emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

iWhite Whitening Toothpaste

75ml Tandpasta | Klinisk undersøgt formular
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Hvis du leder efter en tandpasta, der går et skridt videre end bare at rense, så prøv iWhite Whitening tandpasta! Med en triple-action teknologi, som byder på PAP, mikrorensende krystaller og polyfosfatiske partikler, er iWhite formularen blevet klinisk undersøgt for at blege efter første brug ud over at være helt sikkert for emaljen og tandkødet.

 • Triple-action blegningsteknologi
 • Bekæmper plak og tandsten
 • Mikrorensende krystaller til pletter
 • Med PAP og natriumfluorid
 • Sikkert for emalje, tandkød og tænder
 • Indeholder ikke alkohol eller hydrogenperoxid

iWhite Whitening tandpasta er et must-have for enhver skønhedsrutine og er meget enkelt at bruge. Børst dine tænder, som du normalt ville, og du kan opleve alle de fantastiske fordele, som produktet har at tilbyde. Det indeholder heller ikke til skadelige ingredienser, som hydrogenperoxid, så du kan være sikker på, at dine tænder er beskyttet, så du kan elske dit smukke nye smil!

iWhite Whitening Toothpaste

Med triple action teknologi, er iWhite Whitening tandpasta så meget mere end bare en måde at rense dine tænder på. Den unikke formular kan også bidrage til at beskytte og blege tænderne, hvilket gør det til den komplette pakke og alt hvad du behøver fra en tandpasta! Derudover er det blevet klinisk undersøgt i forhold til dens sikkerhed og kan give en øjeblikkelig blegning efter brug, hvilket betyder, at du kan begynde at se fordelene med det samme!

Action 1 - Den første action gør brug af PAP til at hjælpe med at rense tænderne mod pletter. Det kan desuden hjælpe med at reducere bakterier for at støtte mundhygiejnen.

Action 2 - Den anden action arbejder med mikrorensende krystaller. Disse fokuserer på misfarvning af overfladen og give tandpasta en polerende effekt for at give en mere naturlig hvid glans.

Action 3 - Den tredje action byder på polyfosfatiske partikler for at hjælpe med at beskytte mod tandpletter. Det kan også hjælpe med at reducere væksten af plak og beskytter mod dannelse af ny plak.

Komplet liste over ingredienser

Sorbitol, Aqua, hydreret Silica, Cyclodextrin, dinatrium pyrofosfat, Tetrapotassium pyrofosfat, natrium Lauryl sulfat, Aroma, citronsyre, Cellulose Gum, Phthalimidoperoxycaproic syre, CI 77891, natriumfluorid, natrium Saccharin, mononatrium Citrat, Limonen.

Hvordan man bruger det

IWhite Whitening tandpasta er lige så let at bruge som andre tandpastaer. Du skal blot bruge en lille mængde og børste tænderne enten efter hvert måltid eller mindst to gange om dagen. For at få mest ud af denne tandpasta og for et optimalt resultat, skal du bruge det sammen med iWhite kit og mundskyl. Undgå at sluge tandpastaen.

Tip

Da denne blegnings-tandpasta er lavet til en høj standard og ikke indeholder alkohol eller hydrogenperoxid, er det sikkert at bruge og uden kendte bivirkninger. Det er også klinisk undersøgt for at være sikkert mod emalje, tandkød og tænder. Hvis du ikke har brugt dette produkt før, skal du læse listen over ingredienser igennem for potentielle personlige allergener.