Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

ID Him Cream Leather

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

ID him glidecreme med læderduft er specielt udviklet til mænds solo sessioner. Cremen har en speciel luksuriøs læderduft og er lækker og cremet, så den varer ligeså længe du har lyst til det.

 • Luksuriøs oliebaseret mandlig glidecreme
 • Erotisk læderduft
 • Langvarende
 • Pletter og fedter ikke
 • Perfekt til brug ved onani

Hvis du leder efter en mandlig glidecreme, som er oliebaseret og holder længe, så behøver du ikke lede mere. Den skulle kunne holde ligeså lang tid som du kan og så er den nem at rengøre bagefter.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er ID him glidecreme med læderduft?

Dette er en personlig glidecreme, til mænds solo sessioner og til onani sammen med en partner. Den har en unik og lækker læderduft, som kan hjælpe dig med at tilfredsstille dine lyster. Bøtten har et diskret look, som ikke vil skille sig ud iblandt dine daglige plejeprodukter.

Kan jeg bruge den når jeg onanerer?

Ja, denne glidecreme er specielt udviklet til brug ved onani. Den er langtidsvirkende, så den skulle kunne holde ligeså længe som du har brug for. Den har en cremet og luksuriøs konsistens, som vil føles lækker på din hud og som kan øge nydelsen og komforten under onani.

Hvor meget skal jeg bruge?

Start med en lille mængde og tilføj så mere efter behov. Følelsen kan variere afhængig af hvor meget glidecreme du bruger. Det bedste er hvis du prøver dig frem.

Er det sikkert at bruge?

Vær opmærksom på at denne glidecreme ikke fungerer som præventionsmiddel og det kan ikke bruges med latex kondomer, da det er oliebaseret. Undgå kontakt med øjne og ører. Vi anbefaler at du læser alle ingredienserne igennem før brug, for at sikre dig at du ikke er allergisk overfor nogen af dem.

Hvilke ingredienser er der i?

Vand Mineralolie, vaseline, ethylhexylpalmitat, paraffin, sorbitanstearat, stearingsyre, cetearylalkohol, Ceteareth-20, cetylalkohol, lanolin olie, polysorbat-60, natriumtetraborat, methylparaben, propylparaben, diazolidinylurinstof, duft.

Hvordan bestiller jeg?

Det er nemt og diskret at bestille din ID him fra ShytoBuy. Vi leverer hurtigt og diskret. Vi sender i neutral og diskret indpakning, uden hverken produktet eller vores hjemmeside omtalt på indpakningen.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev