emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

iWhite Tandblegende Mundskyl

500ml Mundvask | Tandblegende mundskyl

iWhite

149 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

iWhite Mundskyl er den ideelle metode til at få et hvidt smil. Denne behandling er perfekt egnet til personer som ikke ønsker at gøre brug af en klinik, men selv vil blege tænderne fra sit hjem. Indholdet i iWhite er designet og sammensat af eksperter, hvor fokus er blevet lagt på effektivitet og sikkerhed. Af den grund kan du forvente et produkt som består udelukkende af naturlige ingredienser uden risiko for bivirkninger.

 • Frisk og fornyende smag
 • Revolutionerende tandblegningsmetode
 • Ingen alkohol
 • Ingen risiko for skader på gummerne eller emaljen
 • Kan reducere misfarvning og forebygge plak på tænderne

Betragtes de forskellige tandblegningsmetoder bliver mundskyld til hvidere tænder ofte undervurderet. Som en del af en fulde tandblegningskit fra iWhite har denne mundskyl vist unikke tandblegende egenskaber, der i langt de fleste tilfælde kan give et bedre resultat end konventionelle tandblegningsmetoder.

Læs mere
Type: Mundskyl
Størrelse: 500 ml

Hvad er iWhite Mundskyl?

iWhite har som en del af deres tandblegningskit produceret denne naturlige mundskyl, der er særligt udviklet til at give den bedste tandblegningseffekt. Produktet består udelukkende af naturligt baserede ingredienser, hvilket tilsammen skaber en effektiv virkning mod misfarvning. Med denne mundskyl har du rig mulighed for at gendanne tændernes oprindelige kulør.

Denne mundskyl har som en ekstra tilføjelse et indhold af Sodium Flouride. Denne ingrediens sørger for at dine tænder ikke kun bleges, men tændernes emalje styrkes også, så du samlet set får sundere tænder.

De naturlige ingredienser i iWhite Mundskyl er særligt udvalgte for deres sikkerhed, så du ikke skal tænke på risiko for beskadigelse af gummer eller emalje ved tandblegning.

Instruktioner

 1. Ryst flasken grundigt, så ingredienser bliver fuldt aktiveret
 2. Indtag en passende mængde i munden
 3. Før væsken rundt i munden og spyt ud efter 30 sekunder
 4. Anvend iWhite Mundskyl 2 gange dagligt efter tandbørstning

Ingredienser

Vand, glycerin, natriumhexametaphosphat, PEG-40 hydrogeneret CASTOR-olie, aroma, diazolidinylurinstof, natriumbenzoat, phthalimidoperoxycaporinsyre, Xanthan-gummi, PP-kaliumsorbat, Citronsyre, Natriumfluorid, Kalium-acesulfam, Mononatriumcitrat, PVM / MA-copolymer, CI 74160 C12-15 Pareth-3 Sodium Laureth Sulfat, O-Phenylphenol.