emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

iWhite Whitening Bakker

10 Bakker | Klinisk undersøgt formular
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

iWhite Whitening Kit er en tandblegnings-metode, som er specielt skabt til at være enkel og let at bruge. Det indeholder 10 tynde og fleksible bakker, som tilbyder en enkel måde at blege dine tænder på. Der er ingen grund til at måle, rense eller spilde tiden. Du skal blot bruge det, vente 20 minutter og derefter smide bakken ud - det kunne ikke være nemmere!

 • Enkelt et-trin blegningssystem
 • Fjerner aktivt pletter
 • Hjælper med at styrke tænderne
 • Film-krystalliseret kalciumteknologi
 • Forudfyldte bakker, som er klar til brug
 • Klinisk studeret og sikkert uden hydrogenperoxid

Hver bakke i iWhite Whitening Kit er individuelt pakket, og er perfekt til brug hjemme eller på farten. Takket være den avancerede formular i gelen, kan det hjælpe med at blege tænderne efter bare en gang, så det er perfekt til de gange du ønsker hvidere tænder. Alternativt kan du bruge det fem dage i træk for et smukt og hvidt smil.

Avanceret blegningsformular

Klinisk studeret til at være sikker at bruge. iWhite Whitening Kit er et skridt fremad inden for tandblegning. Baseret på den unikke FCC (film-krystalliseret kalcium) teknologi, hjælper det med at blege tænderne efter brug, mens det også styrker. Dette er så forstærket af PAP, som er en molekyle, der hjælper med at nedbryde pletter og misfarvning på tænderne uden at ty til det skadelige hydrogenperoxid. Sammen med de øvrige ingredienser, er formularen kombineret i en gel, der er specielt designet til at forhindre følsomhed.

Den fulde ingrediensliste

Vand, hydreret silikater, glycerin, Sorbitol, Chondrus Crispus pulver, PEG-40 hydrogeneret ricinusolie, Phthalimidoperoxycaproic syre, Aroma, citronsyre, Methylparaben, akrylater/acrylamid Copolymer, Paraffinum Liquidum, Xylitol, mononatrium citrat, Xanthangummi, PVM/MA Copolymer, Calcium laktat, calciumglukonat, kalium acesulfam, Polysorbat 85, BHT, C12-15 Pareth-3.

Brugsanvisning

Da iWhite Whitening Kit bruger engangsbakker, er det hurtig og nemt at bruge og designet til maksimal komfort. For at bruge det, skal du begynde ved at børste dine tænder før brug, sørg for at dine hænder er rene og tørre, fjern bakken fra den forseglede pose og placer den i munden. Vær sikker på, at gelen er i fuld kontakt med overfladen af tænderne. Luk dine læber forsigtigt over bakken, og luk din mund. Bid ikke i bakken for hårdt, da det kan få overskydende gel til at komme ud over bakken. Efter 20 minutter skal du fjerne bakken og smide den ud. Skyl forsigtigt den resterende gel væk med vand. Brug enten som engangsbrug, når det er nødvendigt eller i 5 dage i træk for optimale resultater. For at få det bedste resultat skal du kombinere den med iWhite tandpasta og mundskyl.

Tip

IWhite Whitening Kit er lavet efter en høj standard, og er blevet klinisk undersøgt i forhold til bivirkninger. Det indeholder heller ikke alkohol eller brintoverilte, så er det er sikkert for gummer, tænder og emalje. Hvis du ikke har brugt dette produkt før, skal du læse listen over ingredienser for potentielle personlige allergener.