktet er bevist til at være et af markedets bedste alternativer når det kommer til forebyggelse af hæmorider. Produktet går effektivt ind og fremmer kroppens naturlige healings proces af det beskadiget væv.

Læs mere

Hvad er Hemapro™ kapsler?

Disse kapsler er en revolutionerende formular mod hæmorider og er en naturlig blanding af naturlige urteekstrakter, som er kendt for sin positive forebyggende effekt mod hæmorider. Hemapro™ kapsler er anbefalet af eksperter og er samtidig et registreret ernæringstilskud. Disse kapsler mod hæmorider indtages let og bekvemt , sammen med et glas vand, så du ikke behøver at bekymre dig om mulige smerter og udbredelse af hæmorider. Vores kapsler fungerer hurtigt og effektivt mod hæmorider, og du bør indtage disse, så snart du oplever de første tegn på hæmorider. Disse kapsler mod hæmorider indeholder 60 kapsler, og du skal tage 2 kapsler om dagen, og en pakke holder derfor til en måneds forbrug. Se vores udvalg af hæmoride produkter her.

Hvordan fungerer Hemapro™ kapsler?

Hemapro™ kapsler går ind og forhindrer det store pres på de anale årer, som er dét der forårsager hæmoriderne. Produktet går ydermere ind og hjælper kroppens naturlige healings proces af det beskadiget væv hurtigere, så du kan lindre din smerte mere effektivt. Disse kapsler mod hæmorider eliminerer blødningen fra hæmorider og undgår de hormonforstyrrende lidelser. Hemapro™ kapsler går ind og behjælper dit fordøjelsessystemet og genopretter normal og regelmæssig afføring. Du indtager vores kapsler mod hæmorider oralt, og kapslerne går ind og giver en:

 • Forebyggelse af smerte og hævelser

 • Eliminere blødningen fra hæmorider

 • Undgår de hormonforstyrrende lidelser og lidelser forbundet med endokrine

 • Forbedre din livskvalitet

Hvordan anvender jeg Hemapro™ kapsler?

Vores kapsler mod hæmorider skal indtages 2 gange dagligt sammen med et glas vand. Du bør tage én kapsel efter din morgenmad og én kapsel efter din aftensmand. På den måde optages Hemapro™ kapsler mere effektivt.

Der er flere årsager til din forekomst af hæmorider, men de mest gængse årsager er; overdreven anstrengelse ved afføring, graviditet, arvelige forhold, alderdom, kronisk forstoppelse og diaré. Se mere omkring hvordan hæmorider opstår og løsninger på disse her.

Hos ShytoBuy tilbyder vi udover kapsler mod hæmorider, også en let anvendelig hæmoride creme fra Hemapro™. Begge produkter er fremstillet af naturlige og sikre ingredienser, og hæmoridecremen er en mere direkte behandling der går ind lokalt og lindre den smerte du må have fra hæmorider. Vi anbefaler derfor en kombination af begge produkter, da det forøger effekten og får dine smertefulde hæmorider til at forsvinde hurtigt! Find vores tilbud på en kombination af begge produkter finde her.

Hvor hurtigt kan jeg se resultater?

Du kan forvente et resultat allerede indenfor den første uge af indtagelse af vores kapsler mod hæmorider. Effekten og resultatet varierer dog fra person til person, den bedste måde er blot at prøve dig frem. Da Hemapro™ kapsler er for en mere forebyggende effekt, bør du tage disse så snart de første smerter og indikationer på hæmorider forekommer. Vi anbefaler dog at du tager Hemapro™ kapsler over en månedelig periode, for at få den optimale effekt.

Ingredienser i Hemapro™ kapsler:

Psyllium (skaller fra frø), Cascara Sagrada (skræl af bark), Juglans Regia, Guar Gum, Hvedegræs, Lactobacillus Acidophilus, Pectin, Havreklid (frøkerne), Ris klids fibre, Hydrastis canadensis (rod), Aloe Vera, Lægestokrose (rod), Elm (bark), Barley Malt (fiber), L-Arginine og Bioperine.

Er der nogle bivirkninger?

Et af de bedste funktioner ved Hemapro™ kapsler er at det er produceret af 100% naturlige ingredienser, hvilket betyder der ikke er nogle bivirkninger ved at indtage dette supplement. Derudover går disse kapsler mod hæmorider ikke ind og påvirker andre medicinske supplementer du må tage. Du bør selvfølgelig altid gå ingredienslisten igennem, for at sikre dig at du ikke får nogle allergiske reaktioner ved indtag.