emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

iWhite Whitening Mouthwash

500ml Mundvask | Klinisk undersøgt formular
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

iWhite Whitening Mouthwash gør brug af sin triple action-teknologi for at give dig en klinisk undersøgt blegningseffekt. Giver alt hvad du behøver fra en mundskyl i et let produkt. iWhite hjælper med at rense, beskytte og blege tænder! For at gøre det endnu bedre, så er det super let at bruge. Du skal bare skylle munden i 30 sekunder, og du er færdig!

 • Klinisk undersøgt for øjeblikkelig tandblegning
 • Triple-action blegningsteknologi
 • Hjælper med at fjerne og forebygge plak
 • Med blå covarin og natriumfluorid
 • Sikkert for tænder, emalje og tandkød
 • Uden alkohol og hydrogenperoxid

Når det kommer til tandblegningsprodukter, kan det være svært at finde en, der ikke tyr til skrappe kemikalier. IWhite Whitening Mouthwash indeholder absolut ikke skadelig hydrogenperoxid, og bruger nogle af de bedste ingredienser herunder blå covarin, PAP og natriumfluorid for at give dine tænder det bedste. Det er også sikkert at bruge, så du kan nyde dine flotte hvide tænder uden at skulle bekymre dig.

iWhite Whitening Mouthwash

iWhite Whitening Mundskylning kan gøre så meget mere end bare at rengøre tænderne. Det kan bidrage til at beskytte, styrke samt blege udseendet - hvilket giver dig alt hvad du har brug for til dine tænder i ét produkt. Det er også blevet klinisk undersøgt og har vist, at det er sikkert at bruge og kan give øjeblikkelig blegning, så du kan begynde at se fordelene med det samme!

Action 1 - Den første action virker ved hjælp af den eftertragtede ingrediens blå covarin. Dette placerer en ultratynde film over overfladen af tænderne for at ændre måden, som lyset afspejles på tænderne, hvilket giver et hvidere udseende efter brug.

Action 2 - Den anden action gør brug af hexametafosfat. Denne aktive ingrediens er ideel til at hjælpe med at fjerne plak samt forebygge ny plak - hvilket betyder et renere og sundere smil!

Action 3 - Den tredje og sidste action bruger PAP til at hjælpe rense tænderne og reducere forekomsten af pletter. Det kan også hjælpe mod bakterier i munden, hvilket er perfekt til at opretholde en god mundhygiejne.

Liste over ingredienser

Vand, Glycerin, natrium Hexametaphosphate, PIND-40 hydrogeneret ricinusolie, Aroma, Diazolidinyl Urea, natriumbenzoat, Phthalimidoperoxycaproic syre, xanthangummi, kaliumsorbat, citronsyre, natriumfluorid, kalium acesulfam, mononatrium citrat, PVM/MA Copolymer, CI 74160, C12-15 Pareth-3, Sodium Laureth Sulfate.

Hvordan man bruger det

iWhite Whitening Mouthwash er blevet designet til at være ligetil at bruge og lige så let som alle andre produkter! Begynd med at ryste flasken for at aktivere triple action formularen, og skyl derefter munden i 30 sekunder og spyt ud. Efter skylning skal du vente mindst 30 minutter, før du spiser eller drikker. For optimale resultater anbefaler vi at bruge denne mundskyl to gange om dagen efter tandbørstning, og kombinere det med iWhite toothpaste og kit.

Tip

Denne mundskyl er designet efter de højeste standarder og er blevet klinisk testet for sin sikkerhed. Det indeholder også absolut ingen alkohol eller brintoverilte, så det er sikkert for tænderne, tandkødet og emaljen. Hvis du ikke har brugt dette produkt før, skal du læse listen over ingredienser for potentielle personlige allergener. Brug kun produktet som anvist.