Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

KeratinMD Hårfibre

28 g Fibre | Hårfibre - for at skjule dit hårtab

KeratinMD Hårfibre er specielt designet til bade mænd og kvinder, som lider af hårtab eller drømmer om at få tykkere og mere fyldigt hår. KeratinMD er et revolutionerende produkt, som gør det muligt at opnå mere fylde i håret med et vedvarende og naturligt udseende.

  • Indeholder økologisk ren keratin
  • Øjeblikkelig tykkere og fyldigere udseende af håret
  • Langvarig og naturlig effekt
  • Ensartet kulør – ingen pletter i håret
  • Forskellige farvervarianter: Sort, mørkebrun og brun.

KeratinMD Hårfibre indeholder et naturligt byggemateriale til håret, keratin. Ny banebrydende teknologi tillader KeratinMD at give en øjeblikke effekt, som dramatisk forbedrer resultaterne. Med KeratinMD kan du hurtigt opnå tykt og sundt hår, så du kan nyde en stor hårpragt samtidig med at du booster din selvtillid.

299
:


Farve

På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er KeratinMD Hårfibre?

Menneskehår består af 97% keratin. Keratin er et naturligt protein som beskytter håret mod ydre påvirkninger såsom luftforurening og UV-stråling. Keratin er også KeratinMD’s vigtigste ingrediens. Teknologien bag er revolutionerende og patenteret i branchen. De keratinøse proteiner skæres med laser, hvorved de danner de mikrofibre som kan give KeratinMD sin unikke virkning. Disse mikrofibre fastgøres til håret let, fordi de har en høj mængde af statisk elektricitet. Denne naturlige proces får det fyldigere hår til at vise sig øjeblikkeligt.

De rene organiske keratinfibre udskæres af laser ved brug af en særlig teknik. KeratinMD Hårfibre blev skabt med det formål at tilvejebringe en revolutionerende løsning til hårtab og tyndt hår. Produktet er designet til at give drastisk forbedret hårvolumen på en naturlig og langvarig måde. KeratinMD er egnet til både mænd og kvinder, som ønsker at stoppe hårtabet nu og drømmer om at få øjeblikkelige resultater.

Hvordan virker KeratinMD Hårfibre?

KeratinMD Hårfibre er designet til at gribe fat i det allerede eksisterende hår. Når fibrene griber fat i håret vil vævet omkring håret synligt styrkes, hvilket øjeblikkeligt gør håret tykkere. Du kan blot drysse keratinfibrene på håret og se hvordan en vigende hårgrænse eller pletvist hårtab forsvinder til fordel for tykt og sundt hår.

KeratinMD er også specielt designet til at være yderst diskret. Det betyder, at det ikke spredes og efterlader pinlige pletter på tøj eller møbler i modsætning til andre lignende produkter på markedet. Dette er resultatet af en unik balanceret farve-teknologi, som anvendes i fremstillingen af KeratinMD Hårfibre.

KeratinMD ser helt naturligt ud – selv i skarps sollys ellers på personer som farver sit hår. Hårfibrene vil tilmed forblive i håret i regnvejr, vind eller svedigt hår gennem træning – keratinfibre hænger med andre ord fast i håret indtil du vasker med shampoo.

Hvem kan bruge KeratinMD Hårfibre?

  • Mænd og kvinder som lider af hårtab eller tyndt hår
  • Personer der har brug for efterbehandling ved hårtransplantation
  • Kan anvendes i kombination med andre hårtabsprodukter

Revolutionerende metode til tykkere hår

KeratinMD er fremstillet af 100% naturlig keratin. Dette er ensbetydende med, at det ikke skader hovedbunden og indeholder ingen irriterende stoffer, allergener eller andre bivirkninger. Derudover består KeratinMD af bionedbrydelige og miljøvenlige ingredienser.

KeratinMD er et yderst praktisk produkt. Det er let-anvendeligt og kan modstå hverdagens belastninger såsom sved, regn og vind. Da KeratinMD klæber naturligt til håret med øjeblikke effekt, efterlader KeratinMD ingen mærker på tøj eller møbler.

KeratinMD fås i en række af forskellige farver, herunder sort, mørkebrun og brun. Den er unikt designet til at blive blandet problemfrit med din naturlige hårfarve. Du vil sandsynligvis blive overrasket over hvor godt slutresultatet ser ud! KeratinMD er velegnet til alle hårtyper og kan let kombineres med andre hårprodukter. For optimale anvendelse anbefales det, at benytte KeratinMD i kombination med KeratinMD Hårspray. Uanset om dit hår er bølget, krøllet eller fladt vild et endelig resultat ved brug af hårfibrene være imponerende og med garanti imødekomme dine forventninger.

Naturligt og Sikkert

KeratinMD er lavet af 100% naturlige ingredienser, som understøtter sundheden i dit hår og forebygger allergiske reaktioner. Produktet består af 97% af det naturlige protein, keratin. Dette protein forekommer naturligt i vores hår og negle, og har mange sundhedsfremmende egenskaber. Som resultat deraf er KeratinMD naturligvis et utrolig kraftfuldt produkt mod hårtab.

Læs mere

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

83.33% baseret på 5 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Godt produkt, køber gerne igen

C Charlotte M
Bekræftet køb

Genialt produkt! Håret ser med det samme tykkere og mere fyldigt ud.

J Jesper
Bekræftet køb

Meget vanedannende produkt :)

L Louise
Bekræftet køb

Virker fuldstændig som videon jeg har set online! Tak for et godt produkt.

H Hans
Bekræftet køb

Hurtig levering og god service!

L Laura
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter