emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

KeraFiber hårfibre til tyndt hår

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Kunne du godt tænke dig et tykkere og fyldigere hår? Den kan nu lade sig gøre på bare få sekunder! KeraFiber hårfibre til tyndt hår dækker øjeblikkeligt dit hår med naturlige proteinfibre, som skaber et tættere look. Intet andet produkt til tyndt hår kan give så hurtige resultater som hårfibre.

 • Ændrer dit udseende på bare 30 sekunder
 • Komplet usynligt – ingen kan se at det ikke er dit eget hår
 • Fremstillet af økologisk keratinprotein
 • Findes i 9 forskellige farver, så du kan finde den der passer netop din hårfarve
 • Ryst fibrene på og de bliver siddende hele dagen og natten
 • KeraFiber hårfibre til tyndt hår står imod vind, regn og sved
 • Kan bruges af både mænd og kvinder
 • Findes i to forskellige størrelser – 12 g og 28 g

KeraFiber hårfibre til tyndt hår benytter statisk elektricitet til at hæfte sig til dit hår. Det betyder at du ikke behøver bekymre dig om regn, vind eller sved, da fibrene sidder rigtig godt fast. Du kan simpelthen bare drysse fibrene i håret om morgenen og derefter fortsætte dagen som normalt med fornyet selvtillid og et flot tykt hår.

Hvad er KeraFiber hårfibre til tyndt hår?

Det er en hurtig og effektiv måde at opbygge dit eget hår med naturlige keratinfibre, så det kan fremstå synligt fyldigere og tættere end det egentlig er. KeraFiber hårfibre til tyndt hår er uden tvivl et af de mest naturlige og simple måder at få et fyldigere hår. Det eneste du skal gøre er at drysse fibrene på de tynde områder og dit hår vil øjeblikkeligt synes tykkere. Dåsen er propfyldt med økologiske keratinfibre, så der er nok til mange ganges brug.

KeraFiber hårfibre til tyndt hår findes i to forskellige størrelser. Den store er god at have stående hjemme på badeværelset og den mindre er ideel til håndtasken, så du altid kan opfriske dit hår når du er på farten. Dåserne holder mellem 30-65 påføringer og findes i 9 forskellige farvenuancer. Du kan enten finde en farve du synes passer perfekt til din naturlige hårfarve, eller du kan mixe og matche to forskellige, for at skabe det perfekte look.

Hvordan virker det?

KeraFiber hårfibre til tyndt hår består af økologiske og helt naturlige keratinproteiner, som er de samme proteiner dit hår er opbygget af. På en måde kan man sige at du øger mængden af det du allerede har, for at opnå et fyldigere look. Fibrene går i samspil med hinanden og hæfter sig til håret ved hjælp af statisk elektricitet, hvilket betyder at du ikke behøver bekymre dig om de falder af når du bevæger dig, sveder eller er ude i regn. For at føle dig ekstra sikker og få et bedre hold anbefales det at bruge KeraFiber hårspray efter du har påført fibrene.


*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor varierer

Resultater

Så snart du har drysset KeraFiber hårfibre til tyndt hår på dit hoved, hæfter de sig øjeblikkeligt til dine egne hårstrå ved hjælp af statisk energi. Dette betyder at resultaterne kan ses næsten med det samme. Farverne er nøje udvalgt og kombineret med naturlige proteiner for at give dig flotte resultater, som ser utrolig naturlige ud. Du kan både bruge fibrene på små såvel som store områder med tyndt hår eller begyndende hårtab.

Hvordan bruger jeg KeraFiber hårfibre til tyndt hår?

Mænd:Kvinder:Det er utrolig simpelt og tager kun få sekunder af din tid. Start med at vaske og tørre dit hår grundigt og ryst derefter fibrene på de udsatte områder. Dåsen skal helst holdes i en 45 graders vinkel fra hovedet og du kan enten ryste, banke eller drysse fibrene på hovedet alt efter hvad du finder lettest. For at opnå de bedste resultater bør du holde dåsen ca. 8 cm væk fra hovedbunden, så fibrene bliver effektivt fordelt. Så snart du har påført KeraFiber hårfibre til tyndt hår, kan du bruge dine hænder til at give håret sit naturlige og ensartede look. For at sikre dig bedst muligt hold anbefales det at bruge KeraFiber hårspray når du er tilfreds med resultatet, så du fastholder looket så længe som muligt.

KeraFiber hårfibre til tyndt hår er kun til udvortes brug . Hvis irritation skulle opstå, bør du stoppe brugen med det samme.

Ingredienser

Keratin, cetrimoniumchlorid, silica, DMDM Hydantoin, jernoxider (CI 77.489).

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk Trustpilot Reviews5

96% baseret på 5 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Virker fuldstændig ligesom den video jeg har set - genialt produkt!

  M Michael

 • Særdeles godt produkt. Godt til særlige lejligheder - en skam det ikke er permanent...

  P Peter

 • Hurtig levering og godt produkt! Kan kun anbefales til andre

  M Morten

 • Det er genialt. Håret ser væsentligt mere tæt og fyldigt ud.

  J Jepsen

 • Det er vanedannende!

  J Jakob

*Resultater kan variere fra person til person