emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

iWhite Tandblegning Kombi Pakke

Tandblegning
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.
Før og efter billede af tandblegning

Med iWhite Tandblegningskit™ kan du få dit hvide smil tilbage. Det er en billig tandblegningsmetode bestående af en dental skinne, tandpasta og mundskyl. Med iWhite Tandblegningskit™ kan du lysne dine tænder op til otte nuancer, uden at beskadige tandkødet eller emaljen. Tandblegning hjemme er med dette produkt gjort nemt, effektivt og billigt!

 • iWhite Tandblegningskit™ lysner dine tænder op til 8 nuancer!
 • Fjerner misfarvninger, plak og caries
 • Indeholder skinne, tandpasta og mundskyl
 • Lindrer følsomme tænder
 • Hurtig effekt

Allerede efter første behandling, kan du med iWhite Tandblegningskit™ se en betydelig effekt og få hvidere tænder. Dagligt brug af de tre produkter vil holde dine tænder hvide og forhindre plak og tandsten for at udvikle sig, hvilket gør tandblegningskittet ideelt til tandblegning hjemme. Produktet er blevet testet for kompatibilitet og effektivitet, og har givet mange tilfredse kunder verden over.

Hvad er iWhite tandblegningskit™?

Dette sæt kombinerer tre produkter, der er i stand til effektivt men skånsomt at blege dine tænder op til otte nuancer, så du kan få hvidere tænder. Den indeholder en dental skinne, mundskyl samt tandpasta. Med disse 3 produkter i en samlet pakke har du de bedste muligheder for at få en effektiv og sikker tandblegning hjemme.

Hvilket tilbehør følger med?

iWhite™ tandblegningskittet består af 3 effektive tilbehør. Herunder finder du lidt information om hver komponent, som kan give dig hvide tænder i hjemmet.

iWhite™ dental skinne

Tandblegningssættet indeholder ti fyldte skinner, som kan blege dine tænder op til otte nuancer – den ideelle måde at få hvidere tænder på. Ved hjælp af phthalimid peroxy- capronsyre og bioaktive krystaller, sikrer iWhite™ produktet en effektiv og billig tandblegning, og det koncentrerede calciumindhold styrker dine tænder mere. Sættet er 100% sikkert og påvirker ikke tænder eller tandkød på negativ vis. Det er videnskabeligt testet for dens effektivitet, og kan allerede efter første påføring vise gode resultater. Skinnerne skal kun bæres 20 minutter hver dag, og de udgør størstedelen af effekten i iWhite tandblegningskit™. Få hvidere tænder har aldrig været så let!

iWhite tandpasta™

Tandpastaen fra iWhite™ virker effektivt og sikkert mod misfarvninger og er velegnet til dagligt brug. Tandpastaen renser tænder igennem et tredobbelt kompleks, som kan ses beskrevet herunder:

 • Lyse micro krystaller rammer og renser tænderene, så du kan få den naturlige hvide glans.
 • 3% natriumphytat og 1,3% natriumpyrophosphat løsner calculus og pletter fra tænderne, så du nemt og effektivt kan få hvidere tænder
 • Phthalimid peroxy capronsyren løsner misfarvninger på tandfladerne, uden at angribe tandkødet

iWhite mundskyl™

Når det kommer til tandhygiejne, bør mundskyl ikke blive udelukket. Myndskyl er en fast del af kittet, og reducerer gule og overfølsomme tænder, samt forhindrer dannelsen af plak og caries. Dette alene er med til at forhindre tandkødsproblemer, og gør det muligt for dig at få hvidere tænder. Ryst flasken og dan et lignende tredobbelt kompleks, som aktiveres i mundskyllen. Dette kompleks indeholder følgende:

 • Optical white: en lag over tænderne, som giver en øjeblikkelig men midlertidig effekt, så du kan få hvide tænder hurtigt.
 • Opløser pletter og forhindrer plak med hexametaphosphat
 • Lysner aktivt tandoverfladen med phthalimid peroxy capronsyre, uden at belaste gummerne

Sikkert brug

Brugen af iWhite tandblegningskit™ kan nemt integreres i din daglige rutine, og det er 100% sikkert at anvende kittet til at få hvidere tænder. Skinnerne er allerede fyldt, og du kan derfor blot benytte dem med det samme, uden noget forarbejde. Tandpasta og mundskyl kan bruges dagligt, og de er blevet testet for kompatibilitet og kan ikke skade dit tandkød eller tænder. Hos ShytoBuy.dk leverer vi hurtigt, sikkert og diskret. Vi benytter altid de nyeste sikkerhedskrypteringer, for at gøre kundeoplevelsen så tryg som muligt.