emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

iWhite Tandblegnings Tandpasta

75ml Tandpasta | Blegende tandpasta

iWhite

99 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

iWhite Tandpasta er baseret på en anerkendt kombination af mindre krystaller, der effektivt kan blege tænderne og genskabe en naturlig hvid kulør. Den er let-anvendelig og renser tænderne ligesom enhver anden tandpasta. Dette gør produktet ideelt til daglig brug i din morgen/aften rutine.

 • Små krystaller står for tandblegningen og skaber en naturlig hvid kulør
 • Perfekt egnet som erstatning af din sædvanlige tandpasta
 • Modvirker urenheder og misfarvninger
 • Forebygger huller og tandsten
 • Kan give et hvidt og smukt smil

iWhite Tandpasta kan rense tænderne for urenheder, samt styrke din emalje, hvilket medfører både sunde og hvide tænder. Indholdet består af naturligt baserede ingredienser, hvilket skaber en god effekt til bekæmpelse af både tand-misfarvning og tandstensudbrud. Opnå et smukt og hvidt smil efter få gangens brug!

Læs mere
Type: Tandpasta
Størrelse: 75 ml

Hvad er iWhite Tandpasta?

iWhite Tandpasta er perfekt som erstatning af din nuværende tandpasta, hvis du går med et ønske om at blege dine tænder naturligt. Indholdet af naturligt baserede ingredienser gør den fuldstændig sikker. Samtlige ingredienser er nøje udvalgte for evnen til at modvirke misfarvninger, samt til at gendanne tandsættets tidligere hvide kulør.

iWhite Tandpasta har også et indhold af de ingredienser som man vil kunne finde i din sædvanlige tandpasta. Dette betyder, at du kan bruge den som erstatning af din nuværende tandpasta og implementere den i din normale morgen/aften rutine. På den måde opnår du hurtigt hvide tænder, hvor du ikke skal ændre andet en din tandpasta.

Instruktioner

Du skal bruge iWhite tandpasta som hvis det havde været din almindelige tandpasta. Børst tænderne 2 gange dagligt – gerne hver morgen og aften. Under børstningen så fokuser på at foretage bevægelser i cirkler og børste hver tand i 10 til 15 sekunder, hvilket giver den bedste effekt.

Når du er færdig med at bruge iWhite Tandpasta anbefales brug af iWhite mundskyl.

Ingredienser

Sorbitol, Vand, Hydratiseret Silica, Cyclodextrin, Dinatriumpyrophosphat, Tetrakaliumpyrophosphat, Natrium Laurylsulfat, Aroma, Citronsyre, Cellulosegummi, Phthalimidoperoxycapronsyre, CI 77891, Natriumfluorid, Natrium Saccharin, Mononatrium Citrat, Limonen.